Tuncay Özkan, Soysal’In Partisini Devralıyor
-
onur35
birincisi bana karşı lan lunlu konuşamazsın.seni tanımam etmem ve seninle hiç bir samimiyetim yok.senden özür beklemiyorum ama bundan sonraki yazılarında lanlı lunlu konuşursan sana daha cevap vermeyeceğim.
cevabıma gelicek olursak.
yahu kardeşim siz kimsiniz ? siz yetkili bir mercimisiniz ? bir kurummusunuz ? siz mi karar veriyorsunuz ? Atatürk'le ilgili işler size mi bakıyor bu ülkede ? ben Atatürk'ü seviyorum arkadaş.herşeyimizi ona borçlu olduğumuzu düşünüyorum.sen gelmiş hem Atatürk'çü hem Tayyip'ci olamazsın diyorsun.ben tayyip'ci falan değilim zaten.tayyip erdoğan bu ülkenin başbakanıdır koskoca bir ideolojinin veya bir devrimin sahibi değil ki tayyipci olayım.ben Atatürk'çüyüm ve tayyip erdoğan'ıda seviyorum.olamaz olamaz diyorsun ya.işte aynen böyle oluyor.sizin bu zihniyetiniz, bu dayatmalarınız, bu kendi çapınızda Atatürk'çü kriterleri belirlemeniz yüzünden millet Atatürkçülüktende milliyetçiliktende soğuyor.siz kendi işinize baksanıza yahu ???
bu adamlar kaç senedir başta.bu kadar sene türbanı ağızlarına almadılar.bir kere türbanı serbest bırakalım dediler sağolsun yurdum ulusalcıları ayağa kalktı.genç kızların okuyup okuması önemli değil.istedikleri olsun yeter.5 senede sadece bir kere türbanı ağzına alan, onun dışında hiç bir şekilde dinle ilgili bir konuyu ağzına almayan insanları kafanıza göre şeriatçı yapıyorsunuz.onu demiş bunu demiş,tuncay özkan dediğin adamda köpek gibi fettullah gülen'in karşısında el etek saygı biçiminde röportaj yapmadı mı ?
reklam gelirinin engellendiği falan yok.ki kapatma sebebi bu olsa yeni kanal açmaz güzel kardeşim tamam mı ? engelleyen yeni kanalda da engeller değil mi ? güzel bir para aldı şimdi yeni paraların peşinde başka açıklaması falan yok bunun.
not : benim çapım hakkında senin hiç bir fikrin olmadığı kadar, benimde senin çapın hakkında hiç bir fikrim yok.onun için senin bu saygısız seviyene inip aynı oranda bir cevap vermiyorum.kurtlar vadisi çapsız abidin'den duyduğunuz iki üç kelimeyle gelip burda kendinizi tatmin etmeyin yeter. -
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------onur35
birincisi bana karşı lan lunlu konuşamazsın.seni tanımam etmem ve seninle hiç bir samimiyetim yok.senden özür beklemiyorum ama bundan sonraki yazılarında lanlı lunlu konuşursan sana daha cevap vermeyeceğim.
cevabıma gelicek olursak.
yahu kardeşim siz kimsiniz ? siz yetkili bir mercimisiniz ? bir kurummusunuz ? siz mi karar veriyorsunuz ? Atatürk'le ilgili işler size mi bakıyor bu ülkede ? ben Atatürk'ü seviyorum arkadaş.herşeyimizi ona borçlu olduğumuzu düşünüyorum.sen gelmiş hem Atatürk'çü hem Tayyip'ci olamazsın diyorsun.ben tayyip'ci falan değilim zaten.tayyip erdoğan bu ülkenin başbakanıdır koskoca bir ideolojinin veya bir devrimin sahibi değil ki tayyipci olayım.ben Atatürk'çüyüm ve tayyip erdoğan'ıda seviyorum.olamaz olamaz diyorsun ya.işte aynen böyle oluyor.sizin bu zihniyetiniz, bu dayatmalarınız, bu kendi çapınızda Atatürk'çü kriterleri belirlemeniz yüzünden millet Atatürkçülüktende milliyetçiliktende soğuyor.siz kendi işinize baksanıza yahu ???
bu adamlar kaç senedir başta.bu kadar sene türbanı ağızlarına almadılar.bir kere türbanı serbest bırakalım dediler sağolsun yurdum ulusalcıları ayağa kalktı.genç kızların okuyup okuması önemli değil.istedikleri olsun yeter.5 senede sadece bir kere türbanı ağzına alan, onun dışında hiç bir şekilde dinle ilgili bir konuyu ağzına almayan insanları kafanıza göre şeriatçı yapıyorsunuz.onu demiş bunu demiş,tuncay özkan dediğin adamda köpek gibi fettullah gülen'in karşısında el etek saygı biçiminde röportaj yapmadı mı ?
reklam gelirinin engellendiği falan yok.ki kapatma sebebi bu olsa yeni kanal açmaz güzel kardeşim tamam mı ? engelleyen yeni kanalda da engeller değil mi ? güzel bir para aldı şimdi yeni paraların peşinde başka açıklaması falan yok bunun.
not : benim çapım hakkında senin hiç bir fikrin olmadığı kadar, benimde senin çapın hakkında hiç bir fikrim yok.onun için senin bu saygısız seviyene inip aynı oranda bir cevap vermiyorum.kurtlar vadisi çapsız abidin'den duyduğunuz iki üç kelimeyle gelip burda kendinizi tatmin etmeyin yeter.
-----------------------------
Atatürkçü olupta Atatürk ün yaptığı devrimleri yıkmaya çalışan bir kişiyi sevmen düşündürücü,benim veya benim gibilerin Atatürkçü kriterleri belirlediği falan yok,bana göre Atatürk ün yaptığı işleri beğenen ona karşı minnettralık duyan,ve onun ilkelerini korumaya çalışan kişiler Atatürkçüdür,bu benim şahsi düşüncem kriter falan değil.bu ülkedeki türbanlı bayanlar tayipden önceki hükümetlerde üniversitelere giriyorlardı da tayyip döneminde giremedikleri içinmi bu dönemde gündeme geldi,tek amaç toplumu türbanlı türbansız die 2 ye bölmek.sadece türban konusundan dolayı şeriatçı olduğunu söylemiyorum,tayyip erdeğan ın sözlerinin sana hatırlatıyım"egemenlik kayıtsız şartsız milletinmiş,egemenlik milletin değildir,egemenlik kayıtsız şartsız Allahındır""hem laik hem müslüman olunmaz,ya laik olacaksın ya müslüman"
heralde bunlarıda tayyip sölemedi die inkar edemezsin
ayrıca tuncay özkan fettullahla röportaj yaptığı dönemde gazeteciydi,kanal d için çalışıyordu,görevini yaptı.
diğer konu da "reklam gelirinin engellendiği falan yok.ki kapatma sebebi bu olsa yeni kanal açmaz güzel kardeşim tamam mı ? engelleyen yeni kanalda da engeller değil mi ? " demişsin.doğru söylüyorsun yeni kanalın reklamı da engellenebilir ama benim için önemli olan kanaltürkün satılmasında sonra yeni kanal açılmasıdır,bu kanal satışıyla alınana paraların tuncay özkan ın cebine girmediğini açıkça gösteriyor,eğer yeni kanal açılmasaydı tuncay özkan ın paranın peşinde olduğunu bende düşünürdüm
not:kurtlar vadisi başladığından beri 1 bölümünü bile izlemedim
not:bir önceki yorumumda ki not ortaya atıldı sen üstünee alındın hoca yapcak bişi yok
-
Atatürkün yaptığı devrimleri yıkmaya çalışan falan yok, bu her dönem ulusalcıların ve bu ülkenin kalbur üstü sözde Atatürkçülerinin kullandığı şeydir.istedikleri olmadı.halk bu insanların inadına yine bu kişileri seçti.şimdide propaganda başladı.tuncay özkan gibi bir medya maymunuda hak önderi oldu ya ben buna yanıyorum.
doğu perinçek abdullah öcalan'a gül verip bugün ulusalcı olunca yorumlar ''insan değişebilir, düzelebilir'' oluyor.tayyip erdoğan dün bazı şeyler söyleyince nedense böyle olmuyor.
bir önceki yorumumda da sana not yazmadım dikkat edersen.her neyse daha fazla uzatmıyorum.deniz baykalın peşinden giden insanlara saygım olur.çünkü deniz baykal'ı sevmesemde, senelerdir siyasetin içinde olan bir insandır.ama tuncay özkan gibi itici ve ne olduğu belli olmayan tiplerin peşinden gidiyorsunuz.tamam gidin saygım var ama daha fazla uzatamıcam maalesef.çünkü bence çok boş işler peşindesiniz.tuncay özkan'ı önemsemiyorum.
-
fatihack 'e yüzde yüz katılıyorum..
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------Atatürkün yaptığı devrimleri yıkmaya çalışan falan yok, bu her dönem ulusalcıların ve bu ülkenin kalbur üstü sözde Atatürkçülerinin kullandığı şeydir.istedikleri olmadı.halk bu insanların inadına yine bu kişileri seçti.şimdide propaganda başladı.tuncay özkan gibi bir medya maymunuda hak önderi oldu ya ben buna yanıyorum.
doğu perinçek abdullah öcalan'a gül verip bugün ulusalcı olunca yorumlar ''insan değişebilir, düzelebilir'' oluyor.tayyip erdoğan dün bazı şeyler söyleyince nedense böyle olmuyor.
bir önceki yorumumda da sana not yazmadım dikkat edersen.her neyse daha fazla uzatmıyorum.deniz baykalın peşinden giden insanlara saygım olur.çünkü deniz baykal'ı sevmesemde, senelerdir siyasetin içinde olan bir insandır.ama tuncay özkan gibi itici ve ne olduğu belli olmayan tiplerin peşinden gidiyorsunuz.tamam gidin saygım var ama daha fazla uzatamıcam maalesef.çünkü bence çok boş işler peşindesiniz.tuncay özkan'ı önemsemiyorum.
-----------------------------
ben doğu perinçek'e ulusalcı falan demedim,olduğunuda düşünmüyorum,ama tayyip in şeriatçı olduğunu söylüyorum,"egemenlik kayıtsız şartsız milletin değildir,kayıtsız şartsız Allahındır"
"hem laik hem müslüman olunmaz,ya laik olacaksın ya müslüman"
bu lafların sahibi başbakandır,bu lafı başbakan deil başka birisi sölese yine şeriatçı olduğunu sölerdim.tuncay özkan ın kişiliğini beğenmezsini,siyasette başarılı olacağına inanmazsını o ayrı konu,zaman içinde göreceğiz
-
Doğu Perinçek ulusalcıdır. Bu ortamda ulusalcıdır evet.
apoya gül vermiş muhabbetini daha önce forumda yazdım. bi daha yazamıcam ama internette sayfalarca kaynak var bu durumu açıklayan. ben de sizdenim deyip vermedi o çiçeği. kaldı ki gül bile değil karanfil verdi. Arayın bulun okuyun, ondan bundan duyduğunuzla papağanlık yapıyosunuz.
Al hadi link de vereyim tembelliğiniz tutar aramaya
http://www.ip.org.tr/lib/pages/detay.asp?goster=ssscevap&idsoru=2
-
arkadaşım uzun uzun doğu perinçek tartışmasına girmeyeceğim.o neden verdimleride önceden okudum.abdullah öcalan eylemlerine henüz başlamadan vermiş olsa ve yolundan döndürmeye çalışsa anlarım.ama o gülmü karanfilmi her neyse, doğu perinçek onu verirken pkk çoktan bir çok kanlı eylem yapmıştı.çoktan bir çok bebeği katletmişti.amaç yollarından döndürmekse o saatten sonra bu doğu perinçek'e kalmadı.ufacık bebeği öldürenlere yolundan döndürmek için karanfil veren bana göre vatan hainidir.yolundan döndürmek için mi vermiş orasıda tartışılır ya.herneyse sonuçta bu buluşmada çoktan abdullah öcalan'ın ne olduğu belli olmuştu.doğu perinçek gözümde değersiz bir insandır nabza göre şerbet veren bi adamdır onun için daha fazla uzatmıcam.
not : tembelliğin tutar falan.geçmişten gelen bir samimiyetimiz var seninle galiba ? -
genel yazmıştım tembellik kızmını üstüne alınmışsan bişey diyemem :D
emin ol ben de doğu perinçek tartışmasına girmicem. adamın yapmaya çalıştığı iyi şeyi bile nankörlük hainlik sayıyosun ya düşüncene saygılar diyorum başka bişey diyemiyorum.
Al doğu perinçek gibiler ortada olmadı da şu anki halimize bak. O yazıyı okuduysan biraz bişeyler anlamışsındır sanıyodum ama birkaç defa daha okuman gerek. hala o orospuyu imralıda besliyosak zamanında durdurulmadığı için. Durdurmaya çalışanlara ise vatan haini diyosun.
Dediğim gibi, görüşüne saygılar ama yanlış.
-
durdurmaya çalışmak doğu perinçek'in görevi değil.onu yakalayıp türkiye'ye getirenler görevini yaptı.görevini yapmayanlar onu asmayanlardır.koskoca türkiye cumhuriyeti bir karanfil karşısında durduralacak ve türkiye'yi rahatsız etmeyecek bir teroristbaşının lütfunamı kaldı ? gerekirse bir o kadar daha şehit verilir, gerekirse o şehitlerin içinde bende olurum ama böyle onursuz bir durumun içinde olmam.
-
tuncay s.çtı bez getir.cıvık s.çtı tez getir...