Turkcell"Den Bele$ Kontor (Onaylanmı$Tır) (Diğeri Eksi Bu Doğrusu)
-
valla böyle bişi olacağına pek emin deilimm .. Kontorlü hattım yok olsa valla denerdim .. : )
ama mantıksız geliyo .. Güvenlik bukadar basit bi yolla kırılmaz bence .. turkcell küçük bi şirket deil ..
siz bunu düşünene kadar turkcell bunu 100 kere kapatmıştır .. : )
-
Konunun açıLı$ Tarihine DiKKat (4 Ekim 2004)
-
bu topici ben cigicigi de burda onceden acmıstım baba ama neyse bende onaylıyorum yalnız bırakın saniyeyi sailesi bile aynı olsun
-
TURKCELLİN HİCBİR ACIGI YOK DİYEN ARKADASLAR TURKCELLİN YAPTIGI BUYUK BİR KAC HATAYI PAYLASABİLİRİM AMA
-
çok saçma :) yani en salak programcı bile önce kullanılıp kullandımadığını kontrol eder sonra kullanıldı olarak işaretler ve işlemini en son anda yapar ki bunlar işlemci hızını düşündüğünüzde mili mili saniyeler içinde gerçekleşir... bu olayın olması imkansız tamamen sallamasyon %0.0001 ihtimal bile vermiyorum.
-
oldu gözlerim doldu a.k. :D
-
Hıms Güzel Benden Bu Saçmalıga İnanmamı Bekliyen Yok Sanırım İki Telefonada Aynı Anda Girsen Bile Aynı Anda Bassan Bile Tuslara Sadece Birisine Yuklenir Kontur Hadi Diyelim Var Oyle Bişe Turcell Bu Kadar Salakmı Acaba...!!! Salak Oldugundan Mı Yoksa Dunya Devi...!!!
Bizden Önce Kimler Denemiştir Onu Olsaydı Daha Önce Böyle Bişe Cıkardı...!!!!
-
iyi o zamans en bu mantıkla 4 tane adam tut bunları türkiyeye dağıt senin banka hesabından aynı anda para çeksin hepsi bakalım onay vericekmi banka?