Türk Telekom Ev No Bulma Programı Merak Ediyorsanız Buyrun
-
Bazı arkadaşlar bulamıyor falan dedi kayıdı, eğer abone başvuru esnasında rehberde görünmesin seceneğini işaretlerse 118 bile bulamaz kayıdı, böyle bi durum wardır kesin..Trojen olayına gelince bazı arkadaşlar kasper,nod falan bulamadı demiş sen eğer dosyayı kasper laboratuvarına ya da nod labaratuvarına gönderip orda incelenmezse hiçbir şekilde bulamaz..Onlar bu tespiti o şekilde yapıolar gonderilen dosyayı inceleyip sonuç veriyorlar.
-
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------Bazı arkadaşlar bulamıyor falan dedi kayıdı, eğer abone başvuru esnasında rehberde görünmesin seceneğini işaretlerse 118 bile bulamaz kayıdı, böyle bi durum wardır kesin..Trojen olayına gelince bazı arkadaşlar kasper,nod falan bulamadı demiş sen eğer dosyayı kasper laboratuvarına ya da nod labaratuvarına gönderip orda incelenmezse hiçbir şekilde bulamaz..Onlar bu tespiti o şekilde yapıolar gonderilen dosyayı inceleyip sonuç veriyorlar.
-----------------------------niye peki o zama kasperin sitesinde online file scanner var ?
tarayınca niye temiz dio? database inde olmayabilir anlarım ama bu durum her dosya için geçerli ki :S
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------niye peki o zama kasperin sitesinde online file scanner var ?
tarayınca niye temiz dio? database inde olmayabilir anlarım ama bu durum her dosya için geçerli ki :S
-----------------------------
niye var biliyormusun eğer pcde kaspersky yoksa burdan online taratabilirsin die yani sana kolaylık sağlama bakımından ;)bak bende trojen var virüstotal motal hikaye hepsinden geçio tertemiz neden yakalamıyo kasper? ama ben onu kaspere göndersem 2 saaatte db sine ekler virüslü diye.
-
ehehe sen onu kasper a deil de bana yollasana :)
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------taliplisi çok ama pışııııkk :)
-
eywllah kardesimde bunun isim yazıp numara bulma lısı yok muydu:) ?
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------ne güzel söyledi ya :)
-
Ne ma problema çatır çatır bulaka :D
-
don_carlione001 bunu yazdı:
eywllah kardesimde bunun isim yazıp numara bulma lısı yok muydu:) ?
-----------------------------Arkadaş yukarıda linkini atmış
http://www.ttrehber.turktelekom.com.tr/trk-wp/IDA2
buna tıklayabilirsin. ;)
-
MSWINSCk.ocx li bi hata verdi dosyayı netten yükledim system32 nin içine attım yine çalışmadı