Türk Erkekleri Ter Kokuyor !
-
Çok Kıl Oluyorum Bu tür Anketleri Düzenleyenlere, Yahu Kendileri Refah içerisinde Yaşıyor olabilirler Türk Erkeklerinin %85 şi, Birikmiş Borçlarını ve Geçim Meselesini Halletmek için Akşama Kadar Götlerinden Bile Ter Atan adamlar.
Bu Baştakilerin Allah Müstahakını versin varya. Hep Onlar Yüzünden Avrupaya Rezil oluyoruz Böyle Beni Koklasalar Benden Bile Ter Kokusu Geliyor be yahu, Neden Pasaklımıyım Hayır, Çalışıyorum yahu. :(
-
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------Sık sık banyo yapıyorsanız, giysilerinizi değiştiriyorsanız deodoranta falan gerek yok. Hatta beklememiş ter kokusu karşı cinsi etkiler bile...
Tüketim toplumunun önyargılarına kanmamak lazım...
-----------------------------hocam sen mersinde yaşada bir ozaman gör dedorat gerekirmi gerekmezmi
not:hoca 3 etti yav:)
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------Sık sık banyo yapıyorsanız, giysilerinizi değiştiriyorsanız deodoranta falan gerek yok. Hatta beklememiş ter kokusu karşı cinsi etkiler bile...
-----------------------------hocam sen mersinde yaşada bir ozaman gör dedorat gerekirmi gerekmezmi
-----------------------------Neden ne var ki Mersin'de koku yapan?
-
VIGILANTE bunu yazdı:
bambam66 bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------nem çok fazla inan günde 3 kere 4kere banyo yapıyor burdakiler üstüne dedorant yinede koku olabiliyor hem çoksıcak hem asılsorun çok ama çok nemli
-
VIGILANTE bunu yazdı:
bambam66 bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
mersinde içtiğin bir bardak suyu 15 dakka sonra sana terle attıracak kadar sıcak var :D
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------nem çok fazla inan günde 3 kere 4kere banyo yapıyor burdakiler üstüne dedorant yinede koku olabiliyor hem çoksıcak hem asılsorun çok ama çok nemli
Çok terlemekle ter kokusu arasında bağlantı yok ki. Yemek alışkanlıklarına, temizliğe, kişiye özgü vücut kokusuna falan bağlı bir şey bu. -
VIGILANTE bunu yazdı:
bambam66 bunu yazdı:
Çok terlemekle ter kokusu arasında bağlantı yok ki. Yemek alışkanlıklarına, temizliğe, kişiye özgü vücut kokusuna falan bağlı bir şey bu.
-----------------------------hoca hiç ayak yapma sen mersine bir gel ondan sonra görürsün terkokusu nasıl oluyor
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Beni Koklasalar Benden Bile Ter Kokusu Geliyor be yahu, Neden Pasaklımıyım Hayır, Çalışıyorum yahu. :(
-----------------------------hocam yanlış anlamada koklanmak mı istiyorsun :)))
-
snooper bunu yazdı:
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Beni Koklasalar Benden Bile Ter Kokusu Geliyor be yahu, Neden Pasaklımıyım Hayır, Çalışıyorum yahu. :(
-----------------------------hocam yanlış anlamada koklanmak mı istiyorsun :)))
-----------------------------De get İşine Ben Papatyamıyım. :)
-
ter kokusu burun tıkanıklıını açar derler