folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türk Berberini Araplar İdam Ediyor



Türk Berberini Araplar İdam Ediyor

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2007
    Erkek

    hocam adam dinden çıkınca onu öldürürsen cehenneme gider, öldürmek yerine dine döndürmeye çalışmak daha sevap olmaz m?

    bence insanlar dini tamamen tersinden anlayıp bu kuralları ortaya atmışlar..

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Mayıs/2007
    Erkek
    DkN bunu yazdı:
    -----------------------------

    ne adaleti lan sokarım adaletinede arabınıda. esnaf kavga ediyor kavga ettigi yavsak hıncını almak icin gidip iftira ediyor. insan insanla kavga ederken Allah'a kufredermi, kufrettiginin sahidimi var. neye gore kime gore kufretti kim gordu kim duydu. bende gidip kral Allah'a kufretti diyecegim assınlar serefsizi ozaman. sacmalıga bak. milletin serefinin onurunun dustugu hale bak daha nereye kadar bu yuce milletin onurunu ve serefini ezdirecek bu serefsizler. mahkeme kararı onaylamısmıs, mahkemenin dibine koyayım kimsin lan sen culmun ne, sen benim vatandasımı asarsan ben aynı saniyede ulkemdeki butun diplomatlarını toplar kursuna dizerim. hadi ahanda meydan gotun yerse as, asamazsın cunku butun diplomatların kralın akrabası. kral yavsagı nası yola geliyo ozaman gorursun. Türk'üm ben Türk, bunun anlamını bilmiyorsan mermiyle kafana kazırız bidaha aklından hic cıkmaz. biz tarih sayfalarında kendimize dusen kısmı murekkeple degil kan ile yazdık. hicbir zamanda kan hakkımızı bırakmadık. kanını akıtacagın o yüce Türk'ün kanının hakkınıda elbet alacagız. buda bizim, bozkırın adaletir, kan hakkı.


    -----------------------------

    yazdıklarına katılmıyorum :S

    adamların adalet sistemine karışamaz kimse...

    onlar bizimkine karışmak istese naralar atarsınız...nasıl karışırlar onlara ne diye...

    bizlerde onlarınkine karışamayız...ama umarım arap kralı(!) "af hakkını" kullanır...

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Temmuz/2007
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------
    DkN bunu yazdı:
    -----------------------------

    ne adaleti lan sokarım adaletinede arabınıda. esnaf kavga ediyor kavga ettigi yavsak hıncını almak icin gidip iftira ediyor. insan insanla kavga ederken Allah'a kufredermi, kufrettiginin sahidimi var. neye gore kime gore kufretti kim gordu kim duydu. bende gidip kral Allah'a kufretti diyecegim assınlar serefsizi ozaman. sacmalıga bak. milletin serefinin onurunun dustugu hale bak daha nereye kadar bu yuce milletin onurunu ve serefini ezdirecek bu serefsizler. mahkeme kararı onaylamısmıs, mahkemenin dibine koyayım kimsin lan sen culmun ne, sen benim vatandasımı asarsan ben aynı saniyede ulkemdeki butun diplomatlarını toplar kursuna dizerim. hadi ahanda meydan gotun yerse as, asamazsın cunku butun diplomatların kralın akrabası. kral yavsagı nası yola geliyo ozaman gorursun. Türk'üm ben Türk, bunun anlamını bilmiyorsan mermiyle kafana kazırız bidaha aklından hic cıkmaz. biz tarih sayfalarında kendimize dusen kısmı murekkeple degil kan ile yazdık. hicbir zamanda kan hakkımızı bırakmadık. kanını akıtacagın o yüce Türk'ün kanının hakkınıda elbet alacagız. buda bizim, bozkırın adaletir, kan hakkı.


    -----------------------------

    Hoja Allaha peygambere söven deny0lar var.Mesela eskiden knight oynuyordum adam PKK diye clan kurmustu nie böle clan kurdun başka isim mi kalmadı dedim adam direk Allah,kitap küfür etmeye başladı.


    -----------------------------
    hocam her namaz kılışınızda şeytana hakaret ediyosunuz,hacca gidişinizde şeytan taşlıyosunuz, şimdi satanistin biri gelip Allahıma küfrettiniz diye sizi öldürse nasıl olur?


    -----------------------------

    eauhaeuh ne kadar saçma konusuyorsun cold suudi arabistan bir islam devleti fakat dünyada herhangi bir satanist ülke yok :)

    Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2008
    Erkek

    Arap işte ...

    Araptan geçtim , Suud bunlar . Acaba merak ediyorum , topraklarında olan petrolü Amerikanlara satmasalar ne kurtarırdı bu soysuzları . Kendine kral diyen o it oğlu it de gitsin halkı sömürmeye devam etsin , Bush'la el ele gezsin . Ciddi ciddi anti-semitist olmak için bir sebep bu Suudlar .

    Arkadaşımızın dediği gibi adamların üzerindeki etkimiz "göz yaşartıcı" . Gidip bir de soysuz Araba şeref madalyası vermişiz .

    Utanıyorum artık ya , yeminlen utanıyorum ! Hz.Muhammed'in evini yıkma planları yapan bir ülke , nasıl oluyor da bir Türk'ü idam edebiliyor ? Nasıl ya ? Bunun açıklaması var mı ? Allah'a küfür etmişmiş , bilmem ne yapmışmış , bırakın bu ayakları ya !

    Değil bizi , dünyayı satan , pilavı elle yiyen , Hz.Muhammed'in evini yıkmak isteyen bu soysuz kafirlere nasıl bir şey yapılmıyor , yemin ediyorum şaşıyorum ya .

    Yazıklar olsun , tek sözcük ile yazıklar olsun ... 

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    zina da suctur affı yoktur cezası recm dir dimi ? :)

    arabistanda ma$allah kadınları brıak artık erkekler birbirini s.... :)

    sokakta kadın yok :D  


    Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2008
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------

    zina da suctur affı yoktur cezası recm dir dimi ? :)

    arabistanda ma$allah kadınları brıak artık erkekler birbirini s.... :)

    sokakta kadın yok :D


    -----------------------------

    Polisler ortalık yerde kadınları okşuyor .

    DkN , yazdıklarına sonuna katılıyorum . Özellikle "kurşunla kazırız." kısmına ... 

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek
    aynısını amerikan vatandaşına yapsınlarda görim ben onları

    Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

    Bazı şeyler abartı ama devleti bölmeye calısanlara teröristlere araba kundaklayan göstericilere falan böle cezalar verseler yerinde olur

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    şu arap lardan oldum olası nefret etmişimdir ve gittikçede artıyot bu nefretim o.ç ları sizene eder etmez küfür günahıda sevabıda kendine olur bende ediyorum hadi gelin asın :|

    Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    ben bu arap itlerinin karılarına koyayım. sana ne len kim neye kime küfrederse eder. kodumunun ilkçağ ülkesi!

    ? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
Toplam Hit: 7195 Toplam Mesaj: 35