Türkçe Mp3 İsteğinde Bulunabilirsiniz..Elimden Geldiğince Upload Edicem..
-
la olm durun a.q adamın işini zorlaştırmayın yaw :D
önce bakın ares limeware den falan sonra isteyin bencee...:D -
He a.k. bundan sonra aricam limewire de cikiyorsa upload etmicem ibneler kendiniz kurun indirin :D
Cok arayipta bulamiyorsaniz ben arastirrim..
Hacker Mafyasi.. Kurtlar Vadisi muzikleri istemissin,sanirim 500-100 tane filan muzigi var..(remix i memix i vs vs)
Hosuna giden varsa onu upload edeyim..
Hadi eyvallah gidem de yatam :D
-
doguk al kardeş ama biraz kötü ses kalitesi fln bide arada bi reklam tarzı bi ses cıkıo;) ama güzel;)
http://rapidshare.de/files/25762932/__350_ebnem_Ferah.....Ay_I__351___305___287___305_nda_Sakl__305_d__305_r.mp3.html
bu arada DeAd_BoDiEs arkadaşıma katılıyorum konu abartanlar oldu bole aramadan direk burdan istiyenler oluo.. biraz araştıralım dawnofdarkness da bi insan;)
ama mesela ben cok aradım şarkıyı bulamadım bulanda yok şuana kadr:) ayşegül-hiç zaman olmaz mı ;) -
ahmet şafak ( istanbul sokakları)
yemin ederim limewire vs. bakmadığım (bana göre) yer kalmadı.
bulursan beni mesut edersin müzik paylaşma üstadım. -
Grup yorum boran firtinasi elinde varsa upload edermisin?
-
al deliboran kardeş..
http://www.hemenpaylas.com/download/1185408/Grup_Yorum_-_Boran_Firtinasi.MP3.html -
MRB YA ben yunan klarnet ustası yannis saleastan şu şarkıyı bulabilirmisiniz çok istiyorum
aslında bazı ccvplar var
1. gannis saleas
2.vassilis saleas
3.yanis saleas
1. olması lazım
şarkı adı şu;
to learn about love
arkadaşlar valla kimse bulamadı çok üzgünüm
bulan kardeşime çok teşekkğr etcem
nolur
bunun sözlü değilde sadece fonlu olsa iyi olur
teşekkürler herşey için -
aradim cok bulamadim roman havalari ariyorum..
kara gozlu cingenem sonra yama yama bunun gibi upload edebilirsen ne kadar olursa o kadar iyi olur..tesekkurler simdiden.. -
fatih66 .. Ercan Turgut - İstanbul sokaklari versek olmaz mi :D
Arastirdim bulamadim,eminsin dimi o adamin söylediginden? -
abi olur ercan turgut alıyım ozaman. sesleri benziyodur inşallah. ama canın saolsun alıyım. şimdiden teşekkürler.
Toplam Hit: 65934 Toplam Mesaj: 478