Türk Ve Yabancı Kızlar
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
bu forum bu tip konuları aşmalı artık..
-----------------------------konu herkesime açık bir konu nesi var konunun anlamadım..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------sipidik bunu yazdı:
bu forum bu tip konuları aşmalı artık..
-----------------------------konu herkesime açık bir konu nesi var konunun anlamadım..
-----------------------------amaç muhalefet olmak.
sipidik nasıl bir konu istersin hocam? gönlün neyi istiyor onu açalım.. Sen belki programlama istiyorsun bilgi dolu olmak istiyorsun veyahut başka birşey. Lakin bu forumun kurallarının dışına çıkmadanda böyle konular çılabiliyor..
Ayrıca
Rebelist
--------------Bizim kızlar mal olabilir ama yabancı kızlar her erkeğe düşerken Türk kızlarını elde etmek genelde zordur bi de böle düşün dimi;)----hocam kesinlikle sana katılmıyorum. zor felan değil paran veya tipin olsun öyle veya böyle yolunu bulup istediğini yapıyorsun. Bırakalım türk kızları müslümandır namusludur ayaklarını. ( istisnalar tabiki olacaktır ) ama o eski türk kızları yok artk piyasada...
-
vukuat bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
sorun bzim abaza gençlikte :)
sözü agzımdan aldın bizim türk milleti olarak böyle bi zaafımız var gideriz bi karı kız gördükmü hemen yavşarız salça oluruz 10 tane kız arkadaşı olsun 11 . isteriz görmesek bile ya o kız o...pu deriz sagdan soldan kız msn si isteriz daha neler neler yaparız sonra bide haklı gibi dikiliriz.
-----------------------------bakınız profılım :|
-
Abi turk kizlarinin hepside oyle degil anlayisli olanlarida var tabi bize denk gelmiyor :)
Bak ama yabanci kizlar gercekten iyimserler,Gercekten karsindakini anlamaya calisiyorlar,ve en iyisi yabanci erkeklerden cok hoslaniyorlar..
Bence en iyi yabancilar finli kizlar :P
-
yanıt vermeden geçemeyeceğim.
ben küfürbaz bir adamım sanal alemde her türlü kayarım.
facebook pokerde millete küfür etmeyi de çok seviyorum.
ben şöyle bir fark gördüm: aynı masada bir erkege bile küfretsem türk kızları masadan çıkıyor, çıkmasalar bile bayan var niye küfrediyorum diye onu sahiplenen türk delikanlılar çıkıyor.
oysa yabancı masalarda kızlara ne desem cevap veriyorlar yahu, çok zevk alıyorum, hiçbir lafın altında kalmıyorlar; bayıldım. yaşasın yabancı kızlar.
-
türk kızlarının çoğu kasıntı
-
ben genelde yabancı ingiliz rus eston takılırım bi tanesine ayarı verdim seneye yaz antalyada bkz: benim profile.
-
lan yaşınız kaç başınız kaç kalvye delikanlıları kaç kız tanıdınız da yazıyorsunuz böyle. Yani ağır konuşmak istemem ama saçmalıyorsunuz. hayatı feysbuk mu sandınız. İstesen de istemesen de bir gün o türk kızlarından birisiyle evleneceksin işte.
-
kuytul bunu yazdı:
lan yaşınız kaç başınız kaç kalvye delikanlıları kaç kız tanıdınız da yazıyorsunuz böyle. Yani ağır konuşmak istemem ama saçmalıyorsunuz. hayatı feysbuk mu sandınız. İstesen de istemesen de bir gün o türk kızlarından birisiyle evleneceksin işte.
-----------------------------sanane brader? yaşamımın zekatını senmi veriyorsun.? ne biliyorsun belkide yabancıyla evlenicem adam akllı konus.. Beğenmiyorsan bakma konuya kardeşim.. feysbuku salla gerçek hayatıda biliyoruz. Kendini üstün görme herşeyden
-
derin konu
Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 11:45'da rome tarafından düzenlendi.