Türk Berberini Araplar İdam Ediyor
-
arkadaşlar anlayan varsa şu gariban berber asılmasın diye ingilizce türkçe bi site kursun. bi kamuoyu oluşturalım. bu pezo araplar belki tırsar. Mahkemelerini s.tiğimin arapları.
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------
şu arap lardan oldum olası nefret etmişimdir ve gittikçede artıyot bu nefretim o.ç ları sizene eder etmez küfür günahıda sevabıda kendine olur bende ediyorum hadi gelin asın :|
-----------------------------deme öle etme küfür tayyip amcan üzülür
-
Bu hareket benim için bir savaş nedenidir, bir arkadaşta demiş sıkıysa amerikan vatandaşını assınlar diye, onlar amerikanın ta**ğını yalar ancak.
-
Whisky bunu yazdı:
-----------------------------
kolunu kesesınkı hırsızlık yapmasın kellesını kesesınkı kotu soylemesın arabistanda dukkanı acık namaza gıden bırcok ınsan var adalet budur.
-----------------------------bahsi geçen sure sanırım maide suresi kolunu bacagını kesin diyen :D acaba islamla yaşamayı düşünen bizden islama saygı bekleyen insanlar, hırsızlıgın iktisadi sorunlara dayanabileceğini bilmiyorlarmı acaba aç insanlar ve kitleleri, muhammed gibi bir devlet adamı bezirganın anlamasını nasıl bekliyorlar.
buradan araplara bu linki yolluyorum : http://wiresandsnakes.blogspot.com/2008/04/eceli-gelen-kpek.html