folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türk Ordusunun Kıyamet Senaryoları

Türk Ordusunun Kıyamet Senaryoları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HASKANKAAAN
    HASKANKAAAN's avatar
    Erkek
    dünyanın hiç bir kuvveti bizi svaşta yenemez bu doğru ama içten yıkmaya çalışırlar bunuda ne derce başarabilirler o bi muamma. Ama neyse bizim ordumuz çok güçlüdür. Umarım zumsuk arkadaşımın bazı sorularına cevap verebilmişimdir.

SAYGILAR...

Kadını golf sahası olarak görmek erkekliğe sığmaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HASKANKAAAN
    HASKANKAAAN's avatar
    Erkek
    ÖZELLİKLER bordo berelilerimiz dünyanın en iyileridir ama bazılarının bunu görmelri lazım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Türk diyorsunuz yav boru deyilbu adamın amına korlar Türkiyeye girmek o kadar kolaymı benimde bir kaç komutan ile dialogum olmuştu onlarda aynen böyle dediler gizli silahlar gizli yerler var bunları en üst düzey yöneticiler bilir orgenerel gibi zaten TSK sıradan bir ülkeninki gibi olsaydı ülkenin çoktan işi bitmişti bakın bu ülke ayakta ise ne partiler nede kahramanlar var aynanın arkasında isimleri bilinmeyen görülmeyen belkide hiç bilinmeyecek Tsk nın elemanları var olay budur hadi bu yazıda amarikaya kapak olsun :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teomanyak
    teomanyak's avatar
    Erkek

okurken gercekten kalp atislarimi duyar gibi oldum...

ne mutlu bizeki..böylesi kutsal varliklar topraklarimizi koruyor...

aslanlarimizla ne kadar gurur duysak azdir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailonur
    ismailonur's avatar
    Erkek
    Arkadaşım yazının hepsini okumadım ama yanlışların var, yazıda düzeltilmesi gereken çok yer var, en göze batanı ise mp5 silahını bizim geliştirdiğimiz sallaması:

mp5 yarı otomatik silahı Alman Heckler & Koch(Hekler Koh) firması üretmiştir.Biz böyle bişeyi yapmadık, keşke yapsaydık, bugüne kadar laflarla avunduk, önemli olan icraat.

Saygılar

Dere kenarından ev alma ; Sel Alır | Yaşlıyken kız alma ; El Alır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    http://en.wikipedia.org/wiki/Heckler_&_Koch_MP5

http://www.heckler-koch.de ( bu da firmanin sitesi )

Abu Ctrl+F yapin o wikipedia sayfasinda "Turk" yazin yada "Turkiye" yazin "Turkey" yazin aratin, bakin bakalim sonuc bulunuyo mu ? "ismailonur" hoca dogru soylemis.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Len benden önce davranmışsınız MP 5 konusunda,ben yazacaktım onunla ilgili.Bi dışarı çıktık geldik Heckler&Koch ile ilgili bilgi dolmuş hemen: )

Buzul hocam,zaten şöyle bir durum var,Anadolu'ya işgal için giren kaç kavim sağlam çıktı ya da adam gibi kaldı,boşuna mı kavimler kapısı diyorlar buraya,bilmeyen için cehennemdir burası,girmek kolay,çıkmak imkansız gibidir.Anadolu'nun dört bir yanı bilmeyene kaya duvar,kaç millet girdi de duramadı burada.Uzaktan girip elde etmesi kolay görünüyor,oya koca coğrafya.Biz Türkler tutunabildik burada,sevdik burayı,yurt edindik,bizden başka gelenlerin çoğu dursalar da kalamadılar.Dışarıdan çomak sokanlar hala anlamak istemiyorlar ki buralar artık bizim!!

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bizi diğer konularda geçebilirler ( teknoloji , spor , sabt vs vs ) ama iş savaşa geldimi bize hiç bi bok yapamazlar , şu an savaşlar gögüs gögüse yapılmasada kara savaşı olmadan bi ülkeyi işgal edemezler ve biz Türkleri gögüs gögüse mücadelede hiç bi ülke yenemez , kendi aramızda tartışıyor olabiliriz ama iş ülkeyi savunmaya gelince hepimiz birlik oluruz

bu vatan bizim , hepimizin . kimse onu bizden alamaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    bende her Türk gibi ordumuzla gurur duyuyorum en güçlü ordulardan biri olduunu biliyorum.

ama ben hikaye ile ilgili yorum yapacağım lütfen bu yorumu Türk ordusuna yapmısım gibi konusup baska yere cekmeyin :)

ben acıkcası bu hikayenin gercek olduuna inanmıyorum.MP5 e Türk silahı demişki Alman silahı olduğu gün gibi ortada.

eğer bu yalan ise diğerlerininde yalan olmadığını kim iddia edebilir.

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HASKANKAAAN
    HASKANKAAAN's avatar
    Erkek
    Ya arkadaşlar Türk ordusu bir NATO üyesidir yani bir NATO ülkesi bir silah geliştirdiğinde onu diğer ülkeler de kullanabilir yada geliştirebilir bu silahı biz bulduk ama onu geliştiren almanlar olabilir adamın bütün dedileri doğruda buraya gelincemi sallamış saçmalamayın hatta orda bahsedilen dünyanın en uzun menzilli topu FIRTINA o şu anda ameika dahil nerdeyse btün NATO ülkelerinde var burdan anlauyın işte olayın nasıl oldğunu. Almanlar zaten herşeyin üstüne konmaya bayılırlar. Bunuda unutmayın derim.

Toplam Hit: 8715 Toplam Mesaj: 56