Tüm Yeni Oyunlar Bu Başlıkta
-
LordWarrior bunu yazdı:
-----------------------------
burdaki hiçbir mürit virüs yemez.makinalarımızdaki en adi virüs programı bile nod32 veya avast janem :D ben uğraşamam 2 gb lık oyunu upload edem.kotam var benim.
-----------------------------o zaman susucaksın vede emeğe saygı göstereceksin+benim oyunlarım klasiktir bir devrin en ii oyunlarıdır.
-
Hacker ana nın şifresini vermemişsin?
---------------------------------------------
Pardon benim dikkatsizliğim :)
-
s.a yine karşınızdayım
bu sefer hepsini birde vericem ÖNEMLİ UYARI:ARTIK RAPİDE DÖNDÜM DİĞERLERİ 3 SAATTE SİLİYORLAR:)
HACKER ANA
boyut:16,4mb
şifre:tahribat
link:http://rapidshare.com/files/33904036/Hacker-Ana._by_muhbir.rar.html
kurulum tipi:kurulum yok direkt oyna
not:kesinlikle kendi uploadımdır...
oyunu beğenme ihtimalin:%35
nasıl vermemişim :S
-
ben oyunları indiremedim :D
-
oyunlar indiremediysen sandalyeden ayağa kalk gözün kapat vede pc nin yanıdna uzaklaş bir daha pc ile göz göze gelme
-
şaka yapıyorum tabiki indirdimde sana teşkederim bide bana roller coster 2 lazım elinde varsa bi zahmet upload edermisin
-
hoja elimde war fakat artık oyun uplaod etmiyorum.kıymet bilinmiyor nede olsa benim oyunlarım eski hoca sana lordwarrior bulur
-
bu metal slug parolası ne
-
kanka yapma ya ne olur oyunu hep arıyom bulamıyom hadi sana zahmet çok lazım o bana ya ama ila yapmam diyosan ginede sagolasın o kadar ugraşmışsın sagol....
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------
hoja elimde war fakat artık oyun uplaod etmiyorum.kıymet bilinmiyor nede olsa benim oyunlarım eski hoca sana lordwarrior bulur
-----------------------------la olm manyak mnyak konusma :D sen bızım uploadrumuz oldun artık :D sozun agızdan cıktı bı kere:D yap su rollerın uploadını nazlanma :D lord c/p yapıo sen emek verıosun.emegede saygımız var icabında:P