Turkcell'in Çekim Gücü Mağduruyum !
-
reklamlarda bazı kimseler "Türkcell'in Çekim Gücü" diye diye neredeyse bilmem neresini .iktirecek. benim turkcell ile bir numarayı tuşlayıp ara dediğimde ise aşağıdaki hatayı veriyor.
bağlanılamıyor !
tekrar arıyorum...
bağlanılamıyor !
tekrar arıyorum...
bağlanılamıyor !
tekrar arıyorum...
bağlanılamıyor !
tekrar arıyorum...
bağlanılamıyor !
tekrar arıyorum...
bağlanılamıyor !
tekrar arıyorum...
bağlanılamıyor !
tekrar arıyorum...
bağlanılamıyor !
tekrar arıyorum...
bağlanılamıyor !
tekrar arıyorum...
bağlanılamıyor !
tekrar arıyorum...
bağlanılamıyor !
tekrar arıyorum...
bağlanılamıyor !
tekrar arıyorum..
yaşasın bağlantı başarılı !!!!!!!!!!!
kısacası kırk defa aradıktan sonra ancak aradığım numaraya bağlanabiliyorum. konuşurken de sürekli bağlantı kopuyor. tekrar başa dönüyorum, aranıyor... bağlanamıyor !
hattı başka telefonlara takınca yine aynı değişen birşey yok. müşteri hizmetlerini aradım, hattınızda herhangi bir kısıtlama felan da yok diyor. sim kartta kısıtlama yoksa, sim kartı taktığım telefonlarda da problem yoksa, bazen arama yapıp bazen arama yapmıyorsa, arama sırasında konuşmayı sonlandırıyorsa demekki hata "Turkcell'in Çekim Gücünde". istediğim zaman arama yapamıyorum, eş dost ile problem yaşıyorum. siz de Turkcell'in çekim gücü mağdurumusunuz ?
-
evimde türkcell hariçci hiç bir hat çekmiyor yaşasın çekim gücü, ,
arada bir turkcell de gidiyor o telefonumdan kaynaklanıyor onu çözdüm,
bir başkasının hatttını ve telefonunu dene bakalım o da aynımı yani hattın kendisinde olabilir problem sana özel bişi olacak değil ya
-
Hocam turkcellin çekmediği yeri son 1 senedir sadece kayserinin 70 km ötesinde bir kraterin ortasında yakalayabildim ben...
Nerede çektirmeye calışıyorsun telefonu manş denizinin ortasında flnmı :|
-
Senin telefondan kaynaklı bence
-
Büyük ihtimal sorun snde hocam yani sim kartta
Bizim depoda hiç bişi çekmez bir tek turkcell ceker :S
Turkcell in cekmediği bir yer gordum oda tefenni Antalya yolunda Tefeniden K.teli ye giderken ufak bir bölgede
-
2010'un Niğdesinde Toki Evleri Market durağı karşısında 1. katta yaşanıyor bu problem.
Ayrıca 2010'un Kayseri/Talas Atayurttaki bir binanın 15. katındada aynı sorun var.
tam üç tane telefon değiştirdim hepsindede aynı.
nokıa 1200
smartcell vita
wentto f97
müşteri hizmetleri hattında kısıtlama felan yok diyorsa geriye sadece Turcell'in çekim gücü kalmıyormu ?
Vodafon ile çatır çatır konuşabiliyorm.
-
Hocam Türkcellde fazla kullanıcı oldugundan bant genişligi kaldırmıyor diye düşünüyorum yada yer ve şekillere göre bağlantı degişebilir.
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
2010'un Niğdesinde Toki Evleri Market durağı karşısında 1. katta yaşanıyor bu problem.
Ayrıca 2010'un Kayseri/Talas Atayurttaki bir binanın 15. katındada aynı sorun var.
tam üç tane telefon değiştirdim hepsindede aynı.
nokıa 1200
smartcell vita
wentto f97
müşteri hizmetleri hattında kısıtlama felan yok diyorsa geriye sadece Turcell'in çekim gücü kalmıyormu ?
Vodafon ile çatır çatır konuşabiliyorm.
-----------------------------Kayseri Talas Anayurtta 3.5 sene kaldım,
Atayurttaki atayurt apartmanının asansörü haricinde çekmediği bi yer görmedim...
-
HOCAM TELEFON DEĞİL
başkasının hattını dene diyorum, bir hasar görmüş bişi olmuş olamaz mı başka birinin turkcell hattını dene telefonu değiştirip tekrar dene aynı hattı farklı telefonda deneme ondan sora bakalım ne olacak ?
başka bir operatör çekiyor turkcell çekmiyorsa söylegelip evine baz istasyonu takarlar full çeker
-
Hocam aynı olay benim 3G de var. Modem evin içindeyken bağlantı EDGE (300 kbps), 5 cm öteden camdan sarkıtıyorum oluyor HSPA (7.1 MBPS).
-
Hocam telefonundan kaynaklı olabilir bak Samsung J-700 kullanıyordum bizim evin tuvaletinde çekmiyordu deliriyordum.Sonra yeni telefon aldım Nokia'dan,baktım telefon tuvalette gayet iyi çekiyor..Yani söylediğim şey sana ne kadar mantıklı gelir bilmiyorum ama Turkcell'in çekim gücünün değil de telefonunun çekim gücünün mağduru olabilirsin..