Türk Erkekleri Ter Kokuyor !
-
Deodorant markası Rexona tarafından yaptırılan bir araştırmaya göre, Venezüella'da yüzde 98.4 oranında deodorant kullanılırken, Türkiye'de bu oran yüzde 34. Türk erkeklerinin yüzde 57'si, sık sık yıkanmamanın ter kokusuna yol açtığını söylüyor. Deodorant kullananların yüzde 45'i terlemekten utanıyor ve ter kokusuna en etkili silah olarak deodoranta sarılıyor. Araştırmaya göre, Bolivya, Meksika ve Brezilya da yüzde 90 civarında kullanımla Türk erkeklerine fark atıyor. İngiltere'de kullanım oranı yüzde 84.6, Fransa'da yüzde 78.3, Almanya'da yüzde 69.window.google_render_ad();
Akşam
Bunlarda Ölüyü Sktiler , Diriyi Sktiler , Gözünü Bize Diktiler :S -
yaw alllah allahhh c/p de srun mu var bendemi var :s
-
:S
gereksiz bir araştırma
edüt: resim iğrençmiş
-
Alttanmı Koklamışlar ? Artık Türkiye'de millet para kazanmak için kıçndan ter akıtıyorda :D
-
deodorant ne kadar zararlı birşey kanser etkisi bile yapıyor ( bu arada kullanıyorum bende :D ) illa kendi ürünleri satılacak die yırtsınlar bir yerini
-
Sık sık banyo yapıyorsanız, giysilerinizi değiştiriyorsanız deodoranta falan gerek yok. Hatta beklememiş ter kokusu karşı cinsi etkiler bile...
Tüketim toplumunun önyargılarına kanmamak lazım...
-
çok şükür öle bi derdim yok :D
-
yaptığım araşırmalara göre göbekli yağlı erkeklerd bu koku daha çok artıyo durmadan çalışan insanlarda ter o kadar çok kokmuyo.
zayıf olan kişiliklerde bu koku az oluyo terlese bile. kendin 2 günde bir suyun altına giriyorum ama yinede deo kulanıyorum. bu rexobnanın yeni çıkan bşeyi var silver o çok güzel hoş ve kalıcı etkili veridğin paraya değer bişey. diğerleri hikaye. deo stick falanda iyi.
-
Adamlar cenabet geziyor :|
Biz cünüp gezmemeye dikkat ettiğimiz için sık duş alıyoruz ve bunun içinde fazla deodorant kullanma ihtiyacı duymuyoz :| Gerçi ben sık sık cünüp gezdiğim için deodorant kullanıyorum ya o ayrı mesele :|
-
250-300 sene önce götlerini silmeden 1 sene yıkanmadan gezen sçma adabını osmanlıdan öğrenen avrupalılar kalkıp bize laf atmasın dönüp kendi geçmişlerine baksınlar
-
GeForce bunu yazdı:
-----------------------------
250-300 sene önce götlerini silmeden 1 sene yıkanmadan gezen sçma adabını osmanlıdan öğrenen avrupalılar kalkıp bize laf atmasın dönüp kendi geçmişlerine baksınlar
-----------------------------aynen avrupada temizliği ve ahlakı öğreten türklerdir