Türk Erkekleri Ter Kokuyor !
-
GeForce bunu yazdı:
-----------------------------
250-300 sene önce götlerini silmeden 1 sene yıkanmadan gezen sçma adabını osmanlıdan öğrenen avrupalılar kalkıp bize laf atmasın dönüp kendi geçmişlerine baksınlar
Geçmiş adı üzerinde geçmiş arkadaşım şimdiye bak sen. Kompleks yapmaya gerek yok yani... -
naapalım kokuyuz işte..alla ala..
-
Newottoman bunu yazdı:
:D Awatarından Belli :D: AS:Dasklfjasşlkfjasşkljf xD
-
çalışacaksın ki terliyeceksin. boşuna dememiş atalarımız "Baba Parası Değil Alın Teri" diye.. (arabaların arkasınada yazdıkları görülmüştür :) )
Ter kokan insandan zarar gelmez. asıl kokmayan niye kokmuyor nedensıkıpta çalışmaya yeltenmiyor diye onu araştırsınlar..
Terimi seviyorum. ..yakışıklıyım, karizmatiğim ,tostumu yedim , terledim odamda bekliyorum :)
-
Hacı yersen kokoreci dürümü kokarsın tabi, yiyecek kültürümüzden böyle bence
-
medeniyeti bizden öğrenmişler ama bi yerde haklılar abi.
otobüse metrobüse binin anlarsınız. leş gibi kokuyor cogunlugu
-
baba Türkler kokuyor ya.Leş gibi.HEle bu günlerde okulda yürürken koridorlar falan bildiğin t.şak kokuyor, ter kokuyor.Arkadaş git bi mum al ya.3-4 ytl birşey 1 ay falan idare eder.Her sabah sür birşey kalmaz.Yok ama cahillik mi dersin ne dersin bilmem.
Terler bakteri ile ilgilidir.Bakteriler kokutur.İstediğin kadar yıkan yine kokarsın.otobüste trende leş gibi kokan biri rahatsız ediyor mq
-
hocam herkes işinde gücünde kimse o tür şeylere dikkat etmiyolar
-
The_Holigan bunu yazdı:
Newottoman bunu yazdı:
:D Awatarından Belli :D: AS:Dasklfjasşlkfjasşkljf xD
-----------------------------Kareem Said'e laf yok :)
-
GeForce bunu yazdı:
250-300 sene önce götlerini silmeden 1 sene yıkanmadan gezen sçma adabını osmanlıdan öğrenen avrupalılar kalkıp bize laf atmasın dönüp kendi geçmişlerine baksınlar
-----------------------------(:
ayrıca reklam kokan hareketler bunlar