folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Ordusunun Dünya Orduları Arasındaki Sıralamada 6.Ulaştı

Türk Ordusunun Dünya Orduları Arasındaki Sıralamada 6.Ulaştı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı

Savunma sanayi fuarına bir gidin,

Pakistan'ın , arap ülkelerinin yapıp sattığı ürünlere bir bakın,

bir de bizimkilere bakın..

Türkiye'nin ne yazık ki bu konuda çok geride olduğunu görün.

valla pakistan doğruda bildiğim kadarıyla araplar savunma sanayinde hep dışardan alıyorlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

anlamadıgım Almanya nasıl 13. sırada? Adamlar audiye bmwye, porsche a, mercedese, wolksvagene zırh yapıp, sunrooflarından ateş açsa bile alır türkiyeyi.

kaldı ki seferberlikte ülkedeki herkes kaçacak delik arayacak almanyaya, belçikaya fransaya, isviçreye vs. Bu insan sayısıda kolpa

torf tarafından 26/Tem/14 14:38 tarihinde düzenlenmiştir

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

en bir fuara gidip silahı çaldırmıştılar birdek ateleme mekaznizması yokmuş korkamayın dio herifler :)

ayyakkbı kutularına sokmuşlardır orda gizliyorlardır. 

askeriyenin dağların içine mühimmat depolaması normal bir şey bknz. Afyonda ölen 25 kısa dönem asker! yoksa içeriye tank uçak falan soktukları yok yada gemileri bekletmiyolar orda. 

eskiye nazaran daha gçlü bir türkiye imajı verildi çoğu kimisi buna inandı zira akp yönetimi medyayı istediği gibi kullanıp feci reklam yapıyor ve üstüne basa basa söylüyorum umut tacirliği yapıo piçler! 

ayrıca kendi insanıma güveniyorum ben bilmem ney geçin olm o ayakalrı askere bile gitmemek için 1000 takla adamlardan savaşa gitmesini beklionuz ak. gidin bakın bide bankada kuyrukta ne zor şartlar altında adamlar askerliğini yaptı. he tartışılır gerekli gereksiz olduğu! ama zenginin bile yaşamsallığını destekleyici burjuvazi sistemde devlet kendi eliyle alt tabakayı eziyosa gerisini siz düşünün. 

ArmadA tarafından 26/Tem/14 15:20 tarihinde düzenlenmiştir

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Ya kimse yazmamış ben de şimdi farkettim o nasıl bir Türkçedir beynim yandı (başlık) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Konu yine farklı dünyalara gitmiş.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Saçmalığın dik alası. Şaka bi yana gizli silahlardan bahsedenlere ufak bir bilgi. Türkiye'de yaklaşık 8 tane atom bombası var. İstese dünyayı hakketen sikertir de işte önce Amerikan üssüne el koyacak da sonra sistemleri devre dışı bırakıp kendi geliştirdiği sistemleri entegre edip açıklarını kapatacak da... 

ABD'den alınan uçaklarda bilerek bırakılmış sistem açıklarını ifşa etmeye çalışan bir uçak dolusu insan ironik bir şekilde uçak kazasında öldü. İsterse listedeki orduların tamamı bizde olsun neye yarar.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

Savunma sanayi fuarına bir gidin,

Pakistan'ın , arap ülkelerinin yapıp sattığı ürünlere bir bakın,

bir de bizimkilere bakın..

Türkiye'nin ne yazık ki bu konuda çok geride olduğunu görün.

valla pakistan doğruda bildiğim kadarıyla araplar savunma sanayinde hep dışardan alıyorlar.

Fuarda birleşik arap emirliklerinin kanasları ve askeri jiipleri vardı. Muazzamdı.

Silah işine biraz fazla meraklı olduğum için iyice incelemiştim herşeyi.

İngilizler, Almanlar, İsveçler bu adamlar teknolojik işte uçmuşlar. Uçak, denizaltı motorları olsun, malzeme bilimi olsun.

Kıyaslayamazsınız, mümkün değil!..

Sizlere Türkiye şöyle iyi böyle iyi demek isterdim ama ne yazık ki değil arkadaşlar, fuardan sonra hırsımdan 2 gün yatamamamıştım.

Bu da sadece Türkiye'de olan fuardı, adamlar ağır silahlarını getirmemişti, bir de yurtdışı fuarlarını düşünün..

Yer altı gizli silahları vs, şehir efsanesi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı

yaşasın daha fazla insan öldürebilecek devletler listesinde 6. sıraya yükselmiş türkiye!

sen de evinin kapısını kitleme kardeş, hırsızın rızkıyla oynuyorsun

mektepli tarafından 27/Tem/14 04:01 tarihinde düzenlenmiştir

We can be more, we can be much more.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ordumuz sağlamcıdır köktencidir görünenin dısında görümeyen sağlam kozları mutlakaki vardır olağan üstü hal durumunda kullanmak üzere ya yerin altında veyatta yerin üstünde artık her nerdeyse bir sekilde kullanır bu topraklarda gözü olanların devletin pasif yönetimi yüzünden politik olarak bizi rahat bırakmayabilirler ama bu politik açıdan bizi rahat bırakmayanlar bize karsı savasda açamazlar çünkü bu devleti ayakta tutan temel türk ordusudur o orduda sizin bildiğiniz kadar basit değildir 

efsane komutan osman pamukoğlunun dediği gibi 

Bu topraklarda Türk ordusu olmasa, değil demokrasi, YEMEĞE EKMEK BULAMAZSINIZ!

ustura tarafından 27/Tem/14 06:59 tarihinde düzenlenmiştir

itsin oglum sen adam degilsin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gestapo26
    gestapo26's avatar
    Erkek

metal fırtına kitabını okuyun

sen vaktinden sonra gelen sevdalı bir çiçeksin
Toplam Hit: 11171 Toplam Mesaj: 89