Türkçe Mp3 İsteğinde Bulunabilirsiniz..Elimden Geldiğince Upload Edicem..
-
Tamam kardes..Bulunca eklerim..
-
hocam mor salkımlı sokak şarkısını bulamdım lütfen bi el atar mısın. sende baya cok emek verdin özen gösteriyosun banada yardımcı ol
-
saol kardesim ilgilenmen yeter biraz zor parcalar dedigingibi ama bulamadigim parcalar bunlar ah bir hatirlasam ismini burda bilende yokki :d neyse cok saol hersey icin
-
Al aga Disstortion EP de benden olsun.
Link: http://rapidshare.de/files/8518507/DISSTORTION_EP.mp3.html -32,5 mb- -
arkadaşlar hepimizim pc ye zamanlanmış bi virüs girdi ve bi süre sonra tahribat müridleri böyle bi olaya balıklama atladıkları için toplu çöküşe uğruyacak .. yoksa kim bukadar mp3 update edip zahmete girsin valla bu işten çok kıllandım haklıda çıktım galiba ve kimsenin isteğide boş çevrilmiyo yani her pc ye bi virüs atmak için bulunması çok zor mp3 ler bile bulunuyo yoksa kimde vardır allah aşkına 10-12 yıllık mp3 le yeni albümlerin bulunduğu bir arşiv .. mübarekl adam internet cafe değil albüm yapımcısı :) yani indirdiğiniz mp3 lere çok dikkat edin bu olayı yapan ya kendini tanıtmaya çalışan isim yapmaya çalışan biri yada çok sık bi hacker team dır şahsen ben daha önce bu arkadaşın nick ini görmedim
-
alikadir soylediklerinde ciddi misin ? yoksa espiri mi yapmaya calisiyorsun ? Ciddiysen iyi bir kayıcam da.. Espiriyse gulup gecicem.. Neyse ben iki ihtimalide goz onunde bulundurayim..
İbne misin ? Arşivim var,bende isteyen arkadaslara upload ediyorum..Virüs ile ne alakasi var..Virüs olsa birisi cikar derdi..
Burda ki insanlar az cok bilincli neyin ne oldugunun farkindalar..
İyilik yap,denize at,batmazsa taş bağla at..vay a.k. )))
-
Blue..buyur kardes iyi dinlemeler..
http://rapidshare.de/files/20787644/Mor_Salk_ml__Sokak.rar.html
Vermistim 2 sayfa once..Sanirim gormedin..İyi dinlemeler.. -
bak hoja bu alemde sofiler dışında babama bile güvenmem sende çok kuşku uyndırıcı bişey yapıyosun .. yani sen ya sofisin bukadar yardım seversin yada bi hack team siniz neyse yakında çıkar ama genede herşeye kuşku ile bakmamak lazım güzel bi iş yapıyosun sağol .
-
cartel in sende olan şarkılarını upload edebilir misin
-
DawnOfDarkness küfür etmeden konus ne öle ibne felan?
adam düşüncesini söledi her kez düşüncelerini söleyebilir
sen de bunu çürütürsün eğer haklıysan
eğer hayır için yapıyorsan ne mutlu sana helal olsun
ama kimseye güvenmeyeceksin...
Toplam Hit: 65925 Toplam Mesaj: 478