folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Türkçe Özgün Youtube Biyografi Kanalım

Türkçe Özgün Youtube Biyografi Kanalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam sana tavsiyem , piyasada o gün veya o hafta kim trend ise onun biyografisini yap. 

küfrederiz villalara kulübeden
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

izliyorum bakalım hep destek tam destek

ingilizce kanal ile ilgili olarak bence ablanın ingilizcesinden sorun yok, sadece (BENCE) çok önemli bir iş yaptığını zannettiği için biraz kasmış gibi. Hani yaptığınız iş önemli ona laf etmiyorum ancak atıyorum bi sınıfta sunum yaparken takındığınız tavır vardır birde iş hayatında vs gibi. Sonuçta youtube kanalı abla biraz daha relax olursa kanala olumlu yansımaları olur diye düşünüyorum.

Mesela Who is Aamir Khan? diyor ama Who dan sonra araya öyle bir es (duraklama) koydu ki dedim ya yeni öğrenen birisine anlatır gibi tane tane anlatacak ya da çok kasacak.

Bir de Türk ablaya göre metinden okuyor gibi. Türk abla çalışmış oraya çıkmış anlatıyor havasında ama yabancı abla karşıdan okuyor gibi. Tabi belki böyle bir şeyde ilk tecrübesi olabilir bilemiyorum normal yani.

Olumlu manada eleştiri yapmaya çalıştım. Dediğim gibi ablanın ingilizcesinde sorun yok sadece biraz kasmış gibi devlet liderlerine anlatmıyor biraz rahatlasın bence. Kıza sizde baskı yaptıysanız onun da sonucu olabilir, senin ingilizcen var ingilterede büyümüşsün şöyle böyle o da etkilemiştir.

Bütün bunların dışında iyi düşünülmüş bir çalışma, ileride daha iyi işler yapabileceğinizi düşünüyorum. İstediğiniz yere gelirsiniz umarım.

Birde Türk ablanın sağ eli çok oyuyor. (ciddiye alınacak bir şey mi emin değilim )

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

unbalanced yıllar yılı bu işi yapıyormuş gibi hiç olmamış falan sadafasd harbiden bu işlerle mi uğraşıyorsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hep merak etmişimdir, bunları izleyen oluyor mu ?

nedir vardı bi de.

Destek olmak için abone oldum hocam.

ozgunlu tarafından 06/Oca/16 13:54 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Nedir? kanalına konsept olarak fazla benzemiş hocam. Tarz olarak değişikliklere gidin bence. Özgün bi çizginiz olsun, giriş animasyon stiliniz bile benziyor :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Bir ara sosyal ağ akımı vardı. Herkes ya scriptini yazmaya ya da script bulup açmaya çalışırdı. Şimdi de bugünlerin hiti Nedir akımı başladı. Özgün sayfalardan sonra açılan böyle klon siteleri ve içerikleri oldum olası sevemedim. Ama emeğinden ötürü başarılar diliyorum.

Dipnot: Nedir'i de sevmiyorum. Belki 1-2 videosu keyif vermiş olabilir. Ama sonra esas mesele ortaya çıkınca albenisi kalmadı.

Austen tarafından 06/Oca/16 13:33 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

beğenmediklerim ( hocam alın diye söylemiyorum kendi gözlemim laflara takılma :) 

1.çok fazla saçma şey var anne terliği gibi 

5. sunucu hanım kendini ve kanalı tanıtmıyor. alıp videolarını baska yerde paylaşsam olur yani .  örnek : merhaba ben aslı kimdir kanalına hoş geldiniz. sonra başlık sonra giriş.

Terlik konusu saçma değil güzel benzetme bence ama bu espiriyi yaparken samimi değil. O bakımdan eksiklik mevcut.

Bir de arkadaşın dediği gibi kesinlikle kanalı tanıtmalı. Yoksa dediği gibi kendini uyanık zanneden emek hırsızları çok. Alıp kendi kanallarına atabilirler. 

ersn bunu yazdı

Hocam sana tavsiyem , piyasada o gün veya o hafta kim trend ise onun biyografisini yap. 

Çok güzel bir fikir. İlk başlarda arkadaşın dediği gibi haftalık trendleri hazırlayabilirsen başlangıç için güzel bir izlenim elde edebilirsin. 

İlk başlarda izlenim çok önemli malüm..

Son olarak da başarılar dilerim.. 

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

sabri sarıoğlu esprisine koptum, beğendim abone oldum sanki biraz daha hd olsa videolar iyi olacak gibi

20 yaşında komünist olmayanın kalbi, 40 yaşında komünist olanın aklı yoktur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

hocam biraz daha aydınlatma olsa çok güzel olur,takipteyim.

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

sadece 1. videoyu izledim ciddi ciddi yerli ve yabancı youtube kanallarını takip eden biriyim kendimde hala üzerinde bitirmeye düşündüğüm projem sürüyor o ayrı :) 

beğendiklerimi söyiyim 

1. konusu biyografiyi seçmen çok güzel olmuş herkezin tanıdıgı ama merak ettiği kişiler vardır 

2. müzik ve geçişler güzel olmuş 

3. ilk seçtiğin kişiler de oldukça iyi ve populer. 

beğenmediklerim ( hocam alın diye söylemiyorum kendi gözlemim laflara takılma :) 

1.çok fazla saçma şey var anne terliği gibi 

2. yine sadece ilk video yu izlediğim için diğerlerinde düzeldimi bilmiyorm ama ses kayıtında problem var ses net değil içerden geliyor olmamış o ses kaydı

3. kız çok fazla gereksiz şey katıyor cümle aralarına yine o anne terliği gibi o kişiyi anlatmıyor da aralarda espiriyi yapayim der gibi olmamış.

4. müzik ve geçişler ne kadar iyiyse görüntüye monte ettiğin yazılar okadar problemli kare paintten çıkma şeyi videoya oturtma hocam :) 

5. sunucu hanım kendini ve kanalı tanıtmıyor. alıp videolarını baska yerde paylaşsam olur yani .  örnek : merhaba ben aslı kimdir kanalına hoş geldiniz. sonra başlık sonra giriş.

yorumun için tesekkurr ederım önelikle ses kaydıda ufak bir problem yaşadık dogğrudur ama hallettik çok şükür. o tanıtım ısı aklıma yattı ama anlamadıgım tek sey ''monte ettiğin yazılar okadar problemli kare paintten çıkma şeyi videoya oturtma '' bu kısmı anlamadım nereden bahseıyorsun ne yazısı ısın ıcınden cıkamadım ?

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
Toplam Hit: 3627 Toplam Mesaj: 29
youtube youtube kimdir youtube kimdir