folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tüm Foruma Teşekkür - Hüseyin Kahya Yatılı Bölge Ortaokulu -

Tüm Foruma Teşekkür - Hüseyin Kahya Yatılı Bölge Ortaokulu -

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

babayı karıştırmayın gurban olurum

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

EEdit

mfatihbodur tarafından 16/Haz/14 12:50 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Bi üstteki yorumla ayıp ettin hocam

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Adamalaf yapanlar olmuş ama valla ben bu Fatih Hoca'yı çok takdir ediyorum. Benim de vardı böyle bir fen bilgisi hocam. Biraz dış destekli de olsa "nano robotlar" yapmıştık. O hocamın bana öğrettiği basit şeyleri üniversite sınavında bile kullandım. Öğretmenin kötüsü hiç çekilmiyor ama böyle mesleğini seven teşvik edici adamlarda tadından yenmiyor :))

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    maserati bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

desteği tbt yaptı plaketi altını eleman aldı mevzuya bak a.k  

adamın yaptığı sadece konu açmak :) 

ne yapmalarını bekliyordun herkese mi altın ve plaket dağıtsınlar :D

Beyin bedava 

plaket tbt adına olması gerekti.

La malmisin sen. Tbt adina olmasi gerekli diyor ya.. Kac kuruş yardim ettiysen okula neys paras vereyi vereyimde bi sus.  Cuma çıkışı 5 krs para vermeyip paranin nereye harcanmasi gerektigini soyleyen amcalardan bi farkin yok. Insanliktan nasibini almamış dingil

tbt nin sırtından ufacık çocukların sırtından prim yapacak kadar karaktersiz haysiyetsiz bir herifsin sen devam et müdür filanda yaparlar bu şekilde

şahsına vermişlermiş utan azıcık bunu derken yaa bu nasıl şey

Hesabı rene açtı alışverişi rene yaptı malzemeleri o getirdi onca mürid burada para topladı kimisi bursundan verdi kalkıp şahsıma verdiler sizede söylüyüm gibi konu açmışsın

benim yardım yapıyor yada yapmıyor olmam senin karaktersizliğinideğiştirmeyecek hem suçlu hem güçlü kalkıp paranı göndereyim diyor para lafı yapan mı oldu da ordan üste çıkmaya çalışıyorsun 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

La var ya şizofren oldugunu dusunuyorum artik :) tamam hoca hataliyim eyvallah

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

edit

u235 tarafından 16/Haz/14 12:12 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    edit
    mfatihbodur tarafından 16/Haz/14 12:49 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Tabi ki seninde hakkın var.Bence bu konuyu çok tartışmakda gerekli değil.Yinede siz bilirsiniz.

Tebrikler ödülün için.

u235 tarafından 16/Haz/14 12:51 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

La var ya şizofren oldugunu dusunuyorum artik :) tamam hoca hataliyim eyvallah

böyüksun, ustasın, hadi bakam senden böyük usta olar. kesinlkle. yorum sonu. :D. "nokta"

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 5446 Toplam Mesaj: 47