folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Ve Yabancı Kızlar

Türk Ve Yabancı Kızlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

her yaz kadınlarda böyle haller olur ( Türk Kızlarında).. şimdi yaz geliyor biz Türk erkekleri bizim kızların giyim kuşamında olan açık saçık kısımlara daha bi ilgi,göğüs bölgelerine daha bi zoom,iltifat olarakta aslında hiçbir kıza layık olmadığından fazla ilgi vererek geçiriyoruz..Bizim halkımız daima erkekleri ,göster oğlum pipini ha yaşa diyerek ,, kız çocuğu olunca bebeklikten beri mahremini gizleyerek aslında farkında olmadan bizleri yani bu genç çağı hazırlıyorlar meydana getririyorlar..aslında bu duruma şaşmamak gerekir :)

tabi kendinizi kızların yerine koyarsanız Size her geçtiğiniz sokak arasında 10 tane kız laf atsa, suratınıza baksa, sonra internet aleminde arkadaşlık sitesine girer girmez 40 tane kız size mesaj yazsa sizde otomatik olarak kendinizi dünyanın en yakışıklı insanı olarak görürsünüz ve içlerinden bi tanesini ki bu en güzeli ve gerçekten vereni olur bana göre; seçer öyle vakti geçiririz..

Sonuç: kadınlara yaptığınız iltifatlar hiçbiişe yaramaz.. aksine terslerseniz devamlı size koşarlar..
    Sonuç2: kadınlara karşı daima kapalı kutu olmak iyidir.. kendinize ait çoğu şeyi anlatmayınız ki o sizi merak etsin ve arzulasın.. (zaten merak etmeyecek siz anlatsanızda umrumda olmaz)

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Yabancı kızlarla Türk kızlarladan daha iyi anlaşıyorum :/ bu sorunun bende değil bizimkilerde olduğunu gösterir :/

Abi bizimkilerin alayı kainat güzeli zaten :/ araba lastiğinde bile bu kadar hava yok ya :|

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

bende size  gözlemdegim birşeyi anlatayım,

Gerçekten zengin olan kızlar çok daha iyi kalpli ve anlayışlı oluyorlar, Ancak Pazarcı zengin dedigimiz kızlar tam götleri 5 metre havada tikky dedigimiz tipler oluyor.

Yane biyerde tikky artist götü kalkık bir kız görürseniz emin olun ki züürdün önde gideni 

nerde ağır başlı bir kız görürseniz bilin ki para babasının önde gideni, çok gördüm bunu

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

"Sipidik" adlı müride tamamen katılmakla birlikte,her forumda da bu tabiri caizse karı-kız topiklerinin de arttığını belirteyim...herkeste bir karşı cinsi çözmek adına araştırmaya geçiş hevesi...

Gençliğin düşünecek başka şeyleri yok mudur o.O

Hea şimdi üzerinize alınıp da saldırıya geçmeyin,genel olarak söylüyorum...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

harbiden hea bizim kızların en belirgin özellikleri aşırı derecede bi özgüvene sahip olmaları. :)

ulan kıza iki tatlı söz söyle ööle bi kıçı kalkıyo ki inanamıyorum yaa.. hemen başlıyo seni aşşağılamaya sanki benim iki kolum varda onun üç kolu var amk. ne artı özelliğin var lan benden :@

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    yabancı kızlar ve erkeklerin yaşam tarzına bakıcak olursak genelde hepsi aynı klas kişilerle takılıyor mesela orta kesimli bir kız orta kesimli bir erkekle yaşamını sürdürüyor ve beklenti bakımından yabancı kızlar gözleri çok yüksekte olmayan genelde hayatı düzgün idare ettirebilicek kişilerle hayatı sürdürüyor bizim kız ve erkeklere bakıcak olursak bizim erkeğimizin düşüncesi kız benim klasımda olsun (yabancı erkekler gibi) hani cebimi fazla yormasın çok zengin olupta yanında ezik kalmim diye düşünüyor fakat kızlarımıza bakıcak olursak hiç kendi klasında seçme diye bişey yok burda bi dengesizlik söz konusu var bizim kızlarımız ya çok alçak kişileri tercih eder yada çok zengin kişileri sever yani orta klas kişiler onları hiçbir zaman tatmin etmez bence abazalığın çıkış nedenide budur bu dengesizlik yüzünden erkekler ne yapıcağını şaşırıyor..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

işte bunlar trip yapmıyorlar :))) Türk Erkeğinin birebir çözümü

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5CLlimuzin%20genelev%5C03.jpg

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------
    sorun bzim abaza gençlikte :)
    kalbimden geceni söylemişsin hocam.bide bu yetmezmiş gibi öyle bi duruma geldik ki kız düşürmek için abaza gibi davranmak mecburi oldu :S

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:

Abi sen her konuya böyle destan yazar gibi yorum yazıyorsun.Senden iyi köşe yazarı olur :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    parvati
    parvati's avatar
    Dişi
    xz bunu yazdı:

vay be..

süper tespitler tebrik ediyorum ama biraz erkeklere haksızlık etmişsin gibi geldi.. sonuçta zihniyetin cinsiyete bağlı olmayan bi yönü var...tüm türk erkekleri abazandır tüm türk kızları da ters kaprislidir lafı biraz fazla önyargılı... 

çok mu iyi niyetliyim :S 

Toplam Hit: 7771 Toplam Mesaj: 40