Türk Sitelerine Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    Sorun tamam güzelim..

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    Tarih: 14-06-2006 11:20 AM Mesaj konusu: Re: Cold Hackers AYT TARAFINDAN KAPATILDI

--------------------------------------------------------------------------------

AYYILDIZ-ADMİN demiş ki:
    http://www.ayyildiz.org/board/showthread.php?t=3834

PKK NIN HACK GURUBU Cold Hackers DUNYANIN ENBUYUK HACK GRUBU AYYILDIZ-TEAM TARAFINDAN TAMAMEN KAPATILIP BİLGİLERİ VE RESİMLERİ YAYINLANDI

ColdHackers.Com kapatılmıştır..

--------------------------------------------------------------------------------

Sistem üzerinde dns transferring system denenmiş yanıt alınamaması sonucu servera büyük hasar verilmiştir.. Site yayını tamamen durdurulmuştur.. Domain reglenmiştir..

Saygılar..

İşte kendini hacker sana vatan hainlerinin bilgileri fotoğrafları;

İsim : Tarik Huseyin

Mail : hayf@messengeruser.com

Kullandığı Nickler : ReaL_KurD, H€yF

Doğum Yeri : Hewlêr, Iraq

Doğum Tarihi : 1990

Anadolu Lisesi Öğrencisi

ResimLeri

Bu bizim Real_Kurd mu ?

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    İHAHAHO bundan 1 ay önce ben bunu reale verdim :)

Resimdeki real değil benim kabul ediyorum keyfte benim :)

Kardeşim sende sitenin güvenliğini al eğer bi siteyi koruyamıyosan açmicaksın.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d9iyaboli9k
    d9iyaboli9k's avatar
    Erkek
    1-site açmak için senden izin almam gerektiğini zannetmiyorum.
    2-bu site benim değil sadece index içerisindeki hakaretlerden rahatsı olduğum için burada yayınlama gereğini duydum.
    3-açtığım başlığı adam gibi okusaydın zaten sitenin benim olmadığımı anlardın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    yok o bizim kurd deil hatta açıklama bile yaptı küurd
    mavibere+1 sıra bölücülerede gelecek allah büyük
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    TorNaVida sen böücümüsün?
    pkk yandaşımısın ırakdamı doğdun ?
    senin abdullah öcalan denen adi şerefsiz neyin olurlan 30000 kişiyi öldüren adamın sen neye göre arkasındasın

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Sorular:
    1-site açmak için senden izin almam gerektiğini zannetmiyorum.
    2-bu site benim değil sadece index içerisindeki hakaretlerden rahatsı olduğum için burada yayınlama gereğini duydum.
    3-açtığım başlığı adam gibi okusaydın zaten sitenin benim olmadığımı anlardın...
    Cevaplar:
    1:Site için benden izin alman gerekmiyo.Alırsanda ben vermem.
    2:Rahatsızlık duyduysan sen kaldır.Sen Milletin Sitesini Neden Hackliyosun baskalrı rahatsızlık duymuymu sanıyosun.(Ben hacker değilim lamerim crakerim cipsim gibisinden laflar dersen ayrı bi konu)
    3:Açtığın başlık tahribat.com kurallarına uyarak açılmıuş bi başlık değildi(Büyük Harfle Yazılmış)O yüzden Okuma gereği duymadım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    TorNaVida sen böücümüsün?
    pkk yandaşımısın ırakdamı doğdun ?
    senin abdullah öcalan denen adi şerefsiz neyin olurlan 30000 kişiyi öldüren adamın sen neye göre arkasındasın

Senin gizi bi G.zekalıya dicek laf bulamıyorum :)

Ben ırkçı bir TÜRK'üm normalde türktüm Son zamanlarda Irkçılığa bi eylemim var :)

O adi şerefsiz dediğn kişiyle aramda bişey olamamıştır ha belki bi kaç yandaşlı sitesini s.mişimdir hepsi bu.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    ş.e.r.e.f.s.i.z

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Bu ezikler ReaL_KurD hakkında atıp tutmuş yine.. Real bu konuda açıklama yaptı.. Ayrıca adı Tarık değil, oturma organlarından sallamasınlar!
Toplam Hit: 5188 Toplam Mesaj: 44