Türk Ordusunun Kıyamet Senaryoları
-
"Kelv1nin dediği şey bi pkklı iti yakalamışlar sorguda bunu demiş :) gerçekten çok diken diken bordo berelinin geldiğini nasıl anlarsın :) onların anlayamayacağı çok şey var"
Bu Nedemek? -
beğenmenize sevindim yada ordumuza güvenmenize
-
aslında vepac'ın dediğ bir bakıma doğru bu uçaklarda bir parça var bu parça sadece amerikadan geliyor o olmadan uçak uçmuyor o parçanın içini açmamız savaş nedeni sayılıyor. Ancak TSK bununda bir yolunu bulmuş. Anlıcağınz bizde hiç boş değiliz.
SAYGILAR... -
orduya güvenin biz tüm dünyaya karşı en kötü imkanlarla savaçtık ve başarılı olduk bugünkü imkanlarımız ve silahlarımızla amerika yı bilen yeneriz a.k en basit planı söliyim amerikadaki her türk kendine bomba bağlar şehrin en kalabalık yerlerinde patlatırlar herkes ayrı ayrı bölgelerde şehirlerde
amerika diye bişi kalmaz a.k
Her Türk Asker Doğar bu laf çok doğru türk milleti çok kabilyetli başka kabilyerlerde var standart olarak
her türk asker doğar
her türk mütahit doğar
her türk tüccar doğar
her türk müslüman doğar
her türk delikanlı doğar
her türk vs vs bizde yetenek çok yani tüm dünyayı mikeriz a.k
Alayına istan Ölümüne Türkiye
Ne Mutlu Türküm Diyene
Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti
Yaşasın Türk Ordusu -
askerliği komando olarak yaptım. Bolu tugayı askeriyim. Doğuda ( bingöl ve diyarbakır sınırında tapantepe adında bir hakim nokta) görev yaptım. Aldığımız eğitim son derece zordu. 50 derece sıcaklık gördüm hilaf felan değil. O sıcakta su içmek yasak kışlık elbise ile sırtımızda 30 kiloluk taş ve kum dolu sırt çantalarıyla eğitim yaptık. Ama bize bordoluların ve satların eğitim kasetlerini gösterdiklerinde (ki bu kasetlerde gösterilen eğitim kesitleri en suya sabuna dokunmayan taraflarıydı eğitimlerinin ufak parçalarıydı) yaptığımız eğitimlerin onlar için birer çerez olduğunu öğrendik. Türk ordusunun güzide parçalarıdır onlar..
-
Hocam okudum var ya ağlıcam şimdi!Yemin ederim çok kötü oldum yaa...A.B.D'li komutanın dediği :'Allaha bin şükür ki askeriniz askerimizi evine sağ sağlim gönderdi!'
İşte budur yaa,Türk askerinin gücü,şefkati,disiplini her ülke tarafından örnek alınıyor...Böyle bir orduya sahip olmak hiç bir ülkeye nasip olmaz,değerini bilelim-siyasetle onu yıpratmayalım!Tahribatta herkes o yüce ordunun neferi olcak günü gelince,kürt,türk,alevi,sünni kim olursanız olun:
'Ama öyle bir ordunun hademesi bie olsanız gurur duyun!!' -
inşallah doğrudur bu yazı.
okudum ve gururlandım
ancak bu ülkede neden hala pkk olduğunu anlamadım.madem bu kadar güçlüyüz.
-
orhan velinin bir sözü geldi ama neyse
-
fenerist'in dediği gibi dağda neden hala PKK var ?
asker PKK'yı biterecek kadar o dağları bilmiyor mu? yoksa bitirmeye şimdilik niyeti mi ? şimdilik niyeti yoksa niye yok ? hergün ölüm haberlerinin gelişi yetmiyor mu ? -
madem TÜRKSÜN göster ürksün
arakdqaşlar bence dogrulukl payları cok var hatta %100 bizekimse bişey yapamaz
Toplam Hit: 8096 Toplam Mesaj: 56