Türk Ordusunun Kıyamet Senaryoları
-
Anladım Zümsük Ters Anlamısım Demekki Devrik Olmuş Gibi Az..ok
Bize Kimse Bişey Yapamaz Tabi, Vatanını Kendinden Önde Tutan Bisürü İnsan Var ve Cahil Değiller O İtler Gibi İşin Güzel Tarafı. -
Amca oğlu komando bilmem ne rutbeli (tabi üst düzey bir komutan) kendine ait timleri filan vardı.
Anlatıyorlar bir kaç anı kısa kesicem hemde baya bir kısa :P 3 pkklı bunlar böle pkknın onde gelen isimlerinden bir komutan var JÖTİM in galiba (yanlış olabilir) bu herifin tuncelide bir bölgede oldugu istihbaratını alıyor (istihbarat diyip geçmeyin dunyada ne olup bitiyor haberi olan bir birim ve byu birim pkk nın ne zaman nerde toplantı yapcağını bilen bir birim tahmin edeceğiniz üzre ) adamlar 3 kişi 2 si koruması bunları bir tabur asker JÖTİM timi (bunlar özel eğitimli birlikler) ve TSk nın özel timi olan puşili aynı terörrist gibi bir birliği bunları arıyorlar (bunalrın arasında teslim olan teröristler var bunlar teröristlerle karşılaşınca kürtçe konuşarak bir şeyler öğrenmeye çalışıyorlar öğrenemedilermi sıkıyorlar kafalarına :P) neyse bunlar günlerce dağlarda arıyorlar bu arada her gün 5-6 tane skorsi tibi helikopterler tanklar jeppler fln adamları yakalayamıyorlar. 1 hafta geçiyor aradan Bu JÖtime yine istihbarat geliyor buradalar diye bu tim 12 kişiden oluşuyor. Arama ypaıyorlar bölgede bulamıyorlar. Bu ipnelerde burayı aradılar bir daha gelmez ayağına ağacın dibinde çalıların arasında yatıyorlar(yoruldu ya ipneler) Bir asker bölüğü oraya tekrar gidiyor bunların onunde öncü askerler olur bilirsiniz. Bu herif bir bakıyor 3 kişi yatmış uyuyorlar hiç ses çıkarmadan geri dönüp komutanına burdalar filan (bunlar çıt sesi duysa bile direk silahı kaptıgı gibi buracak tipte insanlar eğitimliler yani) direk komutan emir veriyor tarayın diye tarıyorlar neyse dur emri veriyor. Bir gidiyorlar biri ölmüş 1 yaralı asıl pkknın onede gelen ismi sağlam (tabi sağlam opldugunu sonradan anlıyorlar ) adam yaralı olanın korktugunu anlıyor yakalanırsa konusacağını anlıyor ve herifi bıçaklıyıp gömüyor neyse aradan 2-3 gün geçiyor Bu JÖTİM in komutanı zıt ztn bu herife peşini bırakmak istemiyor destek istiyor bir tabur daha asker gönderiyorlar yolda ilerlerken (bunlar tim olarak gezer ve her askerin arasında en az 10-20 metre olur) a
ğır silahlı bir asker bu teröristi farketiyor ibne çalıların arasına girmiş herife bir sıkıyor adamın suratı parçalıyor (elindeki ağır bir silah dedim ya) adamda ne surat kalıyor ne beyin :P
Uzun oldu ya :P daha bendde çok anı var :P -
Kardeş yazının tamamını okudum paylaşım için saol
benimde askerligim sırasında komutanımdan (albaydı
şu an paşa olmuştur) dinledigim ve ögrendiklerin bildiklerınız ve üretılen komplo teorilerının yanın da solda sıfır kalır anlatmak isterım ama yemin var ve bildıklarımden dolayı daha 5 sene yurdışına çıkma yasagım
yanlız kesin olan birşey var oda ordu kesinlıkle aciz degildir
f-16 lar için abd alınan parçalar düşmanların gözünü boyamak için alınıyor yoksa parçaların hepsi depolarda yatıyor ve yenileri üretiliyor -
jötim jitemmi oluyo :D
-
Ordumuzdan suphe etmek aptallik olur, Turkler tarihinde sadece ihanet yada kardes kavgasi yuzunden savas kaybetmistir. Once bize ihanet edenleri temizlersek onumuzde hicbir guc kalmaz. Ama basbakanimiz enteresan bi sekilde Araplara cok sicak davraniyor. Su dunyada hicbir irk, hicbir millet Araplar kadar bize zarar vermedi.
-
Bu Vatan Bizimdir Ferman Gerekmez Askerin Oldugu Yere YABANCI GİREMEZ
-
Cok guzel yazı paylasım ıcın saolun.Tabı turkıyede hersey seffaf degıl,olmamalıda bu da bır stratejı.Eger boyle bır gucumuz varsa,kı ben ınanıyorum var:bızı yenecek kadar guclu bır devlet yoktur.Ancak toplumsal sılahlarlan yenılırız:sex,uyusturucu,eglence vb.Bunları kullanarak bızlerı asımıle edıyorlar.Sız sız olun TÜRKLÜĞÜNÜZLE gurur duyun,onu bırakmayın arkadas lar.Levis oantolonmus bılmem neymıs yok cok sıtarmıs yok top starmıs,hatta hatta star kelımesı ıngılızce yıldız anlamına gelıor ve ok kelımesı tamam anlamına gelıyor.Bunlar kullanmaktan bıle kacının F klavye kullanın.(Q ılen yazıorun ve bundan utanıyorum)
-
bu vatanı kolay kolay kimse bizim elimizden alamadı alamazda. ben bu yazyı okumadan öncede özel harekatcı olmak istiyordum şimdi ise daha bir istekliyim.kardes Allah senden razı olsun bu yazıyı paylastığın için.
Ne mutlu Türküm diyene.. -
cok güzel bir konu ellerine saglık
-
arkadaşlar bugün okulda sizim emekli bi kumandanımız var onla biraz konuştum bunları dedim kumandan sadece şunu dedi dünyada sayılı ülkelerden biriyiz askeri eğitimin böyle verildegi başka bi yer yok dedi ve deniz konusunda hafife alınmayacak kadar güclüyüz dedi valla daha konuştuk ama ben sesini kayıt edecem sizin sormak istediginiz soru varsa hepsini liste yapalım sorayım ona
Toplam Hit: 8116 Toplam Mesaj: 56