Türban Anketi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    maydonoz07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    mayrip bunu yazdı:

yahu maydanoz biraz sallarken doğru salla !

aylarca tahribatta türban tartışması oldu ve sonuç sıfır

akp22 temmuz seçimlerinde başörtüsünü kullanmadı bunu da kafadan salladın

tevhide kızımızın kürsüden indirilmesi bir skandaldır. o askeride şiddetle kınıyorum.

ayrıca annenin ne giydiği umurumuzda değil. ister giysin ister giymesin kimseyi ilgilendirmez.

ve son msj ekleyip kapatacağım. boldavinlinin son cümleleri herşeyi ortaya koyuyor asortic haci eski müridlerdendir onada katılıyorum

arkadaş çok biliyorum zannediyosun bi bok bilmiyosun bana akp savunması yapma

akp savunması yapmıyorum o daha küçük bir kız ne bilsin onu hangi zihniyetin oraya çıkarttığını ve böyle olacağını atatürk düşmanlarının oyunu düşüncesindeyim.

asıl olan benim değil. bizim olmasıdır. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

türban takanları anormal , takmayanları normal görenler ile takmayanları anormal takanları normal görmek...

ikisi de bizi hiçbiryere götürmez..

esasında haksız değil yılmaz özdil... sorunu çözülmeyen sadece uniye giremeyen türbanlılarsa hakikaten hükümet edenler ve buna sözde muhalefet olanlar yanlıştalar....

Bu niymiş la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

mayrip bak önce bana laf sokuyosun atma sallama diye sonra benim demek istediğimi söylüyosun işte kendinde görüyosun meselenin tevhide veya baş örtüsü olmadığını altında başka planlar var ama kaymakamın veya komutanın bu olayda bi suçu yok emirler kesin kamu kurumuna baş örtülü girmek yasak onlarda kanun uygulayıcılar bu kuralı zorlamanın veya delmeye çalışmanın bize bi faydası yok anca sanal alemde kavga ettirir.

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:
    ummeti_bela bunu yazdı:
    komsusu ac iken (vatandasi da denebilir) milyarlik  turban takan bizden degildir .... oz dusuncedir!!
    Milyarlıkta olsa çaput çaputtur :)
    ne diyosun lan çaput maput kafanmı iyi senin...başlatma çaputundan..dinsel olarak deger veren var...dinsel olarak geçtim simgesel olarak deger veren var ...çıkıpda çaput maput diyemezsin amk.

ben illada türban diyen bir insan degilim...ama eşitlikden yanayım sanane amk. takar...ama partisel bir simge olarak takıyorsa sırf onun ayıbı...

isteyen kıçını açıp dolaşır isteyen türban takar isteyen çarşaf giyer...kimseyi ilgilendirmez...hee devletimizin getirdigi kısıtlamalarada uymak zorunda...

bi arkadaşda komsusu aç iken falan filan...

parası var takıyor amk. şimdi kadın türbanlı olmasaydı nedicektin :S

komsusu aç iken milyarlık mini etek giyen bizden degildir mi dicektin :S hayır demicektin işine nasıl geliyorsa öle konusuyosun...

nese benim anlatmak istedigim...öle milletin degerlerine laf uzatmayın...bu yanlış birşey...yanlışlıkdan öte ayıp birşey...

benimde sevmedigim hoşuma gitmeyen şeyler var...gerek türban konusunda gerekse başka konularda ama dile getirmeye gerek yok...hadi dile getirdim...degerlerine laf atmaya gerek yok...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

Of abi yinemi bu konu yaw :))

bırakın bu konuları gazeteler yazmasın , tv ler göstermesin kimse bu olayı birdaha anmasın

amk 20 bilemedin 30 yıl sonra 

8-10 yaşlarındaki bir çocuk şöyle derdi annesine

-Anne bu teyzenin kafasında yaramı varda bunu takmış yoksa üşüyomu anne
    heralde böyle olurdu amk

siz, biz, gazeteler , tv ler , onlar , bunlar , öbürleri ve diğerleri ne kadar bu konuyu tartışırsa çözümü okadar çıkmaza giriyor.
    ----------------------------------------
    ee ne demiş büyüklerimiz :

birleşmiş dudaklar hava geçmiyor aradan
    sevilmeyecek hatun yok sen haber ver paradan :D

işte öyle amk

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:

HolySeclorum bunu yazdı:
    ummeti_bela bunu yazdı:
    komsusu ac iken (vatandasi da denebilir) milyarlik  turban takan bizden degildir .... oz dusuncedir!!
    ne diyosun lan çaput maput kafanmı iyi senin...başlatma çaputundan..dinsel olarak deger veren var...dinsel olarak geçtim simgesel olarak deger veren var ...çıkıpda çaput maput diyemezsin amk.

ben illada türban diyen bir insan degilim...ama eşitlikden yanayım sanane amk. takar...ama partisel bir simge olarak takıyorsa sırf onun ayıbı...

isteyen kıçını açıp dolaşır isteyen türban takar isteyen çarşaf giyer...kimseyi ilgilendirmez...hee devletimizin getirdigi kısıtlamalarada uymak zorunda...

komsusu aç iken milyarlık mini etek giyen bizden degildir mi dicektin :S hayır demicektin işine nasıl geliyorsa öle konusuyosun...

nese benim anlatmak istedigim...öle milletin degerlerine laf uzatmayın...bu yanlış birşey...yanlışlıkdan öte ayıp birşey...

benimde sevmedigim hoşuma gitmeyen şeyler var...gerek türban konusunda gerekse başka konularda ama dile getirmeye gerek yok...hadi dile getirdim...degerlerine laf atmaya gerek yok...

Lanlı manlı konuşma canım kardeşim.Çaputa her zaman çaput diyorum,diyeceğim ve dedim...

Her Hakkım Saklıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertugdemba
    ertugdemba's avatar
    Erkek
    türban takanların sayısı artımış  ne var bunda hayatınızda bi değişiklik oldumu olmadı, size karışan oldumu olmadı, türban takanlara öcü gibi bakarsınız ama onların çocuklarını askere alırsınız işe alırsınız vs vs türbalıda bu vatanın evladı türbansızda bu vatanın evladı ayrıca türbanın akp ile bi alakası yoktur....

sesten hızlı ışık var...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:

HolySeclorum bunu yazdı:
    ummeti_bela bunu yazdı:
    komsusu ac iken (vatandasi da denebilir) milyarlik turban takan bizden degildir .... oz dusuncedir!!

Lanlı manlı konuşma canım kardeşim.Çaputa her zaman çaput diyorum,diyeceğim ve dedim...

sende insana benziyosun ama sadece benziyosun dinini kendi içinde yaşayan eleman 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Ak Parti'nin izlediği plitika ve siyasetten olabilidiğince gıcık kapıyorum..

Ama Hürriyet Milliyet  Cumhuriyet  gibi gazetelerdeki satılmış yazarların laiklik adı altında başörtüye dil uzatıp bunu AKP'ye mal etmeleri sonucunda benim karşı çıkışım beni ;AKP'yi savunucu duruma düşürüyor ya ... en çok bu zoruma gidiyor ve Vakit ile Yenişafak gazetelerine de çok kıl kapıyorum başörtüsü üzerinden AKP'yi aklayan gazeteler

Ordan Holyseclorum adlı mürid kardeşime ve yazdığı mesaja katılan diğer arkadaşlara tek şey söylüyorum,

İster Komünist olun, ister şeriatçi olun, ister Kemalist olun, ister bilmem ne..

Birisinin kutsal değerlerini ayakları altına alırsanız, aynı hakkı kendiniz de karşınızdakine kazandırmış olursunuz..

yıkılma sakın !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:

sende insana benziyosun ama sadece benziyosun dinini kendi içinde yaşayan eleman 

İnsana benziyosun ama aması fazla insanım..Bu kadar şaşırmanı anlıyorum çünkü etrafında tekkeli,cübbeli,çarşaflı,çaputlu insanlar fazla olabilir,bu yüzden insan gördüğünde baştan tanıyamayıp şaşırabilirsin...

İkincisi bir çaputu hala dinin gereği olarak yorumluyosunuz..Hoca geçinen efendilerinizin herşeyi kendi çıkarları için çarpıtıp size öyle aktardıkları için bu da son derece normal..Din gibi kutsal bir şeyi basit bir çaputa bağlayıp sonrada dinden bahsetmek çok basit kaçıyor..Allah'ın işi gücü yok kalkacak bir çaputu dinin gereği olarak bildirecek.Sonra kullarına kitaptaki evrensel ilkeleri anlamalarını sağlamak yerine kızların kadınların başlarını çaputla kapatılmasını dinin gereği olarak benimsetecek..Kendinizi kandırmayın yok böyle birşey..Evrensel ilkeler insanlara sonkez İslamiyetle onlar kalkıpta bunları bir çaputa bağlasınlar diye vahiy edilmedi..Bırakın çaputu savunmayıda biraz kitaptaki bilgileri doğru dürüst adam gibi anlamaya çalışın.. 

Her Hakkım Saklıdır
Toplam Hit: 6180 Toplam Mesaj: 49