Türk Polisi !
-
hocam büyük haarflerle yazdım kusura bakmayın ben bunu küçük harfle yazamam 162 yılı kutlayan TÜRK POLİSimiz 10 NİSANA kadar kutlamalar yapmaktadır eğer tanıdığınız varsa gidin bayramını kutlayın yada bir alo diyin en azından. Bildiğimiz gibi bu hafta POLİS haftası. Herkesin POLİS haftasını kutlarım

-

bu resimde güzel hani ÖZEL HAREKAT
-
off manyak haa. gerçekten çok güzeller. ÖzeL Harekat'a ayrıca bittim
-
özel harekatın karizması var hocam dağda pkk li ne mücadele verdi adamlar
-
ben Türk Polisini sevmem ( böyle sokakta gezen adamlardan bahsediyom) çogu yavşak oluyor... ve tırsıyorlar...
-
başlık için daha büyük puntolar yok mu hoca :|
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
ben Türk Polisini sevmem ( böyle sokakta gezen adamlardan bahsediyom) çogu yavşak oluyor... ve tırsıyorlar...
-----------------------------aynen katılıyorum ama tırsmaları beni ilgilendirmiyo. Bi olay olsun polis gelsin onun ta amq ama asker gelsin canımı alsın ona bişey diyemem
-
ogün işe gidiyorum kulağımda kulaklık müzik dinliyorum ankara kızılay meydanından geçiyorum bakındım bisürü asker var geçtiğimiz pazartesi oluyor.
lan şarkıda bi değişiklik var ama süper bi değişiklik sölemesi aiptir metal müzik dinliyorum fazladan davul sesleri zil sesleri falan geliyor.
ondan bi önceki günde kulaklık aldım 32ylt:)onuda sölemesi aiptir lan diorum onca para verdim ama hiç duymadığım şeyler duyuyorum.
lan dedim helal olsun vs.,neyse bu davul sesleri parçaya süper oturmaya başladı ama bakıyorum gittikce bu davul sesi yakından geliyor alla alla diorum:) Kulaklığı bi çıkardım bando varmış:D eheh dumur oldum:)
yaşasın rüşvetçi,faşist Türk polis teşkilatı... -
Bi trafik polislerinden bide gece gbt almak için insana direk kaçak hırsız muamelesi yapan polislerden hiç haz etmem
-
polisin rüşvet yemesinde bi nevi sorumlu halktır. kendileri zorla veriyorlar ceza kesince abi al alınca iyi almayınca kötü vermeyin kardesim gerçi yeni nesil polislern bole değil çok şükür. Antikky HolyDemon kınıyorum sizi. Sizin güvenliğinizi kim sağlıyor. bi sorun kendinize. hırsızlar neden her eve girmiyor bi sorun kendinize. neden sizi sokakta vurmuyorlar bi sorun kendenize. istisnalar kaideyi bozmazzzzzzzzzzzzz.
-