folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Türkçe Özgün Youtube Biyografi Kanalım

Türkçe Özgün Youtube Biyografi Kanalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

kanal hakkındakı fıkırlerınız,geliştirmeler hakkındakı tavsıenız yenı bır proje ıcın gercekten destekleyıcı olacaktır arkadaslar. fikirlerinizi, yorumlarınızı beklıorum

edit : bir de nerede reklam,tanıtım yapmamı önerirsiniz ? bir arkadaş incicapste videosunu bir yazara paylastırdı aynı gün 10k hit aldı videosu kanalı patladı gitti. bulamadık şu inci-ekşi yazarı konuyu popüler edelim benzerı fıkrı olan ya da bellı bır yerde paylasabılecek bır arkadas olursa harıka olur cıdden

EDİT: NEDIR'LE KARISTIRILMASIN DIYE EKLEMELERIMIZ BASLADI ILK VIDEOMUZU EKLIYORUM BURAYA

https://www.youtube.com/watch?v=R0eB_Ziuy7w

https://www.youtube.com/watch?v=pWaVsXja6uA

https://www.youtube.com/watch?v=uG3wRpmlpog

https://www.youtube.com/watch?v=2s8Ty3bwwdA

drexler tarafından 06/Oca/16 19:41 tarihinde düzenlenmiştir

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryans
    Ryans's avatar
    Erkek

Abone oldum hocam. Çok güzel olmuş iyi yerlere gelir umarım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    Ryans bunu yazdı

Abone oldum hocam. Çok güzel olmuş iyi yerlere gelir umarım.

teşekkür ederım hocam fıkrın onerın olursa her zaman beklerım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben de çok beğendim hocam güzel olmuş elinize sağlık :) 

içerikleri biraz daha zenginleştirebilirsiniz..

Mesela  büyük işler başarmış ama gözönünde çok olmamış kişiler olabilir. Atıyorum Tesla olabilir ya da türkler'den vecihi hürkuş gibi .. Sizin videoları biraz kardeş payının ilk bölümlerindeki tanıtıma benzettim :) O yüzden daha da hoşuma gitti, biraz da oradan ilham alabilirsiniz grafik-animasyon olarak.. Yani oradaki kızın görünmesi şart değil ama yine de orada olması ayrı bir hava, samimiyet katmış. 

Başarılar dilerim.. 

bu arada ingilizce kısmını da gördüm :) hocam o konuşan kızcağız kim ama çakma ingiliz aksanı çok sırıtıyor ve komik geliyor ciddi :) böyle kasmasına gerek yok, çünkü hiç becerememiş..

birazdan bir pm atacağım, bir kaç fikir vereyim daha da açılman için

edit: bu ingilizce kanalındaki kızı ciddi ciddi sevmedim, çok soğuk anlatıyor, samimi gelmedi pek :) 

unbalanced tarafından 06/Oca/16 03:22 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

ben de çok beğendim hocam güzel olmuş elinize sağlık :) 

içerikleri biraz daha zenginleştirebilirsiniz..

Mesela  büyük işler başarmış ama gözönünde çok olmamış kişiler olabilir. Atıyorum Tesla olabilir ya da türkler'den vecihi hürkuş gibi .. Sizin videoları biraz kardeş payının ilk bölümlerindeki tanıtıma benzettim :) O yüzden daha da hoşuma gitti, biraz da oradan ilham alabilirsiniz grafik-animasyon olarak.. Yani oradaki kızın görünmesi şart değil ama yine de orada olması ayrı bir hava, samimiyet katmış. 

Başarılar dilerim.. 

bu arada ingilizce kısmını da gördüm :) hocam o konuşan kızcağız kim ama çakma ingiliz aksanı çok sırıtıyor ve komik geliyor ciddi :) böyle kasmasına gerek yok, çünkü hiç becerememiş..

birazdan bir pm atacağım, bir kaç fikir vereyim daha da açılman için

baskan pm beklıorum kardes payı meselende cok hosuma gıttı acıkcası aklıma hıc gelmemıstı ama sen soyleyınce hatırladım ben ona bakıvereyım :) ayrıca ıngılızce kanalda kı kız harbı ıngılız kızın aksan yapmaya calıstıgı yok dogma buyume ıngılterelı anlamadıgım herkes kız zorla aksan yapıyor ama olmuyor dedı sımdı de sen söyledın bende de ıngılzıce yok nıye boyle yorum alıyoruz vallahı anlayamadım ya

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çizik bakacam.

Asla Asla Deme. . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

orda doğmuştur ama orada büyümemiştir :) hocam böyle ingiliz aksanı mı olur, r leri yuvarlayarak söylemek ile ingiliz aksanlı konuşulmaz, bilmiyorum bariz sırıyor. Benim kız arkadaşım bir süreliğine ingiltere'de yaşadı, bu kızdan 10 kat daha iyi aksanlı konuşuyor :) eski çalıştığım firma'da bir kaç sene kalmış biri vardı, onun aksana da bu doğma büyüme kızdan çok çok iyiydi.. 

Bilmiyorum hocam doğru mu söylüyor yalan mı söylüyor ama pek kulağa hitap eden bir aksanı yok, samimiyeti yok .. Belki yaşadığı bölgenin aksanı böyledir diyeceğim ama hiç böyle bir aksana da denk gelmedim :) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

orda doğmuştur ama orada büyümemiştir :) hocam böyle ingiliz aksanı mı olur, r leri yuvarlayarak söylemek ile ingiliz aksanlı konuşulmaz, bilmiyorum bariz sırıyor. Benim kız arkadaşım bir süreliğine ingiltere'de yaşadı, bu kızdan 10 kat daha iyi aksanlı konuşuyor :) eski çalıştığım firma'da bir kaç sene kalmış biri vardı, onun aksana da bu doğma büyüme kızdan çok çok iyiydi.. 

Bilmiyorum hocam doğru mu söylüyor yalan mı söylüyor ama pek kulağa hitap eden bir aksanı yok, samimiyeti yok .. Belki yaşadığı bölgenin aksanı böyledir diyeceğim ama hiç böyle bir aksana da denk gelmedim :) 

valla hocam ılk soyleyen sen olsan tamam dıyecem de herkes aynı seyı deyınce kıllandım ama kızın ana ıngılız baba turk karı koca ayrı kız anasının yanında buyumus ıngılterede 2 sene once unıversıte ıcın babanın yanına turkıyeye gelmıs emınım bundan kız bıldıgın yerlı ıngılız sayılır :) ama bu aksan meselesıne cok takıldı herkes bı arkadasım bu tiki konusması gevşek gevşek konusmaya alısmıs ondan boyle faan dedı de ustune dusecem bu meselenın tesekkur ettm yorumun ıcın :) turkce ıcınde ek fıkırlerın goruslerın olursa her zaman beklerım 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek

Fazla kurcalamadım, koyduğun videolar kadarıyla sunan arkadaşın sesi çok basık geliyor. Daha anlaşılır olursa çok da kıyak olur bence.

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sadece 1. videoyu izledim ciddi ciddi yerli ve yabancı youtube kanallarını takip eden biriyim kendimde hala üzerinde bitirmeye düşündüğüm projem sürüyor o ayrı :) 

beğendiklerimi söyiyim 

1. konusu biyografiyi seçmen çok güzel olmuş herkezin tanıdıgı ama merak ettiği kişiler vardır 

2. müzik ve geçişler güzel olmuş 

3. ilk seçtiğin kişiler de oldukça iyi ve populer. 

beğenmediklerim ( hocam alın diye söylemiyorum kendi gözlemim laflara takılma :) 

1.çok fazla saçma şey var anne terliği gibi 

2. yine sadece ilk video yu izlediğim için diğerlerinde düzeldimi bilmiyorm ama ses kayıtında problem var ses net değil içerden geliyor olmamış o ses kaydı

3. kız çok fazla gereksiz şey katıyor cümle aralarına yine o anne terliği gibi o kişiyi anlatmıyor da aralarda espiriyi yapayim der gibi olmamış.

4. müzik ve geçişler ne kadar iyiyse görüntüye monte ettiğin yazılar okadar problemli kare paintten çıkma şeyi videoya oturtma hocam :) 

5. sunucu hanım kendini ve kanalı tanıtmıyor. alıp videolarını baska yerde paylaşsam olur yani .  örnek : merhaba ben aslı kimdir kanalına hoş geldiniz. sonra başlık sonra giriş.

PanxeR tarafından 06/Oca/16 03:43 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

öncelikle başaırlar hayırlı olsun sonrasında.

youtube hakkında zamanında sana soru sorduğumu filan anımsıyorum bir kadın olduğunu bilmediğim için umaırm hıyar gibi konuşmamışımdır. ama hıyarlık yapmadıysamda bir patatesim sonuçta.

sonrasında yakında zamanda youtuba başlayacak birisi olarak şu soruyu merak ediyorum. mesela levent kırcanın biyografisinde araya aldığın skeç sahneleri filan telif ihlali olmuyormu?

birde yaka mikrafonu marka model bilgisi?

:)

Toplam Hit: 3623 Toplam Mesaj: 29
youtube youtube kimdir youtube kimdir