folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Ordusunun Dünya Orduları Arasındaki Sıralamada 6.Ulaştı

Türk Ordusunun Dünya Orduları Arasındaki Sıralamada 6.Ulaştı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek
    ustura bunu yazdı

ordumuz sağlamcıdır köktencidir görünenin dısında görümeyen sağlam kozları mutlakaki vardır olağan üstü hal durumunda kullanmak üzere ya yerin altında veyatta yerin üstünde artık her nerdeyse bir sekilde kullanır bu topraklarda gözü olanların devletin pasif yönetimi yüzünden politik olarak bizi rahat bırakmayabilirler ama bu politik açıdan bizi rahat bırakmayanlar bize karsı savasda açamazlar çünkü bu devleti ayakta tutan temel türk ordusudur o orduda sizin bildiğiniz kadar basit değildir 

efsane komutan osman pamukoğlunun dediği gibi 

Bu topraklarda Türk ordusu olmasa, değil demokrasi, YEMEĞE EKMEK BULAMAZSINIZ!

Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz kardeş? Ordu çoktan AKPye yenilmişken, ABDsiyle Rusyasıyla mı mücadele edecek :D

ABDnin savaşmadan aldığı yerlerden biriside Türkiye önceki postta da dediğim gibi efsane ordu olsa ne yazar? Ekonomi bitik, gelir dağılımı adaletsiz, çogu insan zaten açlık sınırının altında yaşıyor. Ve ortada savaş veya kıtlık falan da yok. Limonun kilosu dün migrosta 8.45 tl idi, patates 2tl, izmir gibi her bahçede limon olan bir yerde bile bu fiyatta sebzeler.  Allahtan yaz, domat ve hıyar var bir nebzede olsa.  Et ve balığa girmiyorum bile. Eğitim desen bitik, sağlık desen bitik, sanat desen yok, felsefe, sosyoloji falan zaten 60lı yıllarda bırakmış bu ülke. Anca basmakalıp fikirlerle siyaset yapan bir millet var.

hala daha efsane ordu efsane komutan osman pamukoğlu falan diyorsunuz. Götü yiyen bir tane asker veya turancı-hilalci biri çıkıpta ülkedeki birkaç -malum- kişiyi vurabildi mi, kim vurduya götürebildi mi ? anca garibana mazluma racon kestiler yıllar boyunca.

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    torf bunu yazdı
    ustura bunu yazdı

ordumuz sağlamcıdır köktencidir görünenin dısında görümeyen sağlam kozları mutlakaki vardır olağan üstü hal durumunda kullanmak üzere ya yerin altında veyatta yerin üstünde artık her nerdeyse bir sekilde kullanır bu topraklarda gözü olanların devletin pasif yönetimi yüzünden politik olarak bizi rahat bırakmayabilirler ama bu politik açıdan bizi rahat bırakmayanlar bize karsı savasda açamazlar çünkü bu devleti ayakta tutan temel türk ordusudur o orduda sizin bildiğiniz kadar basit değildir 

Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz kardeş? Ordu çoktan AKPye yenilmişken, ABDsiyle Rusyasıyla mı mücadele edecek :D

ABDnin savaşmadan aldığı yerlerden biriside Türkiye önceki postta da dediğim gibi efsane ordu olsa ne yazar? Ekonomi bitik, gelir dağılımı adaletsiz, çogu insan zaten açlık sınırının altında yaşıyor. Ve ortada savaş veya kıtlık falan da yok. Limonun kilosu dün migrosta 8.45 tl idi, patates 2tl, izmir gibi her bahçede limon olan bir yerde bile bu fiyatta sebzeler.  Allahtan yaz, domat ve hıyar var bir nebzede olsa.  Et ve balığa girmiyorum bile. Eğitim desen bitik, sağlık desen bitik, sanat desen yok, felsefe, sosyoloji falan zaten 60lı yıllarda bırakmış bu ülke. Anca basmakalıp fikirlerle siyaset yapan bir millet var.

hala daha efsane ordu efsane komutan osman pamukoğlu falan diyorsunuz. Götü yiyen bir tane asker veya turancı-hilalci biri çıkıpta ülkedeki birkaç -malum- kişiyi vurabildi mi, kim vurduya götürebildi mi ? anca garibana mazluma racon kestiler yıllar boyunca.

Hocam sadece merak ettim: bukadar alan saymışsın hiçiz de hiçiz demişsin de acaba sen neler yaptın bu alanlarda sadece merak. Cevabın 'sen merak etme ulaşamıcan şeyler yapıyoruz ;););)' veya 'bu kimseyi ilgilendirmez herkes kendi işine baksın' gibi birşeyse yorma kendini cevap verme. Ama bikere de göt olmak istiyorum. Bunu sorduğum bi adam da en basitinden şunu şunu dünyada ilk ben ve ekibim yaptı veya şu projede büyük katkım oldu diyebilsin. Cidden göt olmak istiyorum.

Genelde senin gibi konuşanların benden pek bi farkı olmuyo boş beleş verilen işi yapmaktan öte gidemeyen yeni birşey ekleyemeyen insanlar böyle hayıflanıyor genel olarak bu böyle.

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    torf bunu yazdı
    ustura bunu yazdı

ordumuz sağlamcıdır köktencidir görünenin dısında görümeyen sağlam kozları mutlakaki vardır olağan üstü hal durumunda kullanmak üzere ya yerin altında veyatta yerin üstünde artık her nerdeyse bir sekilde kullanır bu topraklara gözü olanların devletin pasif yönetimi yüzünden politik olarak bizi rahat bırakmayabilirler ama bu politik açıdan bizi rahat bırakmayanlar bize karsı savasda açamazlar çünkü bu devleti ayakta tutan temel türk ordusudur o orduda sizin bildiğiniz kadar basit değildir 

_____________________________________________________________________________________________________________

hiç birseyi ispata kalktığım yok devletin yönetiminden bende rahatsızım herkes kadar ama dediğin gibi durum bu kadar umutsuz olsa idi bu toprakları çoktan ele geçirirlerdi demekki sağlam bir direnc varki buda türk ordusudur buna sonuna kadar inanıyorum  deneyemisler bu tür girisimleri turan taktiğini bilirmisin düsmanına zayıf gözüküceksinki düsman zafiyet göstersin birde sunu bil bu ülkede çoğu sey göründüğü gibi değildir 

ustura tarafından 28/Tem/14 01:31 tarihinde düzenlenmiştir

itsin oglum sen adam degilsin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek

hahhhaahhahaahh turkiye silah sakliyo bunu biz bile biliyoz a.q bunlara inananlar var bi de ya

Yok
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rhodostethia bunu yazdı

bu 15 bin adet havaalanı abd nin neresindeymiş aceba haritada gösterirmisiniz :P Yalan yaaa

Otoyollardaki uçak in kalk yapabilecek bütün düzlükleri saymışlar herhalde.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı
    rhodostethia bunu yazdı

bu 15 bin adet havaalanı abd nin neresindeymiş aceba haritada gösterirmisiniz :P Yalan yaaa

Otoyollardaki uçak in kalk yapabilecek bütün düzlükleri saymışlar herhalde.

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/%C3%9Clkelere_g%C3%B6re_havaalan%C4%B1_say%C4%B1s%C4%B1_s%C4%B1ralamas%C4%B1

Wikide de 15bin yazıyor işin garibi

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Ben bu sıralamaya inanmıyorum. Ülkemi severim, küçümsemek te istemem ama dünya çapında 6. sıraya gelecek durumda değiliz kimse hayal pilavı yemesin.

Konuyu açan arkadaş kaynak paylaşmamış hâlâ, belli ki mynet gibi eli şeyinde gezen bir siteden c/p yapmış.

Gerçekçi olursak Türkiye 10-20 sıralaması içerisinde yer alabilir.

Edit: istatistik hiçbirşey değildir ama herşey de değildir. Kağıt üzerinde ilk 5 e de girsek, savaş durumunda herşey değişkendir.

DadasAdam tarafından 28/Tem/14 09:05 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

herkez atmış tutmuş

daha bayrağı koruyamayan ordunun memleketi koruyacağından şüphe duyarım kaldıki sıralamaya girsin

kimse kimseyi kandırmasın

endenius tarafından 28/Tem/14 09:10 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 11175 Toplam Mesaj: 89