Türk Polisi !
-
geçen hafta çalıştığım işyerindin karşı köşesinde bu arada bizde tam emniyet müdürlüğünün köşesinde duruoz 2 kişi kavga ediolar biri çekti bıçağını sallamaya başladı öteki polis polisss die bağırıyor tabe aradan 2 dk falan geçti polis geldi müdahele edesiye öteki adam yapıcağını gene yaptı nese kanlar içinde kalan bi diğer herif bıçakla yaralandı diceeem ama diyeemiom herif hastanede öldü ii mii....
işşim trafik takip polislerin her türlüsünü görüorum onlar artislikten başka bişi yapmıolar sağa sola cidden bol ama aralarında ii olanlarıda var %10 falan çıkar herhal onlarda genede bizimpolisimiz ii haftaları olsun...
-
ultrAsker demişki;
Ayrıca Polise silah kullanma yetkisi vermekte saçma bu sefer polis gördügümüzde kaçarız...
:)) aynen katılıyorum
-
şimdi polisler az maaş diyen arkadaşlar vapolisten çok düşük maaş alan insanlar her sey bir noktada bırleşiyor hayat zor
-
arkadaşlar biz kişiye değil mesleğe saygı duyalım . O meslek zor.
-
Kusura bakmayın ama polise tam egitim verilmiyor adamlar kısa yoldan hayata atılmak icin pmyo gidiyor ondan sonrası malum yanlıs anlasılmak istemem ama 20 yasındaki biri bir anda aylık 1000 ytLyi cebinde görünce meslegini unutuyor ve dolasıyla vatandasta bu nasıl polis diyerek bütün teskilatı o anda harcıyor agzna ne gelirse söylüyor.. Egitim sart! Polisleri sevmem ama onlar olmadan da olmaz.. yılda bir kerede olsa hatırlamak lazım :)
-
HaberLerde izLemiştim, Gösteri YapmışLardı. Ona Bittim! aLLah YardımcıLarı oLsun
-
az önce internette izledim evet güzeldi:)