Tuncay Özkan, Soysal’In Partisini Devralıyor
-
abi bugün bi işçi günde 8 saat çalışır eğer fabrika hiç durmasa 3 vardiyeli 8x3 şeklinde çalışır
bendiyorum ki kanun bunu 6 saate çeksin 6x4 yapalım olayı böylece işsizlik diye bi sorun tamamen yok olacak.bi düşünün
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
hoca bu her partide böyle.siyaset para işidir,paran olmadı mı bi sikm olamazsın bu normal birşey,parti üyeliği değil bu kurultay üyeliği,kurultay üyeliği eğitim seviyesi yüksek adamlar demek bu da haliyle parayı da getiriyor beraberinde.
-----------------------------evet sözde chp sol parti yani işçiyi en çok düşünmesi gereken parti..ama gelgör ki zenginler karmasından oluşuyo..sizin hiç aklınıza yatıyo mu ki zengin bi fabrikatör işçiye asgari ücretliye yarar sağlıycak şeyler yapsın.
anca verimliliği nasıl arttırırız.bi işçiden nasıl daha fazla performans alırız.sinekten nasıl yağ çıkarırız tarzı fikirleri olan insanlar bunlar
tabi bunlarda lazım ama dedğim gibi kadın haklarını bu kadar düşüğ kadın kolları v.b. kurcağımıza işçi kolları kursak, bilmem yüzde kaç kadın milletvekili aday gösterceğimize yüzde 10 fln asgari ücretli aday göstersek nolur? kör-ama milletvekili bile soktuk körlerin haklarını korusun diye meclise bunu yapmak çok mu zor?
tuzla konusunda kim vardı arkanızda?
sosyal güvenlik reformunda kim vardı arkanızda hocam?
başta chp mi var ki chp şöyle böyle diyorsunuz,KURULTAYDA EĞİTİM DÜZEYİ YÜKSEK adam bulunması ŞARTTIR.eğitimi yüksek adamın da PARASI VARDIR!önce şunu kabullenin. -
oylar Tuncay Özkan'a gidecek Chp dahada oy kaybedecek dsp ayri girecek secimlere Chp %10 luk barajı zor aşar bu sefer solemedi demeyin..
-
fazıl say kaç kişiyiz?
-
herşeyide okul vermiyo ki bugün lise mezunu olup hatta 2 yıllık dandik bi bölüm okuyup asgari ücretle çalışan bi sürü insan var.belki bi kariyeri yok ama kendini geliştirmiş olabilir.
hepside işçi olsun demiyorum ki belli bir sınır konsun diyorum.bizimde sesimiz duyulsun istiyorum.sonuçta bu ülke coninin bize verdiği parayla değil üreten emekçinin alın teriyle ayakta duruyor.
niye belli bi zümre.kaymak tabakası bu ülkeyi yönetiyor? çoğunluk karnını makarnayla doyururken niye bazı zibidiler sırf babadan zengin olduğu için sefa içindeler. bu ülkeye ne vermişler. hayatları boyunca ceylan derisi koltuklardan oturup sağa sola afaki nutuklar atmaktan başka burunları bi karış havada gezerken bu ülkeye ne yararları olmuş.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
hoca bu her partide böyle.siyaset para işidir,paran olmadı mı bi sikm olamazsın bu normal birşey,parti üyeliği değil bu kurultay üyeliği,kurultay üyeliği eğitim seviyesi yüksek adamlar demek bu da haliyle parayı da getiriyor beraberinde.
-----------------------------evet sözde chp sol parti yani işçiyi en çok düşünmesi gereken parti..ama gelgör ki zenginler karmasından oluşuyo..sizin hiç aklınıza yatıyo mu ki zengin bi fabrikatör işçiye asgari ücretliye yarar sağlıycak şeyler yapsın.
anca verimliliği nasıl arttırırız.bi işçiden nasıl daha fazla performans alırız.sinekten nasıl yağ çıkarırız tarzı fikirleri olan insanlar bunlar
tabi bunlarda lazım ama dedğim gibi kadın haklarını bu kadar düşüğ kadın kolları v.b. kurcağımıza işçi kolları kursak, bilmem yüzde kaç kadın milletvekili aday gösterceğimize yüzde 10 fln asgari ücretli aday göstersek nolur? kör-ama milletvekili bile soktuk körlerin haklarını korusun diye meclise bunu yapmak çok mu zor?
tuzla konusunda kim vardı arkanızda?
sosyal güvenlik reformunda kim vardı arkanızda hocam?
başta chp mi var ki chp şöyle böyle diyorsunuz,KURULTAYDA EĞİTİM DÜZEYİ YÜKSEK adam bulunması ŞARTTIR.eğitimi yüksek adamın da PARASI VARDIR!önce şunu kabullenin.
-----------------------------dostum cok doru solemisin aklı calısan adam lasım bize.mesela biraz geriye gidelim mhpli bi saglık bakanı wardi osman durmusmuydu tam hatırlamıom ama sarbon mevzusu için zarfı tut bak açmadan içini salla tozmu war die felan diodu.bole adamlar dan da saglık bakanı olursa way halimize...
nediyelim egitim şartCumhuriyet mitinglerinden utanan hafa gazı die tabir eden bagzi arkadaslar için resimli ifade
sisin icin anlasılması daa raat olsun die kolaya kacmadık ;) -
Serser1 bunu yazdı:
fazıl say kaç kişiyiz?
:))İt ürür, kervan yürür demiş atalar. Demokrasiye samimiyetle inanıyorsa bu arkadaş parti başkanı olsun, oy beklesin. Sakınca yok benim için, fakat bir şey çıkacağını sanmıyorum. Mümtaz Soysal'ın kariyeri daha iyi, o bir şey yapmadı da Tuncay mı yapacak?
-
türkiye'nin talabanisi:)
-
Bu adamı konuşurken görünce daallllaama diyesim geliyor hep :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
oh o partidende para kazanır :) onuda satar adam işi bulmuş vallaha
-----------------------------bu sefer imzanı sana armağan ediyom:D ne güzel açıklamışlar:D