Türk Halkının Arabeks Dinleme Yavşaklığından Utanıyorum
-
bu yavşak orhan gencebayın taşaklarını yesin =)
-
Sanki rakı masasında papi çüüüülo dinliyo gavat.
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------

Fazıl Say'ın bu sözleri hakkında ne düşünüyorsunuz. Fazıl Say gerçekten haklı mı. arabeks dinliyormusunuz
-----------------------------Tipini ..kitigimi yavsagi. Sanki gorune girmis semsiyeyi acmislar gibi duruyor.
Ibnenin derdi baska. hani Orhan YAMUK denilen it oglu it Turk'lere laf ettigi icin odul aldiya, bu yavsakta guya Turk'lere laf ederek odul alacagini saniyor.
Fazil(a) (K)sAY beyefendi!!! bizde senin oruspu cocugu oldugundan utaniyoruz.
-
YA ASIL YAVŞAK BUNUN KENDİSİ PEZEVENG ÇIKTIĞI YERİ NE ÇABUK UNUTMUŞ BUNUN KÜÇÜKLÜĞÜNDE CAZ MI VARMIŞ ARABESKTEN UTANIYORMUŞ BABASI HİÇ Mİ MÜSLÜM GÜRSES EŞLİĞİNDE HİÇ Mİ KAFAYI ÇEKMEMİŞ YAVŞAK BUNUN KENDİSİ ASIL
-
Yavşak fazıl :F Babası annesi ile yiyişirken beethoven dinliyormuş zaten:D
-

Kimse farketmemiş galiba :))
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------Bu adam, bu lafıyla, ne kadar eğitimli ve başarılı olunsa da herkesin adam olamayacağının en büyük kanıtı. Yavşaklığın daniskasını kendi yapmış.
İnsanlara zevkleri yüzünden hakaret etmek ne kadar salakça. Sen arabesk beğenmiyor olabilirsin, arabesk dinleyen de seni beğenmiyor. E neye göre hangisi iyi hangisi kötü?? Zevklerin farklı olacağını ve tartışılamayacağını maymun bile anlar, bu anlamamış. Tercih melesidir Fazılcım, ben de senin yavşak tarzını sevmiyorum, klasik müziği caza benzetmeye çalışarak kıçına benzetiyosun.
Not: arabesk dinlemem, dinleyene de niye dinliyosun diyene karşıyım.
-----------------------------katılıyorum
-
herkes haddini bilsin sanane aq istediğim müziği dinlerim
"sen kendi yaptığın yavşak müziğe bak" demezler mi adama
tipe bak hawking kılıklı
-
Fazıl Say o kadar ciddiye alınacak bir adam değil.Kendi halkına yavaşak deyip aydın geçinen insanın yavşaklığını sorgulamam.
-
akraba evliliği bence