Türk Ordusunun Dünya Orduları Arasındaki Sıralamada 6.Ulaştı
-
kaanstain bunu yazdı
Savunma sanayi fuarına bir gidin,
Pakistan'ın , arap ülkelerinin yapıp sattığı ürünlere bir bakın,
bir de bizimkilere bakın..
Türkiye'nin ne yazık ki bu konuda çok geride olduğunu görün.
valla pakistan doğruda bildiğim kadarıyla araplar savunma sanayinde hep dışardan alıyorlar.
-
anlamadıgım Almanya nasıl 13. sırada? Adamlar audiye bmwye, porsche a, mercedese, wolksvagene zırh yapıp, sunrooflarından ateş açsa bile alır türkiyeyi.
kaldı ki seferberlikte ülkedeki herkes kaçacak delik arayacak almanyaya, belçikaya fransaya, isviçreye vs. Bu insan sayısıda kolpa
torf tarafından 26/Tem/14 14:38 tarihinde düzenlenmiştir -
en bir fuara gidip silahı çaldırmıştılar birdek ateleme mekaznizması yokmuş korkamayın dio herifler :)
ayyakkbı kutularına sokmuşlardır orda gizliyorlardır.
askeriyenin dağların içine mühimmat depolaması normal bir şey bknz. Afyonda ölen 25 kısa dönem asker! yoksa içeriye tank uçak falan soktukları yok yada gemileri bekletmiyolar orda.
eskiye nazaran daha gçlü bir türkiye imajı verildi çoğu kimisi buna inandı zira akp yönetimi medyayı istediği gibi kullanıp feci reklam yapıyor ve üstüne basa basa söylüyorum umut tacirliği yapıo piçler!
ayrıca kendi insanıma güveniyorum ben bilmem ney geçin olm o ayakalrı askere bile gitmemek için 1000 takla adamlardan savaşa gitmesini beklionuz ak. gidin bakın bide bankada kuyrukta ne zor şartlar altında adamlar askerliğini yaptı. he tartışılır gerekli gereksiz olduğu! ama zenginin bile yaşamsallığını destekleyici burjuvazi sistemde devlet kendi eliyle alt tabakayı eziyosa gerisini siz düşünün.
ArmadA tarafından 26/Tem/14 15:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Ya kimse yazmamış ben de şimdi farkettim o nasıl bir Türkçedir beynim yandı (başlık)
-
Konu yine farklı dünyalara gitmiş.
-
Saçmalığın dik alası. Şaka bi yana gizli silahlardan bahsedenlere ufak bir bilgi. Türkiye'de yaklaşık 8 tane atom bombası var. İstese dünyayı hakketen sikertir de işte önce Amerikan üssüne el koyacak da sonra sistemleri devre dışı bırakıp kendi geliştirdiği sistemleri entegre edip açıklarını kapatacak da...
ABD'den alınan uçaklarda bilerek bırakılmış sistem açıklarını ifşa etmeye çalışan bir uçak dolusu insan ironik bir şekilde uçak kazasında öldü. İsterse listedeki orduların tamamı bizde olsun neye yarar.
-
u235 bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Savunma sanayi fuarına bir gidin,
Pakistan'ın , arap ülkelerinin yapıp sattığı ürünlere bir bakın,
bir de bizimkilere bakın..
Türkiye'nin ne yazık ki bu konuda çok geride olduğunu görün.
valla pakistan doğruda bildiğim kadarıyla araplar savunma sanayinde hep dışardan alıyorlar.
Fuarda birleşik arap emirliklerinin kanasları ve askeri jiipleri vardı. Muazzamdı.
Silah işine biraz fazla meraklı olduğum için iyice incelemiştim herşeyi.
İngilizler, Almanlar, İsveçler bu adamlar teknolojik işte uçmuşlar. Uçak, denizaltı motorları olsun, malzeme bilimi olsun.
Kıyaslayamazsınız, mümkün değil!..
Sizlere Türkiye şöyle iyi böyle iyi demek isterdim ama ne yazık ki değil arkadaşlar, fuardan sonra hırsımdan 2 gün yatamamamıştım.
Bu da sadece Türkiye'de olan fuardı, adamlar ağır silahlarını getirmemişti, bir de yurtdışı fuarlarını düşünün..
Yer altı gizli silahları vs, şehir efsanesi.
-
anarsistherif bunu yazdı
yaşasın daha fazla insan öldürebilecek devletler listesinde 6. sıraya yükselmiş türkiye!
sen de evinin kapısını kitleme kardeş, hırsızın rızkıyla oynuyorsun
mektepli tarafından 27/Tem/14 04:01 tarihinde düzenlenmiştir -
ordumuz sağlamcıdır köktencidir görünenin dısında görümeyen sağlam kozları mutlakaki vardır olağan üstü hal durumunda kullanmak üzere ya yerin altında veyatta yerin üstünde artık her nerdeyse bir sekilde kullanır bu topraklarda gözü olanların devletin pasif yönetimi yüzünden politik olarak bizi rahat bırakmayabilirler ama bu politik açıdan bizi rahat bırakmayanlar bize karsı savasda açamazlar çünkü bu devleti ayakta tutan temel türk ordusudur o orduda sizin bildiğiniz kadar basit değildir
efsane komutan osman pamukoğlunun dediği gibi
ustura tarafından 27/Tem/14 06:59 tarihinde düzenlenmiştirBu topraklarda Türk ordusu olmasa, değil demokrasi, YEMEĞE EKMEK BULAMAZSINIZ!
-
metal fırtına kitabını okuyun