Turkcell Hattı Vodafone'a Taşısam Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

doğru kullandında turkcell hiç de pahalı deildir

örnek 1o bin sms paketi yada her yöne sms paketleri her yöne yapıyorum bana yetiyor zaten konuşmak için telefon kullanan pek kimse kalmadı öğernci işi sms  :W

diğerleri çekmio ülkenin batısının batısında oturuom bi turkcell çekio diğerleri pırt .

başka diyeceğim bişi yok zaten sabaha kadar bedava olsa konuşamıcam niye alayım.. 3g modemini denedik dağ başında anca çekti...

turkcell rulz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Bende taşıdım numaramı vodafona. Paketleri daha cazip geldi.

6 lirayada her yöne 500 sms var, 9 lirayada heryöne 500, vodafonlulara 3000 yada 5000 sms olması lazım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:
    -----------------------------

6 lirayada her yöne 500 sms var, 9 lirayada heryöne 500, vodafonlulara 3000 yada 5000 sms olması lazım

nasıl yani ? 6 liraya 500 ve 9lira 500 mu fark ne  ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

Genki bunu yazdı:

nasıl yani ? 6 liraya 500 ve 9lira 500 mu fark ne  ?

biri her yöne diğeri operatör içi olması lazım.

şu vodafone tarifeleri hakkında bilgisi olanlar bilgilendirebilirlermi, yeni vodafone hat aldım bi bok bilmiyom 5000 sms yaptım onla duruyoz.

konuşma süresi vermiyomu? veriyosa hangi tarfeye giriyo? girdiği tarifeye nasıl girerim? :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

6 liraya 500 olan her yöne

9 lirada ise hem her yöne 500 + sadece vodafonlulara 3000,yada 5000 olması lazım tam hatırlamıyorum

tabi benim hat faturalı kontürlüde nasıl bilmiyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

En son kullandıgım kampanyayla baslamak ıstıyorum...

Dört dörtlük kampanya = 30 tl yuıkle = 100 dakika, her yöne 100 SMS, her yöne 100 MMS ve 100 MB internet

Cep özgür abonelerine Cumartesi ve Pazar internet bedava. (Tarayıcı olarak opera ve webşın kullanmak şartıyla) ZAten baska tarayıcı yok adam gıbı :)

Cep 1 Tarifesi (yani benim tarifem :) 20tl ve üzeri yukle her yone 3 dk si 1 kontordu eskıden,şimdi ise

20 tl yuklersen = Her yone 2dk si 30 kurus

30 tl yuklersen = Her yone 3dk si 30 kurus

50 tl ve uzerı   = Her yone 5dk si 30 kurus

Yutici sms 40 kurus , Yurtdışı 60 kurus

Cep Dolusu Mesaj Paketi ise 9 tl karsılıgında 3000 Sms bedava.Yanı gunluk 100 sms hakkın oluyor...(bu pakete uyeyım 4-5 aydır,gayet memnunum)

Cep Aran Servisi var(hanı turkcell ın vodafonedan gorupte yaptıgı kampanya varya :)  her arandıgın 3 dk icin 20 kurus kazanıyosun,1 Tl olunca hattına otomatık aktarılıyor...bu arada kayıt 7506 dan ucretsız yapılıyor.

Yeni Vodafonlular ıcın Kampanyalar ise, (bu arada 1 yılda 3 milyon kişi hattını vodafone tasımıs,way beee :)

Numarasını diğer bir operatörden Vodafone Faturasız Hat'a taşıyanlar "Her Yöne Bedava 600 Dakika" kampanyasıyla her yönü arayabilecekleri toplam 600 dakika kazanıyor!

Vodafone aboneleri, 30 günde bir 20 TL ve üstü yükleme yaparak yurtiçi diğer Vodafone, Turkcell, Avea ve sabit hat numaralarını ararken kullanabilecekleri bedava 600 dakikayı, aylık 100 dakika olmak üzere toplam 6 ayda kazanacaklardır.

Bu arada bu kampanya yanı eskıden tasıyanlar(yanı benım gıbı aylar onceden tasısaydınız daha karlı olacaktınız) aylık 250 dk beleş kazanıyordu sımdı 100 dk a dusurmusler...Neyse buna da sukur :)

Artık Operatorlerden yararlanma sırası bızde Tahrıbatlı Kardeslerım :) onlar mı bızı hep tikecek,sıra bizde.İşimizi hangisi daha ıyı goruyorsa oraya tasımak en mantıklısı...ben mesela tasıyalı 6 ayı gectı dıye tahmın edıyorum,bu ay 250 dk bedava kazandım son olara,ay sonunda tekrar turkcelle gerı donucem onlar da numara tasıyanlara ozel kampanyalar yapıyor mesela...Yanı anlıyacagınız faydalanma sırası bızde..Turkcellıler,vodafone gecsın,Vodafonlular Turkcelle gecsın karlı olsun... :))

Allah büyüktür vesselam...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Turkcell'de dakka durma!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KiberGenius
    KiberGenius's avatar
    Erkek

en guzeli AzerCell dir

Dont learn to hack, learn to protection. KiberGenius