Turkcell"Den Bele$ Kontor (Onaylanmı$Tır) (Diğeri Eksi Bu Doğrusu)
-
ayni anda basin filan azuzuzuuuuuuuuu
olcak seymi yaaaa
o kombinasyonuda cozebilcek sadece bi kac tane adam var onlarda o kombinasyonu hazirlayanlar kimi donemlerde bu servislerin bazi sacmalamarina tanik olmustum ama bunlar kesinlikle kullanicilar tarafindan tarafindan bulunmus seyler degildi servislerin kendi kendilerine yaptiklariydi sadece
eger bir gun birisi bu kontor isini ozerse bilinki 2 gun icerisnde bu olaydan servis yetkililerininde haberi olacaktir.
benim bi arkadasda x-ray le yok emar cihaziyla filan kontor kartlarindaki karbonun arkasini gorebilecegini iddaa ediyodu manyak cookkkkkkk :D
-
Osiris bunu yazdı:
0532 den 533 kadar olan bütün numaralara sms bomb yapılacaktı ..nooldu o işe?
hanki akildan cikti bu fikir? olmaz öyle sey hoja yapamaz kimse 32 li kullananlar it kopul degil turkcelle 2 sikayet gittigi anda %.02 sine bile flood yapmadan önlem alinir heralde :) -
yanli$ hatirlamiosam o fikir deca'dan cikmi$ti :)
-
metingorener eminmisin işe yararmı bu ?
-
hoja msj tarihlerine dikkat edin be..
-
Hertürlü yolu denedim kesinlikle olmuyor.Hiç denemeyin.Aldığınız kontör boşa gidiyo
-
GLaDio bunu yazdı:
yanli$ hatirlamiosam o fikir deca'dan cikmi$ti :)
Yok canım holyboy undu 1 sene oluyor heralde.. Alakası yok -
Böyle birşeyin olması imkansız Turkcell'inde kendine göre bir veritabanı var o zaman aynı siteyede aynı kullancı adıyla aynı anda basarsan üye olursun.Böyle birşey olmayacağına göre bununda olması imkansızdır.
-
bence de turkcell dünynın kazığını atıyor ve bi güzellik yapılmalı ve kontur flana da hikaye ona göre kontürü çöpe atacağınıa bana verin emin olun ii işler kullanıcam çok kişi yollarsa belki haca giderim....:D:D
-
Osiris bunu yazdı:
0532 den 533 kadar olan bütün numaralara sms bomb yapılacaktı ..nooldu o işe?
O iş servisin fazla derecede sms yollanmasından dolayı sapıttı :)
yni son dakka golüyle kacırdık...