Türkçe Mp3 İsteğinde Bulunabilirsiniz..Elimden Geldiğince Upload Edicem..
-
scream_vasiyet.. kardes Deniz Arcak-İstersen..Boyle bir sarki oldugundan emin misin ? Deniz Seki - Eger İstersen olabilir mi ?
Cevabini bekliyorum..
vayhayvanvay.. senin adami arastiriyorum,bulunca eklerim )) -
araştırdıgın için saol .yani ben şarkının isminin istersen olduguna eminim söyleyenide deniz arcak olarak biliyorum
-
Kardes,ozaman birkac sözlerini yaz da öyle bulmaya calisayim..
-
isttersen beni ulasamassın .falan ben bu şarkıyı bi kaç kez dinledigim için tam olarak anımsayamıyorum
-
Sa. gunaydın kardesler banada sagopa kajmerden diss atmişti ya 23 dk disstermıop mu ne idi en son attıgı diss 23 dk olcak bula bilirseniz sevinirim şimdiden tşkler ii calişmalar.
-
Kardeş Mümkünse Sarkicinin Adı ve Sarkının ismi...Ya da sözlerini yaz ki aratayım,bulmaya calisayim..
-
Disstortion sarkı adi bu sagopa kajmer bulursan coq sefinirim
-
aradigin icin sagol arkadasim wallaha sarkinin adini hatirlamiyorum
arkadaslar hatirlayan bilen varmi
senTurksun gosterki urksun diyordu kufurlu birsey
birde ebenin ficigobegine raki dokup icerimmi ne diyordu hatirlayan bilen varsa ismini yazarsa sevinirim
birden su sarkinin ismini biloyrsaniz soylemisiniz boyle adamlar boguruyor kusuyor filan bagiriyorlar guzel muzigi var birde suck suck my lekker dingmi nediyorlarid hersey icin sagol -
Afyon... Sagopa ve Ceza.. Diss diye bir sarki var,bu mu ? İnince eklerim..Eger buysa..
be_cool )) amma sarkilar buluyorsun yavs..Tam isim yazdiginda yardimci olmaya calisicam..Kolay gelsin.. -
tmm al kardes sagopa kajmer Disstortionep isim bu :)
Toplam Hit: 65914 Toplam Mesaj: 478