Türk Polisi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

bizim okulda her hafta birini yaralarlardı ve sivil polisde okulun aşşasındaki kıraathanede okeyi dönerdi...

birde kız arkadasımla otururken gelip kimlik sordular..olmadıgını görünce aşaladılar...lanlı lunlu konusmalar..vs

teşekkürler türkiye  anlayışlı polislerin için...

bassinyourface
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    niye kiniyorsunki xfiles karacahil adamlari alip polis yaparsan kimse tarafindan sevilmez.kimse kimseyi kandirmasin polisler toplum tarafindan sevilmiyor.polis teskilati gelen siyasi partilerin oyuncagi olmus konumda.icisleriden alinip genelkurmaya baglanmadigi surece her turlu curuk yumurta barinacak ve toplumun onemli kismi tarafindan sevilmeyecektir.gidin bir esnafa sorun ne diyecek.vatan millet sakarya edebiyati yapmanin alemi yok.polis teskilati kokusmustur....

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    imdattttttttttttttttttttt polisssssssssssssssssssssssssssssss

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    helal olsun ben mesajı niye açtım siz nereye çektiniz. İnsallah birgün isiniz karakola düşerde görürsünüz.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    polisin beline silah verip kullanma yetkisi vermezsen, polise supheli gelen durumlarda mudale yetkisi vermezsen polise sadece ortalıkta gezinmeye yetki verirsen polis hicbirsey yapamaz. tv de gordugumuz gibi adam sokak ortasında kadını dograr polis izler. cunku baska yapabilecek birseyi yok. belinde silah var kullanmaya yetkisi yok ne yapıcak bu adamcagız simdi? bak abd deki polislerin yetkisine. polise bıcakmı cektin cıkarıp sıkıyo dizine ikitane oluyo bitiyo. yada adamı supheli goruyo cekiyo kenara işlemini yapıyo. sen burda polisi cay bahcesi guvenliginden bile az yetki ile donatırsan polistende birsey bekleyemezsin

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    taksimde bugün güzel bir etkinlik vardı çok güzeldi Allah tüm polislerimizi korusun.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    kimse yediği kaba tükürmesin.bu maaşla,bu yetkilerle polis en iyisini yapıyo.şerefsizler üst kademelerde daha çok.başınız sıkıştığında polisi aradığınızı,polis arabası gördüğünüzde içinzin rahatladığını unutmayın.boşuna şehit olmuyo onlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Adamlar gece gündüz stres içerisinde 3 kuruş maaşa saatlerce çalışıyorlar.Hayat tehlikesi var.Tatili yok sizin can güvenliğinizi sağlıyorlar.Rüşvetçisi,kötü niyetliside vardır elbet.Fakat 3-5 çürük var diye bütün çuval atılmaz.Ayrıca polisler ayrı bir canlı türü değil.Onlarda senin benim gibi insan olaya bireysel bakalım.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    dkn a katılıyorum.polise ver yetkiyi bakim böle boktan olurmu.bu arada arka sokaklar dizisinin a.k.koskoca baron iki üç tane hırsızın peşinden koşuyo ya pes :))

... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Hayır abi Türk Polis Teşkilatında o kadar çok şerefsiz varki kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef... ayrıca burada edilen laflar şehit olanlara degil kime edildigini anlamakta o kdr zor dgl...Ayrıca Polise silah kullanma yetkisi vermekte saçma bu sefer polis gördügümüzde kaçarız...

Ayrıca bi arkadaş yazmış ona cvp olaraktan ben polis aracı gördügmde falan içim rahatlamıyor onların içinde nice bölücüler geziyor ortalkta...Önüne gelen polis olmuş...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 3089 Toplam Mesaj: 28