Türk Telekom Ev No Bulma Programı Merak Ediyorsanız Buyrun
-
http://rapidshare.com/files/117434267/TTnet_Adres_Bul_celebiyiz.biz.rar
Bu program çalıŭamaktadır.
ÃNKà; Türk Telekom internet üzerinden ttrehber servisinde numara ile arama özelliĩni kaldırmıŴır.
Bu program 2006 da yapılmıŮ O zaman ttrehber servisi numara ile sorgulama yapmakta idi ve program çalıšbilirdi.
Zaten ttrehber servisi numara ile arama özelliĩni internet üzerinden yapabiliyordunuz, bu programı hazırlayan arkadaŠinternet üzerinden ttrehber sitesini kullanarak sorgulam ayapacak ťkilde hazırlamıŮ Dolayısı ile çalıŭası boš gitmiŮ Yine de emek vermiŠsaįlsun.Sizi Arayan Kiũnin adresini yerini ismini cismini öIJenmenizi sağayan bir programdır.
Arayan Numarayı yazıyorsunuz.
O size Kim oldunu nerede oturduĵnu ismini soy adını gösteriyor.
Telefon Sapıklarına birebir. -
çalışıyor. eyvallah. usa hergün bizi izliyor :)
-
Bende çalışmadı , yoksa virüslümü bu :)
-
calisiyo denedim ...
-
çlşmıyo...
-
tel no sunu yazıom bul diom hiç bi tepki yok
-
bu bir çelişki
çalışıor
çalışmıor
çalışıor
çalışmıor
...
-
adamına göremi çalışıyo lan bu programD
-
yav bendede çalışmadı muhtemelen girilen numarayla alakalı şayet o numara programa girildiyse var yoksa yok benim aradıklarım çıkmadı yani. bide şehir kodu olayı yok nası bilecek bu alet hangi şehirden arama yaptğımızı :S
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------
yav bendede çalışmadı muhtemelen girilen numarayla alakalı şayet o numara programa girildiyse var yoksa yok benim aradıklarım çıkmadı yani. bide şehir kodu olayı yok nası bilecek bu alet hangi şehirden arama yaptğımızı :S
-----------------------------aradığın numarayı türkiye çapında,şehir kodu yan tarafta bulunmak üzere veriliyor
-
AhnLab-V3 - - - AntiVir - - - Authentium - - - Avast - - - AVG - - - BitDefender - - - CAT-QuickHeal - - - ClamAV - - - DrWeb - - - eSafe - - suspicious Trojan/Worm eTrust-Vet - - - Ewido - - - F-Prot - - - F-Secure - - Suspicious:W32/Malware!Gemini Fortinet - - - Ikarus - - - Kaspersky - - - McAfee - - - Microsoft - - - NOD32v2 - - - Norman - - - Panda - - Suspicious file Prevx1 - - - Rising - - - Sophos - - - Sunbelt - - - Symantec - - - TheHacker - - - VBA32 - - - VirusBuster - - - Webwasher-Gateway - - -