folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tüm Foruma Teşekkür - Hüseyin Kahya Yatılı Bölge Ortaokulu -

Tüm Foruma Teşekkür - Hüseyin Kahya Yatılı Bölge Ortaokulu -

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    akenaton bunu yazdı

resimdeki amca da neşet ertaş'a benzemiyo mu? yoksa senin avatardan etkilenip bana mı öyle geldi..

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Hacı sende messiye benziyon ha :/ dayıda ayni neşet baba harbiden.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Gel hacı yiyelim beraber altını :D

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    edit
    mfatihbodur tarafından 16/Haz/14 12:51 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

aldığın plaket ve altının tbt'nin yaptığı yardım ile alakası yoksa neden burada konu açıyorsun ki :) 
    Herkes aldığı madalyanın, plaketin konusunu açsa ooo :)

Şahsına verilmiş bi ödül, nasıl harcıyacağın kimseyi ilgilendirmez elbette..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    edit
    mfatihbodur tarafından 16/Haz/14 12:51 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    Yigit bunu yazdı

aldığın plaket ve altının tbt'nin yaptığı yardım ile alakası yoksa neden burada konu açıyorsun ki :) 

Bu nezakkettir birader.. Yapilan tesekkurde kampanyanin etkisinin buyuk payi oldugunu DUSUNDUGUM icin paylasmak sizlere tesekkur etmek istedim. Ama cikip da yardimi biz yaptik altini bu kapti gibi samimiyetsiz fesatlik dolu bir mesaj atmak da gercekten kimseye yakışmayan bir hareket. Benim bu okuldaki 1 yillik emeğimi hiçe saymak, neler yaptigimi nelerden fedakarlik yaptigimi bilmeden arkasi boş bir mesaj atmak karaktersizce bir davranış. 

Kampanyanin etkisi olmadığını dusunsem elbette buraya konu açmam. 

Böyle bişey olabilir mi ya. 

Açtığın konuda ne yazıyor: "Tüm Foruma Teşekkür"

Sonra gel de ki "işte ben bi senedir okula neler yapmadım ki tbt ile alakası ne ?"

Valla gece gece gülsem mi ağlasammı bilemedim. 

Bana altın hediye ettiler bende bunu satıp başka okula yardım yaptım desen el üstünde tutulurdun.

Ama hocam kusura bakma senin karakterinde insanlara saldırmak var. Burada siyasi konularda da insanlara bin türlü yakıştırma yaptın. Artık bunun senin karakterin olduğunu düşünüyorum.

Umarım açtığın konuyla beraber dediklerinin çok abes olduğunu farkedersin.

Not: Evet hepimizin içi haset dolu çok kıskandık.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo
    SeRDaR bunu yazdı

desteği tbt yaptı plaketi altını eleman aldı mevzuya bak a.k  

adamın yaptığı sadece konu açmak :) 

ne yapmalarını bekliyordun herkese mi altın ve plaket dağıtsınlar :D

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

arkadaş adam plaket almış paylaşmış sizle, sizinde bu plakette katkınız var diyor,  bizimkilerde biz yardım yapmasaydık nah alırdın diyo manyak mısınız siz ? :D sanki zorla yardım yaptırdık.

....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    Yigit bunu yazdı

Bu nezakkettir birader.. Yapilan tesekkurde kampanyanin etkisinin buyuk payi oldugunu DUSUNDUGUM icin paylasmak sizlere tesekkur etmek istedim. Ama cikip da yardimi biz yaptik altini bu kapti gibi samimiyetsiz fesatlik dolu bir mesaj atmak da gercekten kimseye yakışmayan bir hareket. Benim bu okuldaki 1 yillik emeğimi hiçe saymak, neler yaptigimi nelerden fedakarlik yaptigimi bilmeden arkasi boş bir mesaj atmak karaktersizce bir davranış. 

Kampanyanin etkisi olmadığını dusunsem elbette buraya konu açmam. 

Böyle bişey olabilir mi ya. 

Açtığın konuda ne yazıyor: "Tüm Foruma Teşekkür"

Sonra gel de ki "işte ben bi senedir okula neler yapmadım ki tbt ile alakası ne ?"

Valla gece gece gülsem mi ağlasammı bilemedim. 

Bana altın hediye ettiler bende bunu satıp başka okula yardım yaptım desen el üstünde tutulurdun.

Ama hocam kusura bakma senin karakterinde insanlara saldırmak var. Burada siyasi konularda da insanlara bin türlü yakıştırma yaptın. Artık bunun senin karakterin olduğunu düşünüyorum.

Umarım açtığın konuyla beraber dediklerinin çok abes olduğunu farkedersin.

Not: Evet hepimizin içi haset dolu çok kıskandık.

Hepinizin demedim ki ? Ben sanırım kendimi ifade etmeyi beceremiyorum. Kimseye de laf söylemedim. Tek kastettiğim şahıs SeRDaR nickli mürit. 

Ne dedim : Tüm foruma teşekkür ediyorum, aldığım bu teşekkür'de Tbt'nin çok büyük katkısı oldu, bu yüzden sizlerle paylaşmak istiyorum.

SeRDaR ne dedi : Yardımı biz yaptık ödülü bu aldı. 

Ben ne dedim : Nezakete karşı nezaket beklerim. Tbt'nin katkısının büyük olduğunu düşündüğüm için sizlerle paylaştım ama sen benim emeğimi hiçe sayarak takdir'in kampanya için yapıldığını ve bu kampanya'da benim tek yaptığım şeyin konu açmak olduğunu söyleyerek nezaketsizlik, fesatlık yaptın. 

Benim burada nasıl bir yanlışım var lütfen açıklar mısın. Gerçekten tüm hata benimse herkesten özür dileyeceğim ve sildireceğim üyeliğimi. Elini vicdanına koy ve samimice açıkla hatamı

Toplam Hit: 5444 Toplam Mesaj: 47