Tüm Yeni Oyunlar Bu Başlıkta
-
ben bulurdum ama sallayın amk :D (musket ben bulursam sana pm ile gönderirim.bi ara musket sayesinde tahri-key almıştım , ondan kıyak geçiyom ona :D)
-
Oyun adı:18 Wheels of Steel Haulin
boyut:143 mb
oyunu beyneme ihtimalin:%100
artıları:oyun çok net ve güsel artık tırı durdurmak o kadar kolay değil.Yerlerde buzlanma oluyor ve tır yolda savruluyor
eksileri:mal alma işi zorlaşmış halbukü eskisi daha iiydi(mal alırken)
link:http://www.sendspace.com/file/0gkmtp
uplaod eden:muhbir
sorumluluk sahibi:muhbir
not:kesinlikel kendi uploadımdır (başkasıyla karıştırmayın benim oyunlarıma pm atın başkalarınınkine değil
uplaodı süren oyunlar
1)blood
2)roller couster2
-
ne dedin anlamadım ? daha açılayacı yaz
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------not:kesinlikel kendi uploadımdır (başkasıyla karıştırmayın benim oyunlarıma pm atın başkalarınınkine değil
-----------------------------olm bak iyi bişe yapıyon diye başkalarına bok atmaya çalışma sinirlendirme beni. sanane la adam pm ile atacak. derdi seni mi deldi?
sen devam et uploadlarına başkalarına karışma ! -
Sakin..
-
hoja sabah gelen pm yi bilmiyorsun karışma+o paylaşmış oyun adam bende hesap soruyo oyun nie bozuk die
-
ne pm i ? bana sabah sölediğin olay mı ? e dün benim topicim farklıydı , senin topicin farklıydı.la nicklerimiz de benzemiyo.adam seni nie benimle karıştırsın lem ? ben senin topicinde hiç oyun paylaşımı verdim mi ?
edit : alttaki mesaja ithafen..:
muhibr hocam...bu mektubuma başlarken (:p) sana baaaazıııı sözlerini hatırlatmak istiyorum :D sanırım bu oyunlarda felan tek c/p yapan benim.tmm c/p yapıyom , kabul de ediyom. + benle bi sorunun olmasa , neden yukardaki mesajında iğneleyici laflar kullanıyodun ? bu topicte oyun paylaşımı yapan bi sen bi ben varız.sen kendine hakaret edemyeceğine göre , kime etmiş oluyosun ? BANA :D tam olarak hakaret değil gerçi ama yine de zoruma gitti şu sözün : beni başkalarıyla karıştırmayın... zuhaha :D burda c/p yapmamdan mıdır kastın ? evet huleyn c/p yapıyom ama kontrol etmedğim hiçbir "linki"siteye koymam. bakın linki diyorum , linkini içeriğindeki dosyaya demiyorum.bugün bi dosyada yanlışlık oldu , bi çok kişi dedi nie konntrol etmiyosun..şimdi ben tüm linkleri kontrol ettim , hepsi iniyo.ama ben indirdiğiniz dosya bozuk olursa ne yapam ? ayrıca tüm aldığım forumdaki tüm postlarda güsel olmuş felan diyodu.hiçkimse krık link felan demedi , ben de aldandım...
yeniden edit medit : ayrıca muhbir kardes , benimle bi sorunun olmasa neden dün msn de diyodun ki : eğer senin verdiğin linklerden biri kırık çıkarsa basarım yaygarayı ?
son defa edit medit : bu konu ve tartışmalar burda kapandı.yeniden buluşmak dileğiyle.esen kalın :D
-
işte diom bi daha karıştırmasın karıştıran+senle bir sorunum yok sende kardeşimsin benim+kimse yanlış anlamasın küs fln değiliz
oyun adı:blood
oyun boyutu:100 mb arası
link:part1:http://rapidshare.com/files/34593989/blood_muhbir_part1.rar.html
part2:http://rapidshare.com/files/34594348/blood_muhbir_part2.rar.html
not:kesinlikle keniupladım
şifre:muhbirtbt
dosyalar eksik çıakrsa söliin dosyayı upload ederim
cumaya gidiyom bişi ayzranız cumadna sonra cvp yazabilirim
-
bu topic altında isteyen istediği oyunu paylaşabilir.yaygara koparmayın.topic parselleme olayı yok tahribatta :)
-
muhbir kardeş çok saol sayende fifa 94'e başladım yine :)
eskidn ne oynardım be