Türk Değilim Türkiyeliyim..
-
Real_Kurd demişkii--- kürtçe mi istiyorsunuz. tüm bilimsel varlığını açıklayayım. en az türkçe kadar da sokakta konuştuğum dil olan kürtçenin de bir yapısı var
------------------------------------------------------------------
öncelikle sana şunu söyliim kardeşim keşke bütün kürtler senin gibi olsa , at gözlüklü olmasa yani , ama Diyarbakırda bir devlet tiyatrosunda kürtçe bir oyun sergileniyor fakat diyarbakırlı kürt'ün konuştuğunu bir hakkarili kürt bir batman'lı kürt anlayamıyor salonda protestolar başlıyor ve program Türkçe olarak dewam ediyor ve herkes de gayet iyi anlıyor , yani bence kesinlikle boş anayasımızın 1. maddesini sizlere hattırlatmak istiyorum Türkiye'nin bayrağı kırmızı üzerine beyaz ay ve yıldızdır , dili türkçe'dir '' belki yanlış söylemiş olabilirim affola ama mantık aynı : ) '' yani herkes Türkçe konuşabiliyorsa ve anlıyorsa ne gerek var Kürtçeye rumcaya bilmem neyceye burası türkiye ve Türkçe konuşulmalı ayrıca kürt ler tarih sahnesinde hiç olmadı zaten mezapotamya denen yerde sanırım burası şimdiki güneydoğu oluyor Kürt ler burda olsaydı nası barıncaklardı Bizanslılar , moğollar vs. bu basit kavimi orda sağlam bırakırmıydı '' basit derken yanlış anlaşılmasın tarihte güçlü bi kavim olsa herkes tarafından bilinirdi '' Kürtler bir Türk kavmi olabilir , ermenilerle akrabalık bağı olduğuda söyleniyo , olabilirde , çünkü şu anda tıpkı eski ermeniler gibi ortalık yalakaları kim güçlüyse ondan yana : ) -
hoca ne adiliği.. Şunu önce kafana sok, ben Atatürk ü sevmek zorunda değilim.Ama şunu söyleyeyim gerçeği bil Atatürk ü seviyorum.Yanlışları da var onları da gerektiği yerde söylerim.Bu kim olursa olsun söylerim.Ayrıca banlanma ile siyasi görüş farklıdır.Bugün criminal hocam komünisttir.O zaman o komünist olduğu için banlanmalı.Bir çok kişi desittir.O zaman onlarda banlanmalı. Ayrıca senin bu banlanma olayına karışma hakkın yok.Benim banlanmamı istiyorsun adminlere atarsın pm yi,gerekçeyi de yazarsın onlarda haklıysan banlarlar o kadar basit
-
Atatğrke hakaret etmek siyasi görüş deildir...
-
Atatürk faşist oldu, vay be..
-
Hani millyetin İslâm idi, kavmiyet ne?
Sarılıp sımsıkı dursaydın a milliyetine!
Arnavutluk ne demek, var mı şeriatta yeri?
Küfr olur başka değil, kavmini sürmek ileri
---Arabın Türke, Lazın Çerkeze yahut Kürde---
---Acemin Çinliye rüçhanı mı varmış, nerde?---
İslâmiyette anasır mı olurmuş, ne gezer?
Fikr-i milliyeti tel'in ediyor Peygamber
En büyük düşmanın ruh-u Nebî, tefrikanın
Adı batsın onu İslâma sokan kaltabanın.
Geliniz bu duaya birlikte âmin diyelim.
Rüçhan : Üstünlük manasinda kullaniliyor..
Milli sair'imiz M.Akif Ersoy.. (Allah rahmet eylesin..)
-
Ertan doğru düzgün konuş imalı konuşmayı da bırak.Utanmadan Atatürk hakkında asılsız şeyler yazmışsın..Onun kurduğu T.C de yaşıyorsun ulan sen..O kurmasa bırak ben kürdüm dmeyi Fransızım diyecektin artiz..Aponun kitaplarını okudum diyorsun birde övünerek! Marifet mi lan okumuş olmam onu okudum bunu okudum.
Böyle adamlar banlanmıyor ya inanamıyorum..Adamın Atatürke dediği lafa bak.Adam ol lan ilk baş.Aponun kitapları okuyup artizlik yapma burda.Gerçekler onun yazdıklarımı da okuyorsun.Ondan sonra ondan sonra millete gerçekleri yazıyorum demeye utanmaz senin gibiler..Kaç tane Kürdü öldürmüş lan kaç yazıyor aponun kitap da söyle bakiim..Kim söylei olm sana Atatürk'ün Kürt öldürdüğünü..
Bak koçum ertan! Efet kitap yanlış yazıyor,değiştirildi de ama senin dediğin gibi değil o iş..Sadece son zamanda ki tayyip icraatlerini bile anlatmaya kalksam 1 sayf sürer.Bazı resimler,yazılar(Şeyh Sait ayaklanması) değiştirilmiş.
Şimdi sana soruyorum.Şeyh Sait ayaklanması Kürt isyanı mı değil mi..Peki kitapta neden tek 1 kürt kelimesi geçmiyor..Lise son inkilap kitabı..Tek bir kürt kelimesi bulun bırakıyorum TBT yi..Kürt isyanı olduğu bir gerçekken sağolsun sizin kafadaki Zapsular kaldırdı bunları..EVET insanlar artık gerçeği öğrenemiyor.Şimdi ne yazıyor DİNİ İÇERİKLİ İSYAN..Peki bu gerçekten ingiliz kışkırtması değilmi..
Bırak olm martaval okumayı ne anlayıton Atatürkü sevmek zorrundamıyım falan..Sevme a.q Yalnız ağzından çıkanı kulakların duysun..
-
ertan senden beklemezdim hoca boyle bi laf Ataturk'u de katliam yapan biri yaptın ya helal olsun sana laflar git gide sivrilmeye baslıo agzınızdan cıkanı tartın insanların herseyden daha cok deger verdigi seylere sataşırken düşünün biraz laflarınıza dikkat edin
-
ortada bir şey yok gereksiz ateşe verecek hareketlerden kaçının konu kilit..
Toplam Hit: 4911 Toplam Mesaj: 39