folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Türkçe Özgün Youtube Biyografi Kanalım

Türkçe Özgün Youtube Biyografi Kanalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

hocam konsept çok güzel. Nedir'i andırıyor.

öncelikle

konuşan bu bayanı değiştirebilirsin ses tonu bana itici geldi. Birazdaha sempatik ve daha doğal yüz hatlarıyla olayı tam kavrayan biri olmalı.

Logo konusunda biraz daha geliştirme yapabilirsiniz intro üzerinden durabilirsiniz.

Bahoo ve benzeri sayfalarda tanıtım yaparsanız patlar

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

valla güzel kanal olmuş .. ben de Türkçe özgüne başladım hocam .. kanal ismi bende kalsın

bgbg çok düşük ..200k izlenime 10dolar verdi.. devam eder miyim bilmiyorum ..

ama sen devam ettir .. çok kaliteli olmuış videolar..

telif olaylarını nasıl hallettin hocam .. ardanın videosunda eşleşene yakalandın mı

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

hocam sese hak verdım ama vıdeo hd olsun dıyen bıle var kı zaten vıdeo  1080p yuklenıyor youtubeye :S 
    nedire benzemıs dıyen arkadaslar olmus hatta hatta ılk gırıslerı benzer olmus denmıs ben katılmıyorum bu goruse. öncelıkle ılk gırıs ıntro kısımları apayrı zaten benzetebılecegınız tek yer sonsuz fon önü bayan konusması gerı kalan anlatım tarzı konular vsvs benzetmenız şaşırtıcı geldi bana 

( ki nedir ile keskin bir şekilde ayrılacak kanalımız 1 hafta içerisinde yeni videolarda farklı sunucu farklı konular ile o algıgyı sileceğimize inanıyorum )

trend meselesıne kimdir-fenomenler adı altında yenı sunucu yenı metın halınde ggırecegız bu kızımız kimdir orjınalde devam edecek 

bır arkadasta goruntulerı sormus yenı kalktım hocam bunun hukukı bır baglantı lınkı var atarım okur detaylı ogrenırsın yanlıs bır ssey demek ıstemem. bı toparlanayım paylasımı yapacagım.

NOT: şimdi arkadaşlar nerede paylaşalım bu videoları o konuda fikir çıkmamış ekşi-inci de yazan kımse yok mudur burada ? bi hayrına paylassa da bi görsek geri dönüş nasıl oluyor dıye

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    drexler bunu yazdı

hocam sese hak verdım ama vıdeo hd olsun dıyen bıle var kı zaten vıdeo  1080p yuklenıyor youtubeye :S 
    nedire benzemıs dıyen arkadaslar olmus hatta hatta ılk gırıslerı benzer olmus denmıs ben katılmıyorum bu goruse. öncelıkle ılk gırıs ıntro kısımları apayrı zaten benzetebılecegınız tek yer sonsuz fon önü bayan konusması gerı kalan anlatım tarzı konular vsvs benzetmenız şaşırtıcı geldi bana 

( ki nedir ile keskin bir şekilde ayrılacak kanalımız 1 hafta içerisinde yeni videolarda farklı sunucu farklı konular ile o algıgyı sileceğimize inanıyorum )

trend meselesıne kimdir-fenomenler adı altında yenı sunucu yenı metın halınde ggırecegız bu kızımız kimdir orjınalde devam edecek 

bır arkadasta goruntulerı sormus yenı kalktım hocam bunun hukukı bır baglantı lınkı var atarım okur detaylı ogrenırsın yanlıs bır ssey demek ıstemem. bı toparlanayım paylasımı yapacagım.

NOT: şimdi arkadaşlar nerede paylaşalım bu videoları o konuda fikir çıkmamış ekşi-inci de yazan kımse yok mudur burada ? bi hayrına paylassa da bi görsek geri dönüş nasıl oluyor dıye

:) 

ben bir soru sormuştum . hani bende açıyorumya o yüzden destek arıyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı

öncelikle başaırlar hayırlı olsun sonrasında.

youtube hakkında zamanında sana soru sorduğumu filan anımsıyorum bir kadın olduğunu bilmediğim için umaırm hıyar gibi konuşmamışımdır. ama hıyarlık yapmadıysamda bir patatesim sonuçta.

sonrasında yakında zamanda youtuba başlayacak birisi olarak şu soruyu merak ediyorum. mesela levent kırcanın biyografisinde araya aldığın skeç sahneleri filan telif ihlali olmuyormu?

birde yaka mikrafonu marka model bilgisi?

:)

rode leaver yaka mıkrofonu buymus hocam teknık ekıp ısınden anlamadıgımdan studyoya geldım yazabıldım su an .

http://www.sabanciuniv.edu/bm/tr/copyright_use_policy

http://www.muzikotek.com.tr/corporate/copyrights

http://www.deris.com.tr/tr/telif-haklari.aspx

hocam bu lınklerı okursan eğer detaylı ogrenebılırsın sorunun cevabını ben yorum yapıp yanlıs bır sey demek ıstemem 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Nedir kanalındaki hatunun davranışları, esprileri, konuşma tarzı, anlatım tarzı ... nedir kanalının kopyası hocam bu.

Emin ol önyargısız izlemeye zorladım kendimi ama izleyemedim. Kız saba-akşam nedir izleyip herşeyi ezberlemiş ve ezberden mikik, espri falan yapıyor gibi.

Taklit yapıyor yani çok tutmaz bence.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    misterio_junior
    misterio_junior's avatar
    Erkek

Nedirden esinlenerek yapilmis bir proje gibi ama kanal tutar gibi duruyor

Umarim basarili olursunuz hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı

Nedir kanalındaki hatunun davranışları, esprileri, konuşma tarzı, anlatım tarzı ... nedir kanalının kopyası hocam bu.

Emin ol önyargısız izlemeye zorladım kendimi ama izleyemedim. Kız saba-akşam nedir izleyip herşeyi ezberlemiş ve ezberden mikik, espri falan yapıyor gibi.

Taklit yapıyor yani çok tutmaz bence.

hocam kız nedir kanalını duymamıstı acıkcası bız ıse baslayınca senın tarzın yorumlar olacagından özellıkle tembıhledık yönlendirirler nediri izlettirirler kesinlikle izleme diye kız o gun bugundur 1 vıdeo bıle ızlemedı hanı kurguda sız nedıre benzettınız denılse bız belkı esınlendık kestık bıctık aldık hak verırım ama sen kız özenmıs demıssın alakası kesınlıkle olamaz ki nedir kanalı daha yavsakca anlatıyor daha bı lay lay lom bu kız cıddı - eğlencelı anlatım yapıyor kıza yaptıgın bu yorumu kesınlıkle kabul etmıyorum 

Toplam Hit: 3629 Toplam Mesaj: 29
youtube youtube kimdir youtube kimdir