Turkcell Hattı Vodafone'a Taşısam Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Bende vodafone kullanıyorum.eskiden türkcell kulanıyordum.aria ilk çıktığında 102. abonesi oldum.Aria yı 2004 e kadar kullandım.çok SkC olmaya başladı kardeşimdeki eski türkcel hattımı aldım onu faturalı yaptım 2005 2009 kullandım bi maarifet göremedim 2005 eski eşimle iletişmek için aldığım öğrenciyide faturalı yaptım.şimdi sınırlı tarifelerden birinde vodafone hattım 1000 dk kullansan bile 60 70 liraya ideal rakam.avea asla kullanmamalısınız onu belirteyim.içinde telekom italia türk telekom işbankası enteresan bir ilişki moktan bir iş çıkarıyorlar.babanız eşiniz kamuda çalışıyorsa belki idealdir. onun haricinde normal kullanıcılar için cırt.Türkcell Çukurova grubunun yönetimdeki elamanları azaldıkça daha bir vahşileşiyor müşteriyi bafi metası gibi gören bir ideolji yerleşti.Vodafone babamın oğlu değil ingilizin çakal prensipleriyle yönetiliyor ve herkesi eşit şekilde yakalıyor işi biliyor piyasayı ele geçiriyorlar dünya da olduğu gibi.tavsiyem kendi malınızı yaratıp onunla iletişmeniz maalesef sistem böyle gidiyor.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yaw kalite = trcell

Ben 1999 dan buyana cep tel kullanıyorum.Turkcell den memnunum.Sayısız vodafone(telsim ), trcell hattım oldu.Avea hiç kullanmadım,

En iyisinin trcell olduğunu hala söylüyorum.Yalnız trcell faturalıyı tavsiye ediyorum, faturalıda kazık yemezsiniz.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Avantajlıdır vodafon, turkcelle göre bende 1 sene önce geçtim vodafona.Ayrıca kimse senden kontör istemiyor ayrıca arayanların sayısıda baya azalıyor.Bu avantajmı dezavantajmı buna sen karar verirsin ama bence avantaj :D

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 6230 Toplam Mesaj: 34