Türk Telekom Ev No Bulma Programı Merak Ediyorsanız Buyrun
-
bul deyince hiçbir tepki vermiyor
-
teşekkür ederim..
sorunsuz çalışıyor
-
çatır çatır çalışıyor
-
e-toLqa bunu yazdı:
-----------------------------AhnLab-V3 - - - AntiVir - - - Authentium - - - Avast - - - AVG - - - BitDefender - - - CAT-QuickHeal - - - ClamAV - - - DrWeb - - - eSafe - - suspicious Trojan/Worm eTrust-Vet - - - Ewido - - - F-Prot - - - F-Secure - - Suspicious:W32/Malware!Gemini Fortinet - - - Ikarus - - - Kaspersky - - - McAfee - - - Microsoft - - - NOD32v2 - - - Norman - - - Panda - - Suspicious file Prevx1 - - - Rising - - - Sophos - - - Sunbelt - - - Symantec - - - TheHacker - - - VBA32 - - - VirusBuster - - - Webwasher-Gateway - - -
-----------------------------Adam çevrimiçi tarama yaptırmış trojan var diyor siz hala çalışıyor diyorsunuz!!!
-
doru diyon da, nod da taratıyom bişiyok, kaspersky,mcafee yok dior napcaz şimdi bir garip durum :S
şüpheli demiş zaten bulanlar da ..
-
Virustotalde tarattım bunu birazcık boktan bi rapor çıktı programın içine bişeyler gömülmüş keyloggerda olabilir trojande ben kullanmayın derim :/ Suspicious file demiş Prevx deseydi inanmazdımda burda bir kaç tanesi bulunca şüphelendim kullanmayın :/
-
Kasperski amcama güveniyorum bişi demedi.Ayrıca çalışıo program
http://img134.imageshack.us/img134/1403/clszj0.jpg
Edit:Şimdide çalışmıo demekki bi tutarsızlık var:D
-
zone aLarm ile tarattim bulmadı bişi :) insallahta yoktur bişey gelmeyelim sakata :) güzel bi program a benziyor ...
Edit : programı kurdum ama bende çalişmadi :S var bişler bunda.....
-
ya sonuc olarak calısıyormu calısmıyorumu? trojan/virüs/keylogger varmi yokmu? bir son karar varsak =D
-
Ya benim bu konuya alerjim var. Şimdiye kadar açılmış bu tarz konuların (adres ve isimden tel bulma vs.) hepsine cvp yazdigimi goreceksiniz. Ya birakin a.k programla falan ugrasmayi, bu tarz programlar çalışmaz neden kendi sistemini kullanmıyor, su an calisiyor(gercekten calisiyorsa) niye ttnet rehber uygulamasini tekrardan paylasima acti online olarak(Baya uzun sure kapali kalmisti)
http://www.ttrehber.turktelekom.com.tr/trk-wp/IDA2
Gidecegin yer burasi, ANA KAYNAK. Tum numaraları indirip kendi sistemini olusturmayan hicbir program,sayfa vs.. size tam cozumu getirmez.
Selematle...