folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türk Değilim Türkiyeliyim..

Türk Değilim Türkiyeliyim..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    bu arada asker şehit olurken nerde kürt aydınları?
    pkk kundakta ki bebekleri vuruken nerde kürt aydınları?
    nerde pkk okul servisine onlar pkk bomba koyarken?
    kürt aydınlarıymış.şunlara satılık abd aydınları desene sen!
    nerde kürt aydınları bayraklar yakılırken?nerde atatürk posterleri indirilirken? nerde bu aydınlar?
    nere bu kürt aydınlar pkkya bağlı çeteler fuhuş yaptırırken?
    criminal bize garanti ver ,ya da kendine..
    ne biliyorsun yarın öbür gün senin sevdiğin kızın bi pkk eyleine allah korusun kurban gitmeyeceini? o zmaan da böyle konusabilecek misin?
    ölen pkklının cenazeine giden Aydınlar(!) ı görürken senin sevdiğinin cenazseinde sadece vatansever Türk aydınları geldiinde ne yapcaksın.Hangi yüzle kaldıracaksın!
    Allah korusun tabi.sadeced bi örnek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Ahi Evran'ın, ‘‘Kalbinizi Allah'a, kapınızı 72 millete açın’’

72 MİLLETE BİR BAKARIZ.

İnsanlar arasında din, dil, ırk, milliyet ayrımı gözetmeyiz.
    Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Kürdüm, vs.. den önce, NE MUTLU İNSANIM deriz..

İnsan ve doğa sevgisini; Vatan, millet, bayrak, devlet, devlet adamı sevgisinden önde tutarız.

Halkların kendi kaderini tayın hakkını, tüm halklara, eşit yasal hakların verilmesini ve halkların barış içinde kardeşçe bir arada yasamasını savunuruz.

Her koşulda, temel İNSAN HAK ve özgürlüklerine SAYGI gösteri. İnsan hakları evrensel beyannamesinin daha da gelişmesi için çalışırız.
    Başka din, dil, ırk, millet, cinsiyet ve düşüncelerin, hakkına saygılı olan görüşlere ve insanlara, bizde saygılı ve hoşgörülü olur, onlarla barış içinde yasar. Aksi durumda karşı tavır alırız.
    Milliyetçi, ırkçılık temeline dayanan düşünce, çalışma ve örgütlenmeyi kabul etmeyiz. Renk, ırk, milliyet cinsiyet, din ve dil ayrımı dan dolayı yapılan her türlü baskı, şiddet, katliamlara, faşist, ırkçı ve yabancı düşmanlığına karşı mücadele ederiz.

güzel bir iki şey bu konuda buldum fazla söze gerek yok arkdaşlar yazdıklarımı başka yerlere çekmesseniz sevinirim

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek
    kürtler bu vatanı sewdiqçe bu vatanın ewladı olduunu anladıqça...İstiklal Marşı'nı yüreğinden gelereq okuduqça,bayrağa Atatürk'e saygı duyduqça kardeşimdir....

Aksi takdir de bu vatan topraklarında ne işleri war,gitsinler dewlet kursunlar kendilerine ya da yiyosa Türkiye'de kurmaya çalışsınlar......

sewdiim iki sözü sizinle paylaşıyım..

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!

TÜRKSEN GURUR DUY DEİLSEN İTAAT ET !!!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    en acı olan nedir biliyor musunuz ?
    konuşamamak...

konuşurken bazen şerefsiz, bazen bilgin, bazen deha, bazen hain ilan ediliyorum...

o yüzden konuşamıyorum. çünki hemen hepinizden farklı düşünüyorum. benimle gerçekten bir sohbetin tadına varabilmiş insanların sayısı bir elin 5 parmağını geçmez. ve hemen her sohbetten sonra ikna etmeyi de başarmışımdır o insanları.

kardeşiz diyorum. kürt tarihimi istiyorsunuz. vereyim size. kürtçe mi istiyorsunuz. tüm bilimsel varlığını açıklayayım. en az türkçe kadar da sokakta konuştuğum dil olan kürtçenin de bir yapısı var. ve ne ilginçtir ki bu iki dil arasında ki alışveriş hiçbir dünya dilinde yok. dillerimiz bile kardeşken, hala nedir kavganız ? hala nedir bu atışmalar bu sataşmalar ?

diyeceğim o ki; lafla peynir gemisi yürümemekte dostlarım. bırakın artık bu safsataları. ha türküm demişsin ha kürdüm demişsin. hiçbirşey farketmez ! bu toprağa aşıksan buranınsındır. ve burası da senindir. ister türk ol, ister kürd ol..

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Türklerin Anadoludaki varlığı Oğuzlara değil,aslında çok daha öncesine dayanıyor,Türk ismi taşıyan kavim olarak buraya gelişimiz Oğuzlarla olabilir,ama geçmişe bakarsak buralara Antik zamanlardan beri geldiğimizi görürsünüz,merak edenler Herodot Tarihi isimli kitaba bakabilirler,orada İskitlere ayrılmış bir bölüm var,atalarımızı,proto (ön)Türkleri ele alıyor,Herodot öncesi zamanlardan bu yana Asyadan Anadolu topraklarına seferler düzenleniyordu.

Kısacası Oğuz boyu olarak Anadoluya girdiğimizde biz buraların hiç de yabancısı değildik.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Şuan okullarda okutulan türk tarih kitabı çarptırılmış bir tarihtir.. Faşist bir zihniyet tarafından ele alınmı ve tüm bu kahramanlıklar Türklere verilmiştir. Size bir soru sorayım arkadaşlarım. Atatürk neden ilk mücadeleyi doğuda başlamıştır. Sonra tabii kürtlere karşı bir kıyım gerçekleştirmiştir o ayrı bir konu.. Kürt bir halktır,isteyen adam bunun ispatını bulur. Kürtçe bir dildir, şive falan değildir, ispatı da vardır, bir dil varsa bir halk da olmalı.. Kürt ismi sizi neden rahatsız ediyor.. Adamlar ülkeye iş yapıyor mu, yapıyor, bu adamlar TC de Askerlik yapıyor mu, yapıyor.Bu adamlar vergi veriyor mu veriyor. Bu adamın bir dili var, ana dili.Gidin doğuya bir çok kişi türkçe bilmiyor.Bu adamın istediği eğitimdir, sağlıktır, yoldur v.s. bu onun hakkıdır... Gap projesi yıllardır bitirilmiyor, sizce bunu kürtler mi yapıyor yoksa gizli güçler mi.Onlar demin saydığım şeyleri istiyor.Onlar kendi diliyle yazılmış kitapları okumak istiyor.Bu anadildir.Anadili yasak olan bir ülkede nasıl isyan çıkaramazlar... Sizin anadiliniz yasaklansa nasıl bağırırsınız. Burası Türkiye.Evet türkiye. Ama içinde halklar da var..
    Bölücülük falan da kimse yapmıyor.Biz ülkeyi birleştirmek istiyoruz.Aramızdaki uçurumları kaldırmak istiyoruz, neden kardeşçe yaşamak varken bunlar kürt diye dışlanıyor.Buralarda bir çok fabrika doğuluları işe almazlar... İşte böyle bir zihniyet var adamlarda,sistem aleyhlerine işliyor.Ben bunları sizin gibi tek bir kaynak da okuyarak bulmadım, ben pkk nın salt kaynaklarını da okudum, aponun çıkardığı kitapları da, devlet eliyle çıkmış kitapları da, milli kitaplarımızı da hepsini okuyarak ve mantık çerçevesinden süzerek bunları yazıyorum.Bazen emin değilim dediğim de sizi yanıltmamak için söylüyorum.Yalan söylemekden Allah a sığınırım.O yüzden emin olmadığım şeyleri de belirtirim.
    Saygılarımla

"Gelin canlar bir olalım"

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Biraz arastırın arkadasklar Kürtlerde Türk ırkına mensuptur..!
    Kanuni devrinde kars kafkas cevresinde devlete baskaldıran türkmen asiretleri sıcak olduğu icin güneydoğu ırak bolgesine sürülmüştür ve ıorda melezleşmişdir..!

BAN
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ertan mustafa kemal hakkında düzgün konuşş..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    arkadaşım kaç kürtü ödlrüdü, sor tarhiçilere de söylesinler sana.. Ne dedim hakaret mi ettim Atatürk e

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    atatürke kürtleri kıydırdı demen bile adiliktir!
    banlanmanı gerektirir bence..ama hala banlanmıyorsan bilemem onun nedenini...
    milliyetçi kişilere çatan Criminal Ataturke laf atılınca bira z buna da tepki göster!
Toplam Hit: 4477 Toplam Mesaj: 39