Tunceli"De Karakol Baskını (8 Şehit Son Dakika)
-
askerde napıcaksa yapsın kardeşim artık.neyin izinini bekliyo tayyipmi gidip dövücek barzaniyi pkk dan intikamı tayipmi alıcak.
aylardır bi izin, bi uygun ortamdır gidio.ebemizi siktiler bissürü kardeşimizin canını aldılar daha ne bekliyo bu asker.darbe yapma yetkisi bile olan asker bi kuzey ıraka girmek için aylardır izin beklemesin napıcaksa yapsın artık. -
Offf Offf cidden çok üzüldüm a.q ya elimizden bişey gelsede yapsak söyliyecem laf bulamıyorum Yüce Allah Belalarını bu dünyada olmazsa öbür dünyada versin demekten başka...
-
haberi duyduğum da resmen yıkıldım .. . bu s.... evlatları rahat durmucak girelim artık yeterr..
-
aq ordusuda sıyaset yapmaya başladı yapsana görevini. k. ıraka gırılcekse gırılsın sıkmısım amerıkanın izinini. bide apoyu krallar gıbı yaşatıyolar sıkını kesıp agzına sokucan piçi
-
xous bunu yazdı:
-----------------------------
aq ordusuda sıyaset yapmaya başladı yapsana görevini. k. ıraka gırılcekse gırılsın sıkmısım amerıkanın izinini. bide apoyu krallar gıbı yaşatıyolar sıkını kesıp agzına sokucan piçi
-----------------------------
hop hop hop ağırol birader.senin o a.q. ordusu dediğin şanlı TÜRK ordusu.tamam hepimizin sinirleri gerildi ama daha dikkatli konuşmaya dikkat et. -
ordu girecekte, hükümet korkak orduya laf yok daha ne etsin adamlar açık açık sölediler işte meclis karar alsın die, bi izin vrecekler girecek kökünü kazıyacak alayını mna koyacak
-
sozlerine dikkat et hacı aq ordusuda ne demek? demokrasi demokrasi diye aglıyolar asker bişeye kendi basına kalkısınca. iş demokrasiye gelincede asker efendim yapacak diyolar. askerin bir mudahele yapması icin resmi yetki verilmesi gerekir aksi halde yapamaz. ilk once BM ye yazını yollayacaksın nefsi mudafa hakkının oldugunu ve bunu kullanacagını soyleyeceksin. sonra meclis kararı ile askere gir emri vereceksinki asker girsin. ama artık bu oçlarının gotu cok fazla havalandı. daha gecen gun sert uyarı aldılar hemen ustunden karakol baskını. yakındır merak etmeyin dunya uzerinden kokleri kazınır. saddam olsaydı şimdi kimyasalı yollardı ama saddamda yok ak. hayır anlamıyorum bir insan bukadarmı kendi sonunu hazırlamaya istekli olur. katli vacip oçları
-
Düşman içimizde bizim ırakta falan aramaya gerek yok. Aç. ayı oynamaz mısalı ayıyı ac bırakacaksın baska bısey degıl... Bu mantıklı tarafım
hepsinin analarını avratlarını gelmiş gelecek butun sulalesını karılarını ve aklıma gelmeyen , pkk yandası olan herkesınheryerınden sıkeyım.
-
öf be ben öleydim.
-
sen şüpheliye vatandaş diye bişey yapmassan olacağı budur ..
Toplam Hit: 4712 Toplam Mesaj: 32