Türk Sitelerine Saldırı
-
Sorun tamam güzelim..
-
Tarih: 14-06-2006 11:20 AM Mesaj konusu: Re: Cold Hackers AYT TARAFINDAN KAPATILDI
--------------------------------------------------------------------------------
AYYILDIZ-ADMİN demiş ki:
http://www.ayyildiz.org/board/showthread.php?t=3834
PKK NIN HACK GURUBU Cold Hackers DUNYANIN ENBUYUK HACK GRUBU AYYILDIZ-TEAM TARAFINDAN TAMAMEN KAPATILIP BİLGİLERİ VE RESİMLERİ YAYINLANDI
ColdHackers.Com kapatılmıştır..
--------------------------------------------------------------------------------
Sistem üzerinde dns transferring system denenmiş yanıt alınamaması sonucu servera büyük hasar verilmiştir.. Site yayını tamamen durdurulmuştur.. Domain reglenmiştir..
Saygılar..
İşte kendini hacker sana vatan hainlerinin bilgileri fotoğrafları;
İsim : Tarik Huseyin
Mail : hayf@messengeruser.com
Kullandığı Nickler : ReaL_KurD, H€yF
Doğum Yeri : Hewlêr, Iraq
Doğum Tarihi : 1990
Anadolu Lisesi Öğrencisi
ResimLeri
Bu bizim Real_Kurd mu ? -
İHAHAHO bundan 1 ay önce ben bunu reale verdim :)
Resimdeki real değil benim kabul ediyorum keyfte benim :)
Kardeşim sende sitenin güvenliğini al eğer bi siteyi koruyamıyosan açmicaksın. -
1-site açmak için senden izin almam gerektiğini zannetmiyorum.
2-bu site benim değil sadece index içerisindeki hakaretlerden rahatsı olduğum için burada yayınlama gereğini duydum.
3-açtığım başlığı adam gibi okusaydın zaten sitenin benim olmadığımı anlardın... -
yok o bizim kurd deil hatta açıklama bile yaptı küurd
mavibere+1 sıra bölücülerede gelecek allah büyük -
TorNaVida sen böücümüsün?
pkk yandaşımısın ırakdamı doğdun ?
senin abdullah öcalan denen adi şerefsiz neyin olurlan 30000 kişiyi öldüren adamın sen neye göre arkasındasın -
Sorular:
1-site açmak için senden izin almam gerektiğini zannetmiyorum.
2-bu site benim değil sadece index içerisindeki hakaretlerden rahatsı olduğum için burada yayınlama gereğini duydum.
3-açtığım başlığı adam gibi okusaydın zaten sitenin benim olmadığımı anlardın...
Cevaplar:
1:Site için benden izin alman gerekmiyo.Alırsanda ben vermem.
2:Rahatsızlık duyduysan sen kaldır.Sen Milletin Sitesini Neden Hackliyosun baskalrı rahatsızlık duymuymu sanıyosun.(Ben hacker değilim lamerim crakerim cipsim gibisinden laflar dersen ayrı bi konu)
3:Açtığın başlık tahribat.com kurallarına uyarak açılmıuş bi başlık değildi(Büyük Harfle Yazılmış)O yüzden Okuma gereği duymadım. -
TorNaVida sen böücümüsün?
pkk yandaşımısın ırakdamı doğdun ?
senin abdullah öcalan denen adi şerefsiz neyin olurlan 30000 kişiyi öldüren adamın sen neye göre arkasındasın
Senin gizi bi G.zekalıya dicek laf bulamıyorum :)
Ben ırkçı bir TÜRK'üm normalde türktüm Son zamanlarda Irkçılığa bi eylemim var :)
O adi şerefsiz dediğn kişiyle aramda bişey olamamıştır ha belki bi kaç yandaşlı sitesini s.mişimdir hepsi bu. -
ş.e.r.e.f.s.i.z
-
Bu ezikler ReaL_KurD hakkında atıp tutmuş yine.. Real bu konuda açıklama yaptı.. Ayrıca adı Tarık değil, oturma organlarından sallamasınlar!
Toplam Hit: 5188 Toplam Mesaj: 44