Tuncay Özkan, Soysal’In Partisini Devralıyor
-
ilkut bunu yazdı:
-----------------------------tuncay s.çtı bez getir.cıvık s.çtı tez getir...
-----------------------------
alaşkına bu ne biçim yorum yaa,görüşlerini sölesene,sıçtı mıçtı falan gereksiz şeler -
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------durdurmaya çalışmak doğu perinçek'in görevi değil.onu yakalayıp türkiye'ye getirenler görevini yaptı.görevini yapmayanlar onu asmayanlardır.koskoca türkiye cumhuriyeti bir karanfil karşısında durduralacak ve türkiye'yi rahatsız etmeyecek bir teroristbaşının lütfunamı kaldı ? gerekirse bir o kadar daha şehit verilir, gerekirse o şehitlerin içinde bende olurum ama böyle onursuz bir durumun içinde olmam.
-----------------------------içinde vatan aşkı olan herkesin görevidir durdurmak. Ben bile kendi çapımda çabalıyorum. pkkya sempati duyan kürt arkadaşlarımla konuşuyorum, anlatıyorum. Neden mi? sen küfür edip saydırdıkça biter mi bu kan? al apo yakalandı kaç yıl geçti bitti mi? bitmez, senin gibi düşünenler varken bitmez. ben pazarlık yapalım demiyorum, anlatalım diyorum.
gerekirse o kadar daha şehit verilir demek dile kolay. sen bunu git şehit analarına söyle. boşu boşuna vatan evlatlarını harcıyo.
onu yakalayıp getirenler diyosun acaba onlar mı yakaladı amerika mı verdi?
teröristbaşının lütfuna mı kaldı diyosun onun lütfuyla alakası yok olayın. olanlara bak söylenenlere değil.
Bi daha yazmıcam. düşüncen böyleyse anlıyorum ki değiştirilmeyecek yerde ama yine de biraz olsun düşün. istersen özelden devam edebiliriz o zaman cevap da veririm.
-
amerikayı kim ikna ettiyse onların başarısı ve vatani görevlerini yerine getirmesi demekki.
söylenenlere bakmıyorum ben.doğu perinçek'in yazdığı olanlara bakıyorum.yahu adam kendisi söylüyor durdurmaya gittim.o kadar genci öldüren adama karanfil veriyorsun resimler çektiriyorsun neyi durdurması ? neyse bu böyle uzar gider.ama pkk'yı durdurmak isteyen başka şeylerde yapabilir.mesela senin yaptığın gibi suçsuz günahsız beyni doldurulmuş cahillerle konuşabilir.doğu perinçek'de bunu yapabilirdi.parası var teşkilatı var çıkartma yapsalardı doğuya milleti bilinçlendirselerdi.en azındn davaları kendi çapında haklı olsa bile-ki bana göre haklı değil- yıllar sonra ''terorist başına karanfil veren adam'' olarak anılmazdı. -
o zamanlar şimdiki gibi bakılmıyodu öcalana, mesela başbakan şeriatçı sözler söyledi deniyor. başbakan söylemedi onları tayyip söyledi o zamanlar hiçbişey değildi. bilmem hangi partinin kıytırık bi adamıydı ve kaale alınmadı bile sözleri. şimdi kaale alınıyo niye şimdi başbakan olmuş cumhurbaşkanı olmuş. böyle biri nasıl olr?
perinçek karanfil vermiş nasıl verir? hayır o bizim bildiğimiz öcalana vermedi, kurulma aşamasındaki bi kürde terör yapmasın diye barış için verdi.
Benim yaptığım damla damla ama onun yapmaya çalıştığı kovayla su doldurmak.
Şimdi gitse çiçek verse ana avrat kayarım ben o adama ama yapmaz niye? çünkü şimdiki öcalan başka biri.
-
ilkut bunu yazdı:
-----------------------------tuncay s.çtı bez getir.cıvık s.çtı tez getir...
-----------------------------Bak bak veLede bak:D Büyüyün yaw biraz çocuk çocuk şeyLer..nan kimisi sıçtı der kimisinde ameLe ameLe espriLer garip garip yorumLar.....
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------o zamanlar şimdiki gibi bakılmıyodu öcalana, mesela başbakan şeriatçı sözler söyledi deniyor. başbakan söylemedi onları tayyip söyledi o zamanlar hiçbişey değildi. bilmem hangi partinin kıytırık bi adamıydı ve kaale alınmadı bile sözleri. şimdi kaale alınıyo niye şimdi başbakan olmuş cumhurbaşkanı olmuş. böyle biri nasıl olr?
perinçek karanfil vermiş nasıl verir? hayır o bizim bildiğimiz öcalana vermedi, kurulma aşamasındaki bi kürde terör yapmasın diye barış için verdi.
Benim yaptığım damla damla ama onun yapmaya çalıştığı kovayla su doldurmak.
Şimdi gitse çiçek verse ana avrat kayarım ben o adama ama yapmaz niye? çünkü şimdiki öcalan başka biri.
kurulma aşamasımı ? hoca tarihlere bak istersen.ve o tarih öncesinde abdullah öcalan önderliğinde yapılan kanlı eylemlerede bak. -
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------amerikayı kim ikna ettiyse onların başarısı ve vatani görevlerini yerine getirmesi demekki.
söylenenlere bakmıyorum ben.doğu perinçek'in yazdığı olanlara bakıyorum.yahu adam kendisi söylüyor durdurmaya gittim.o kadar genci öldüren adama karanfil veriyorsun resimler çektiriyorsun neyi durdurması ? neyse bu böyle uzar gider.ama pkk'yı durdurmak isteyen başka şeylerde yapabilir.mesela senin yaptığın gibi suçsuz günahsız beyni doldurulmuş cahillerle konuşabilir.doğu perinçek'de bunu yapabilirdi.parası var teşkilatı var çıkartma yapsalardı doğuya milleti bilinçlendirselerdi.en azındn davaları kendi çapında haklı olsa bile-ki bana göre haklı değil- yıllar sonra ''terorist başına karanfil veren adam'' olarak anılmazdı.
çok ii sölüosun doğuda ki insanı bilinçlendirmek gerekiyor,ama doğuda ki insanın karnını doyurmazsan istediğin kadar bilinçlendir o nsanlar dağa çıkar,doğunun ne kadar sefalet içinde olduğunu hepimiz biliyoruz,önce doğu insanının gelir düzeyinin yükseltip ondan sonra bilinlendirme yapma gerekiyor