Turkcell"Den Bele$ Kontor (Onaylanmı$Tır) (Diğeri Eksi Bu Doğrusu)
-
Bu YazIyI Iyı oKuYun Arkadaşlar Test ediLdi, onaylandı
araçlar : hazırkart kontör (1 adet) Cep teLefonu ( 2 adet)
öncelikLe her iki telefonada aynı hazırkart kontör numarısını giriniz. # tuşuna bascağınız zman iki telefonda aynı zamanda basmalıdır. karşıdaki telesekreter girdğiniz numarayı okuduktan sonra 2 sayısınada basacaksınız, onu da aynı zmanda basmalısınızz.. böylelikle her iki telefonada kontör yüklenmiş olur. Ama Burda ıKınızınde aynı zamanda basması çok önemli.
böyle kontör kazananlar beni de görsün.. 10 kontr yeterlidir. gönderirsiniz :p
-
bu yükleme hani şifre gönderrerek yükleme olayında oluyor mu???
-
onu hiç denemedim walla. onu da deniyim. :) iyi fikir
-
Deneyince yazmayı unutma :::
-
sadisesi bile çok önemli :) yoksa gider valla :)
-
Abi iyi bir arkadaşınla yapacaksın onu yoksa kontör ötekininse bide aynı zamanda basamazsanız aranızda problem çıkar+%+%&%
-
sen bunu denedin ve çalıştı öylemi ?
-
walla hic mantıklı gelmedi bana ne diyem turkcell için 2 3 yıldır arastırmalar yaptım ne tur guvenlik kullanıyorlar mesaj gecme kapasiteleri ne kadar hatta bazı kımsenin ulasamayacagı bilgilere dahi ulastım bunlar arasında bilgi işlemlerindeki kimlik izlme prgelerinin kodalarıda dahil ama bildiğiniz gibi degil adamların güvenlik konusunda bir acıkları yooooooook....mutlaka acık vardır ama elimizdeki imkanlarla turkcele bir iyilikler yapmak imkansız..
arkadasımızın dediğine gelince 8090 numarasını arayınca arayan numara bellege kaydedildikten sonra telesekreterdeki kız konusmaya baslar yani sadece bir numaraya kontor yukleme imkanı vardır aynı kontoru 2 numaraya yukleyemessiniz çünki teleseksereter arayan bir numarayı kaydederek konusur
amaaaaaaaaa şöyle desen nasıl olur bilmem konferans görüsmelerde uygulansa daha cok sansımız olabilir ama dediğim gibi sadece bir öneri ben derimki konturunuzer kıymayın....
unutmadan turcelleden nefret ediyorum dunyadaki tum operatorlerin uyguladıgı fiyat ücretlendirmelerinin içinde en pahalısı turkcell arkadaslar israile yatırım yapan şirketten ne olur amaaaa kafaya koydum yapacam bir güzellik insallah
-
sen nasıl yapıcan 14 haneli bir seri numaranın kombinasyonunu?
atıp tutmayın. Türkcell bu dünya dewi. eee haliyle attığı kazıkta dunya gibi olur :))
-
0532 den 533 kadar olan bütün numaralara sms bomb yapılacaktı ..nooldu o işe?
-
Beyler Eleman Sallamış...siz şimdi deneyin olmadığını buray yazın diyeceği şey budur.Aynı anda basmamışsınız ondandır diyecek.Ama güzel hazırlamış eleman nasıl olsa inanacak çok kişi var die..Hele şu kısmı dahada güzel aynı anda basılcak...Siz 100kere deneyin aynı anda basın yüklenmiyecek iki telefonada...Yükleyen varsa 1000kontorde ben alıp yolluycam