Turkcell Hattı Vodafone'a Taşısam Mı ?
-
geç hoca vodafoneden bin kat iyidir.
-
Bence Hiç Bekleme hemen gec...benımde hattım 6 sene Turkcell dı bi kampanya cıktı 1500 dakıka bedava dıye aılecek vodafone gecmıstık :)
Babam-annem-ben-abım :) hepımız turkcell dık vodaya gectık...gayet memnunum ben kendı adıma...5tl yukluyordum 250 dakıka her yone bedave gelıyordu,o 250 dk ısımı goruyordu...kontor alma sıkıntım olmuyordu...
bu gunluk 100 sms ayda 3000 sms e de kayıtlıyım.aylık 9tl gıdıyor ama ıyı yınede msj atmayı sevenler ıcın...
Tavsıye ederım kardesım,bekleme hemde...
-
Ben geçtim memnunum. turkcelle sovuyorum suanda. cevremide vodafone yapmaya calısıyorum :D
20 tllik kontor aldim daha harcamadim. duruyo ole. 1 ay 100 dk bedava verior her yöne konus konus bitmio :) -
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
geç hoca vodafoneden bin kat iyidir.
-----------------------------anlatım bozukluğu ya da başlığı yanlış okumuşsun:)
benim çevreden vodafone kullanan yok hepsi ya Turkcell ya da Avea.. numaranı taşırken bunuda dikkate almalısın yani seni arayanlar,mesaj yollayanlar Turkcell hatlı ise vodafone'a geçmen ile aramayı ve mesaj göndermeyi kesecekler demiyeyimde azaltacaklar..
-
150 kontör yükle dünyanın şeyini veriyorlar turkcellde kazık değil bence
http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/kampanyalar/genctarife-hazirkart
HER YÖNE 5000 SMS (HERYONE → 2430)
HER YÖNE 2 SAAT KONUŞMA (BEDAVA → 2733 )
GÜNLÜK 15 MB internet 50KRŞ!
DİĞER CEPLERLE 5dk’sı 50krş (FIRSAT → 6666)
Tüm Turkcell’lilerle 15dk'sı 50krş!
-
yagiztektas bunu yazdı:
-----------------------------Çevremdekilerin %90'ı Turkcell oldukları için hattımı değiştiremiyorum çünkü mesaj sorunu yaşayacağımı biliyorum.Eğer böyle bir sorun olmasaydı hiç düşünmez Vodafone'a geçerdim.
kafanı taktığın şeye bak yaa ayda 9 tl ye her yöne tam 3000 sms için cepdolusu yaz 7999 a gönder sağır dilsiz bir arkadaşım turkcelli onun sms kampanyası ise 60 kontor (tahmini 12 tl) heryone 1000 sms karar sizin -
aveanın amk..
1) mobil öğrenciyken dakka satın al msjları geliyodu tmm al diodum bu tarifeye uygun değilsiniz diye geri msj atıyolardı tassak geçiodu ibneler.
2) avea içi paket alabiliyodum aveada önceden sonra alamamaya başladım neymiş kişiye özel kampanyaymış server size şeyi çıkartana kadar beklicekmişim bi tarih yokmuş. ben 10 tl ile 2 ay idare ediyodum o kampanya sayesinde.
2) türkcelden hat aldım aveaya geçirdim hattımda 300 msj hakkım var kullanıyomdum üstüne 10 tl yükledim 10tl yede 75 dk heryöne aldım hatta kaldı 0.3 krs yani 10tl koymadan önceki hali, ipne ne msj ne aramayı kullandırtmadı hemen sonrasında. meğer 30 krs altında tüm haklar donduruluyomus eee dedim önceden niye kullanıyodum server sizi yakalamamış. siecem bu serveri.
geçiom vod a yarın başvuruyom.
-
başvurdum bende yorumların için saolun 2-6 iş günü içerisinde geçirttircekler.
-
turkcelle bağlan hayata
hayata bağlan turkcelle
bağlan turkcelle hayata
-
BlackApple bunu yazdı:
turkcelle bağlan hayata
hayata bağlan turkcelle
bağlan turkcelle hayata
-----------------------------bide reklamlarda çocukları gösteriyorlarya tam uyuz oluyorum çocuk istismarı tamamen.