Tükenmeyen Enerji
-
ilkokul 4 dönem ödevim daha mantıklıdır.
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------Ulan ne kadar da muhalif varmış bu konuda... Arkadaşlar inananan yoktur zaten lakin mantıksızda değil mantıklı da bunu sadece deneyerek görebilirsiniz. Hangi icat yok olmaz denilerek bırakılmıştır ki yada bulunmuştur hacım deneyeceksin olmazsa yok olmaz dersin budur yani aq bi adam video koymuş herkes olmaz yok ebesinin amı diyor ha inanmıyormusun o zaman çekersin bir video koyarsın buraya göt edersin o kadar.
-----------------------------Hocam afedersin ama bu videoyu göt etmek için ayrı bir video çekmeye gerek yok.Azcık mantıklı düşünen ve biraz fizik-elektrik bilgisi olan bu videonun ne kadar gerzekçe olduğunu anlayabilir.
-
dünyada ne şeyler var ki olmaz bulunmaz yaplmaz diye genelde bu türklerde var zihniyet osmanlidan beri adam kanser ilacı buluyor yok biz doktoruz sen bulamazsin yapamazsın bizden akıllı mısın deyip adami yerden yere vurup suçlu düşürüyorlar sonra adam kaçıyor yabancı ülleye orada yapıyor milyonlarca dolar verip alıyoruz kendi mucidimizin yaptıgı şeyi. zaten önümüzü kapatan şeyler yüzünden yapılmıyor yapılamıyor
dünya türkiye ye saldırırken son sistem silahlar ile gemiler ile yüzbinlerce asker ile atatürkde deseydi bunlar bizi yener teslim olak bu ülke bizim olur muydu bizde kalır mıydi acaba atatürk şimdiki bu olmazci ruhsuz gençleri görse emanet eder miydi bu ülkeyi yaşlılara dedeler ile devam derdi
denemeden araştırmadan olmaz bulunan bunca icatta adamlar yıllarını vermiş 10 20 30 yilini gençligini ömrünü vermiş bizde aa ne kolaymiş biz olsak bizde bulurduk bizde kullanırdık . ben deneyecegim boş zamanımda olursa olur olmazsa birşey kaybetmem ayrica youtube de birsürü var böyle manyetik enerji statik enerji veya böyle sürekli akım hakkında.
-
Bende istiyorum tükenmeyen çikolata. sürekli yiyecegim fakat hiç bitme kaygısı duymayacagm, napsam prize mi taksam Eti CANGA'yı :D
-
hocam bu şeye döndü pilin artı ile eksi kutbunun birbirine bağlanması .s Vzgeçtim bu daha saçma :D
-
yalan, saçmalık, sahtekarlık, kara cahilleri kandırmak için yapılmış bir pezevenklik, puştluk falan filan
-
Bu başlık hala anasayfadamı :)
-
iyi güldüm.. yalnız iyi yapmış, altında ne olduğu belli olmuyor ((:
topraklamaya isterseniz trafoyu dayayın hiçbir şey olmaz, ayrıca o ne nan öyle loop mu olur hadi fizik elektrik bilimum çalışma prensibi falan bilmiyoruz, az mantıkla kafayı çalıştırarak yaklaşalım, bu durumda üçlüyü kendine bağlayıp, laptopun şarj aletini üçlünün prizinin birinin topraklamasına bağlasak diğer prize de lambayı taksak, laptoptan aldığı enerjiyle lamba mı yanacak :D
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=rnND81Bk8to
bizim ziyanın atıp tuttuğu bunun yanında gerçek olma olasalığı % 51 :)