folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türk Berberini Araplar İdam Ediyor

Türk Berberini Araplar İdam Ediyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

Whisky bunu yazdı:
    -----------------------------
    kolunu kesesınkı hırsızlık yapmasın kellesını kesesınkı kotu soylemesın arabistanda dukkanı acık namaza gıden bırcok ınsan var adalet budur.
    ciddi misin dalga mı geçiosun :))

o arabı getir bakayım buraya nasıl bir dönüş gerçekleştirio 180 derece..

ya da ne biliim küçük bi kız çocuğunu araba emanet et bakalım nabıyo, araplar islamdan önce de pislik,namussuz,ahlaksız insanlardı, şimdi de öyleler. karakterlerinde değişen birşey yok, yasalarla ancak geçici bir süre engel olursun bunların pisliğine..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Adamın küfür ettiğini nerden biliyorlar kanıt falan var mı o da ayrı mesele.

Ama araplarda bakkaldan ekmek calan aç cocugun kolunu kesmek diye bişey yok.Zevk için yada zengin olmak için hırsızlık yapana ceza var.Ama el kol kesme genede çok abartı :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

ne adaleti lan sokarım adaletinede arabınıda. esnaf kavga ediyor kavga ettigi yavsak hıncını almak icin gidip iftira ediyor. insan insanla kavga ederken Allah'a kufredermi, kufrettiginin sahidimi var. neye gore kime gore kufretti kim gordu kim duydu. bende gidip kral Allah'a kufretti diyecegim assınlar serefsizi ozaman. sacmalıga bak. milletin serefinin onurunun dustugu hale bak daha nereye kadar bu yuce milletin onurunu ve serefini ezdirecek bu serefsizler. mahkeme kararı onaylamısmıs, mahkemenin dibine koyayım kimsin lan sen culmun ne, sen benim vatandasımı asarsan ben aynı saniyede ulkemdeki butun diplomatlarını toplar kursuna dizerim. hadi ahanda meydan gotun yerse as, asamazsın cunku butun diplomatların kralın akrabası. kral yavsagı nası yola geliyo ozaman gorursun. Türk'üm ben Türk, bunun anlamını bilmiyorsan mermiyle kafana kazırız bidaha aklından hic cıkmaz. biz tarih sayfalarında kendimize dusen kısmı murekkeple degil kan ile yazdık. hicbir zamanda kan hakkımızı bırakmadık. kanını akıtacagın o yüce Türk'ün kanının hakkınıda elbet alacagız. buda bizim, bozkırın adaletir, kan hakkı.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    DkN bunu yazdı:

ne adaleti lan sokarım adaletinede arabınıda. esnaf kavga ediyor kavga ettigi yavsak hıncını almak icin gidip iftira ediyor. insan insanla kavga ederken Allah'a kufredermi, kufrettiginin sahidimi var. neye gore kime gore kufretti kim gordu kim duydu. bende gidip kral Allah'a kufretti diyecegim assınlar serefsizi ozaman. sacmalıga bak. milletin serefinin onurunun dustugu hale bak daha nereye kadar bu yuce milletin onurunu ve serefini ezdirecek bu serefsizler. mahkeme kararı onaylamısmıs, mahkemenin dibine koyayım kimsin lan sen culmun ne, sen benim vatandasımı asarsan ben aynı saniyede ulkemdeki butun diplomatlarını toplar kursuna dizerim. hadi ahanda meydan gotun yerse as, asamazsın cunku butun diplomatların kralın akrabası. kral yavsagı nası yola geliyo ozaman gorursun. Türk'üm ben Türk, bunun anlamını bilmiyorsan mermiyle kafana kazırız bidaha aklından hic cıkmaz. biz tarih sayfalarında kendimize dusen kısmı murekkeple degil kan ile yazdık. hicbir zamanda kan hakkımızı bırakmadık. kanını akıtacagın o yüce Türk'ün kanının hakkınıda elbet alacagız. buda bizim, bozkırın adaletir, kan hakkı.

Hoja Allaha peygambere söven deny0lar var.Mesela eskiden knight oynuyordum adam PKK diye clan kurmustu nie böle clan kurdun başka isim mi kalmadı dedim adam direk Allah,kitap küfür etmeye başladı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:
    DkN bunu yazdı:

Hoja Allaha peygambere söven deny0lar var.Mesela eskiden knight oynuyordum adam PKK diye clan kurmustu nie böle clan kurdun başka isim mi kalmadı dedim adam direk Allah,kitap küfür etmeye başladı.

hocam her namaz kılışınızda şeytana hakaret ediyosunuz,hacca gidişinizde şeytan taşlıyosunuz, şimdi satanistin biri gelip Allahıma küfrettiniz diye sizi öldürse nasıl olur?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:

adamlar hak hukuku Türk başbakan ve cumhurbaşkanı "kankası" diye değiştiremez...
    bizimkiler 7000 yıllık Türklüğün içine etti o yapılıyo da bu mu yapılmayacak :|

amk zaten siktimin araplarının yasalarında hayır yok, allah ın gücü yetmiyo mu adamı cezalandırmaya da bu o.çları ceza vermeye kalkıyo :@

Hayır yok dediğin yasalar Kur'an'daki şer'i hükümlerin infazları.. Müslüman değilsen birşey diyemem, ama müslüman isen dediğin bir müslümanın sarf edebileceği cümlelerden değil..

yıkılma sakın !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    ya bu araplar kadar oç bir ırk yok. :@
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

olayı DkN açıklamş saolsun..

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    mont-blanc bunu yazdı:
    cold-m4 bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:

adamlar hak hukuku Türk başbakan ve cumhurbaşkanı "kankası" diye değiştiremez...

amk zaten siktimin araplarının yasalarında hayır yok, allah ın gücü yetmiyo mu adamı cezalandırmaya da bu o.çları ceza vermeye kalkıyo :@

Hayır yok dediğin yasalar Kur'an'daki şer'i hükümlerin infazları.. Müslüman değilsen birşey diyemem, ama müslüman isen dediğin bir müslümanın sarf edebileceği cümlelerden değil..

Kuranda allaha küfredeni öldürün mü diyor?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    mont-blanc bunu yazdı:
    cold-m4 bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:

Kuranda allaha küfredeni öldürün mü diyor?

İslam'ın hüküm sürdüğü topraklarda Şer'i hükümlere göre dinden dönmek, dinden çıkarıcı söz ve eylemlerde bulunmak suçtur, cezası ölümdür..

yıkılma sakın !
Toplam Hit: 7193 Toplam Mesaj: 35