folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Ve Yabancı Kızlar

Türk Ve Yabancı Kızlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

soyle bir yargiya 3 senelik yurt disi tecrubemde vardim:

Turk erkegi abazadir, her onune gelen kadina kiza biyik kaytirir, ve onu tavlamak icin her yolu dener.

Turk kizlari asiri derecede havalidir, hem de o kadar havalidir ki bazen sokakta yururken ayaklarinin yere basmadigini dahi gorebilirsiniz, guzel cirkin akillarinda soyle bir dusunce vardir, onlar yolda giderken her ne kadar erkek varsa onlari izliyordur, bu da onlarin havasina hava katiyor kendilerine guven vermelerini saglar her ne kadar guzel cirkin olsalarda... Turk kizlarini elde etmek guctur, kaprislerinden durulmaz ve ceneleri dakkada 1500 tane cumle yapabilecek kapasitededirler.

Ingilizlere gelecek olursak hocam,

Ingiliz kizlari abazadir ;) her onune gelen erkege bakarlar keserler, bir ingiliz kizini tavlamak o kadar kolaydir ki, yolda tanisali daha 5 dk olmus bir kizi kolayca sana pul koleksiyonumu gostercem dalgasina evinize goturup deney yapabilirsiiniz.. (tecrube konusuo) Ingiliz kizlari ciddi iliskilerden pek hoslanmazlar (en azindan cogu)

erkekler ise bos istir :D dalgalari kalkmaz, kizlarla alakalari yoktur, pekte iyi mala vuramadiklari icin zaten kizlar abazadir :D  bu yazdiklarimin hepsi gercek

he bide su var ki turist kizlar.. Onlarda hazir gelmisken yabanci sey yemeden gitmemek icin kapi kapi erkek ararlar ;)

saygilar... 

**EbMaRtEu**
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty61
    musty61's avatar
    Erkek
    tbt cok haklı:D:D

Güzel değil batmakla gaib olan bir mahbub Çünkü zevale mahkum hakiki güzel olamaz Aşkı ebedi icin yaratılan ve ayine-i samed olan kalb ile sevilemez ve sevilmemeli...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------
    xz bunu yazdı:

Abi sen her konuya böyle destan yazar gibi yorum yazıyorsun.Senden iyi köşe yazarı olur :D 

bencede xz hocadan iyi köşe yazarı olur demedi demeyin.

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ebmarteu bunu yazdı:

soyle bir yargiya 3 senelik yurt disi tecrubemde vardim:

Turk erkegi abazadir, her onune gelen kadina kiza biyik kaytirir, ve onu tavlamak icin her yolu dener.

Turk kizlari asiri derecede havalidir, hem de o kadar havalidir ki bazen sokakta yururken ayaklarinin yere basmadigini dahi gorebilirsiniz, guzel cirkin akillarinda soyle bir dusunce vardir, onlar yolda giderken her ne kadar erkek varsa onlari izliyordur, bu da onlarin havasina hava katiyor kendilerine guven vermelerini saglar her ne kadar guzel cirkin olsalarda... Turk kizlarini elde etmek guctur, kaprislerinden durulmaz ve ceneleri dakkada 1500 tane cumle yapabilecek kapasitededirler.

Ingilizlere gelecek olursak hocam,

Ingiliz kizlari abazadir ;) her onune gelen erkege bakarlar keserler, bir ingiliz kizini tavlamak o kadar kolaydir ki, yolda tanisali daha 5 dk olmus bir kizi kolayca sana pul koleksiyonumu gostercem dalgasina evinize goturup deney yapabilirsiiniz.. (tecrube konusuo) Ingiliz kizlari ciddi iliskilerden pek hoslanmazlar (en azindan cogu)

erkekler ise bos istir :D dalgalari kalkmaz, kizlarla alakalari yoktur, pekte iyi mala vuramadiklari icin zaten kizlar abazadir :D  bu yazdiklarimin hepsi gercek

he bide su var ki turist kizlar.. Onlarda hazir gelmisken yabanci sey yemeden gitmemek icin kapi kapi erkek ararlar ;)

saygilar... 

Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum hocam..şuanda muğladayım marmaris ve bodrumdaki turistleri bilirim..Türk erkği olsunda isterse odundan olsun kolundaki erkeklere türk kızları burun kıvırır ama turist kızların en güzeli bile malın iyisini anlıyo :) ve ona göre davranıyo..yanlız şöle bi durum var biraz namuslusunu düşürürsen o turist kızın bir türk kızından daha sadık ve gözlerinin içine aşk dolu baktıgını görürsün..Bunu bizzat gördüm ve şahit oldum...

Sabreden Zafere Ulaşır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

her iletişim çabasının cinsel algılanmasından bıktım

ben karakterini beğendiğim bi kızla tanışıp arkadaş olmak da isteyebiliyorum 

niye nerdeyse tüm kızlar ve tüm erkekler her karşı cinse cinsel bakar?

ya da sadece elbisesini beğendiği için bi kıza bakabilen (abartmadan) tek erkek ben miyim?

veya baktığında off kalçalara bakk "değil" de

"çok romantik tatlı bi kıza benziyor" diye düşünebilen tek erkek miyim?

herşey bu kadar mı kirlendi?

ek : o dötü kalkık kızlar sonunda mahalleden herhangi bir vatandaşa kalacak farkında değiller herhalde =P

hayatlarında yüzlerce erkeği reddedebilirler ama istatiksel olarak kadın-erkek sayısı eşit bunu kimse unutmasın

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

cinsellik ve sex hayatın gerçeğide oyüzden. insan doğası gereyi  nasıl ekmek yiyor su içiyorsa aynı şekilde ereksiyona girme isteğide vardır.

Ereksiyona 2 yolla girersin ya masturbasyonla yada sevgili ile, ben çok gördüm sevgili olmayıpta sırf ihtiyaçları dogrultusunda arkadaş olup haftada bir birlikte olanları, problem yok.

Ha illa her kıza of göte bak meme süpermiş diye girmek abazalık saten onla görmezden gel,

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:

He öle olan tek erkek sensin :|

Hocam güzel yazmışsında kendini övme yani. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

güzel analiz :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Türk toplumunda yapısal bir bozukluk varki , kadınlar toplumdan cinsiyetlerinden ötürü dışlanmış durumdalar. Kendilerini ancak facebook myspace gibi sanal ortamlarda ifade edebiliyorlar. Zaten oran %52- %48 olarak erkeklerin aleyhine bozuk , ve %48 lik kadın nüfusun belki ancak %5 i sosyal hayatın içinde, iş ortamında sosyal ortamda bundan dolayı kadın başına 10 tane adam düşüyor. senin başına da 10 tane kadın düşse senin de götün kalkar doğal olarak. Ben ne Türk erkekleri yani bizde ne de kadınlarında yapısal bir bozukluk olduğunu sanmıyorum ama davranışlarımız ve kültürümüz çok normal de diyemem. Mesela bir kadın profiline saatte 100 tane msg geliyorsa tabi ki gelenleri tersleyecek.Facebook, myspace gibi çöpçatan siteleri geç bu site gibi "software" bir ortamda bile bir hatun gördünümüz mü, normalliğinizi kaybedip çoğumuz çullanmıyormuyuz ? sonra normal - sevecen  , insani - davranış bekliyoruz  , zırvalamayın hakettiğimiz ıslak odun bence 

Burada biraz da acaba biryerde hata yapıyor olabilirmiyiz diye düşünsek iyi olur belki, mesela kadın senin gibi davranınca, yani karşı cinse ilgi gösterdiğinde , kaşar damgası yiyor hatta orospu deniliyor ondan sonra ss orospu oluyor ise "Asiye'nin ne suçu var" . Bunu biz kendimiz yaratıyoruz, sonra niye ortamda hatun yok, olanlarında götü kalkık diye dertleniyoruz. Türk kızları şöyledir böyledir diyoruz, yani biz çok normal davranıyoruz da, kadını erkeği toplumun çok normal bir bakış açısı varmış da 18 - 30 yaş arasında sıradan bir kızdan normal, insana insan gibi davranmasını bekliyoruz . 

Afganistan kadar kötü olmasa da Türk kadını da toplumdan tecrit edilmiş, ve bunun kendi seçimi olduğuna inandırılmış ise abazanlık sapıklık , damacanacılık, oğlancılık,  sübyancılık alıp başını gidecektir. Fizyolojik ve psikolojik doğal bir ihtiyaç artık damacana ile ikame edilecek mesela.  Oysa gelişmiş toplumlar savaşmayıp sevişiyor genelde bizim gibi herkes bişeyci olup diğerine saldırmaya çalışmıyor. Bireysellik ve cinsel özgürlük gibi bize yabancı kavramlarla , toplum içindeki çatışmanın önüne geçebileceklerini , kısmen huzuru sağlayabileceklerini sosyal bir bilinç ile keşvetmişler.  Gerçi bu toplumun geleceği için çok daha büyük bir dert, nüfusun devamlılığı açısından bu toplumları cinsel özgürlük tüketiyor. Bir denge yakalayabilmek gerçekten zor. insan içinde hayatını normal koşullarda sürdürmeye çalışan bir kadın sürekli cinsel taciz ve baskı altında ise sonuçta ya dediğniz gibi kaşar olacak yada kendini tecrit edecek ki toplum artık kadınlara türbana girmesini öneriyor yani cinsel kimliğini reddetmesini, kendini sosyal yaşamdan tecrit etmesini. Kolay olan da bu yol  , ben kadın olaydımTürkiyede rahatça yaşamak için muhtemelen bu yolu seçerdim ki yazılanları okuyunca bu kadar abaza ile bir insanın başetmesinin pek mümkün olmadığına kanaat getirdim. Sorun kadınlar da olduğu kadar biz de ve toplumumuzun bakış açısında , eğer olan sefil durumu bir "yaşam tarzı" ya da "bu bizim kültürümüz" olarak değil sorun olarak adlandırıyorsan çözüm içinde birşeyler söylemelisin. 

Kadınlar yapı olarak edilgendir, yani erkeklerin yarattığı biçimlendirdiğidir, Türk kızları eğer götü kalkık, asabi, ters tiplerse bu muhtemelen bizim sapık abazanlar olup laf anlamaz aç lavuklar gibi davranıyor olduğumuzdandır. 

Ayrıca yabancı kızlar deyince neden aklına isveçli, rus hatunlar geliyor herkesin mesela hintlilerinde, araplarında , afrikalılarında dişileri var pek inanası gelmiyor insanın ama gerçekten varlar. kuluçka makinası olarak kullanıp sokakta dolaşmalarına izin vermedikleri bir 2. cinsiyetleri onların da mevcut. 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 7755 Toplam Mesaj: 40