Tunceli"De Karakol Baskını (8 Şehit Son Dakika)
-
Ananizi doguraninizi...
-
orospu cocukları
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------Peki arkadaslar...tam anlamıyla bilmediğim için soruyorum..tartısma fln cıkarmayın lütfen..
şimdi bizim oraya saldırmamız için.."VUR" emrini kimin vermesi kimin oanylaması kimlerin görüşmesi düğmeye kimin basması gerekiyo..?
-----------------------------
Vur emrini hükümet yani mevcut siyasi iktidar verir.Asker bunu alır nasıl ve ne zaman yapacağını planlar ve gerekeni yapar... -
yakaladığın teröristlere işkence yapcan sonra öldürcen o.ç leri insan değil bunlar
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Ananizi doguraninizi...
arkandayım compu hacım.ama korunalım (condom) çünkü bizim asil ırkımız o piçlerinkiyle karışmasın. -
Zaman uzasa, sonu gecikse bile sabreden daima zafere ulaşırr.... Teroristlerrr oğlum az kaldı kaycaz size az kaldı
-
Arkadaşlar üzülerek bildiriyorum şehit sayımız 11 olmuş.Delikanlı gibi savaşmayıp böyle karakola arabayla dalan orospu çocuklarının allah belalarını versin..
-
Vatan sağolsun, mekanları cennet olsun..
Bu kadar malesef.Olan yine 8 kişiye oldu.Cenazelerine göstermelikten katılırlar.
"Terörü şiddetle kınıyoruz" "Bunlar cevapsız kalmayacaktır" .......
Başka birbok yok ortada.Asker izin bekliyor hala.İsrail 2 askeri için dünyayı ayağa kaldırdı.Biz bu gidişle hiçbirşey yapamayız.Olan yine vatan evlatlarına oldu ve bu yönetimlede olmaya devam edecek.Kimbilir belki bizimde başımıza denk gelecek.. -
ya bu şerefsizleri temizlemenin bence en kısa yolu bunları besleyen o.ç larını gebertmek lazım ibret olsun diye . saklayan serefsizler bunlardan adii...
ŞEHİTLERİMİZE RAHMET AİLELERİNE SABIR DİLİYORUM..... -
a.q piçleri valla bazen bu konuda kafama geliyorlar bu böyle giderse yapacam bişeyler kafaya koydum.hala neyi bekliyoz a.q binlerce şehit daha vermeyimi? vereceksekte toptan dalalım dağıtalım temizleyelim bari 1 sefer olsun tam olsun bu arada başımız sağolsun VATAN SAĞOLSUN.
Toplam Hit: 5248 Toplam Mesaj: 32