Tüm Foruma Teşekkür - Hüseyin Kahya Yatılı Bölge Ortaokulu -
-
Hocalar 2013-2014 Eğitim Öğretim yılını kazasız belasız, kendi şahsım adına başarılı bir şekilde bitirdiğimizi düşünüyorum. Kurul toplantısında ki görüşmelerden de yola çıkarak bu eğitim ylında elimizden gelen en yüksek başarıyı yakaladık, mezunlar verdik.
Yıl sonu yemeği düzenlemiş okul idaremiz ve sağolsunlar bana da küçük bir sürpriz yapmışar ve bir plaket bir de çamsakızı çoban armağanı küçük altın hediye ettiler.
Bu takdiri hak etmemde şüphesiz siz müritlerin çok büyük katkısı var. Düzenlediğimiz yardım kampanyasında eğitim adına karşılıksız yaptığınız destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve aldığım bu plaketi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Hiç kusura bakmayın küçük altınımı paylaşmayacağım :)

-
altını niye paylaşmıyon. eğitime harca bence :)
tebrik ederim hocam :)
-
Altın kaç ayar hocam ?
-
Bende altına takıldım. Bence bozdur okula bir şey daha al.
-
e iyimiş bu :D
-
altın kaç pare
-
Çeyrek altın hocam işte bildiğin :) Hayııırrrr okula harcamicam oturup yicem hepsini, vurcam kırbacı :P
Aldığım istihbarata göre altının bu yardım kampanyası ile hiç bir alakası yokmuş boşa sulanmayın :P
-
resimdeki amca da neşet ertaş'a benzemiyo mu? yoksa senin avatardan etkilenip bana mı öyle geldi..
-
Kirikkale'de ve Kirsehir'de insanlarin tipleri genellikle Neşet babaya benzer hocam. Bi yerden illaki bi kan bagi vardir :)
Bu arada Neşet Babanin da babalar günü kutlu olsun.
-
ALLAH başarılarını daim etsin kardeşim.
Helal Olsun.
-
desteği tbt yaptı plaketi altını eleman aldı mevzuya bak a.k
adamın yaptığı sadece konu açmak :)