folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Turkcell'in Çekim Gücü Mağduruyum !

Turkcell'in Çekim Gücü Mağduruyum !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

hocam madem dile getirdin bunu bende ufak bir açıklama yapayım...elbette elektronik her cihazdan belirli düzeyde radrasyon ortaya çıkar bunu inkar edemeyiz fakat şöyle bir olay var

en basitiyle ülkemizde devletin baz istasyonlarını çalıştırabilmek için koydugu radyasyon sınırı 3 ile sınırlandırılmıştır bu amerikada 10 olarak koyulmuştur..nerdeyse 3 te 1 daha az radyasyon yiyoruz ve radradyasyonu birebir yemek için ya istasyondaki antenlerin tam karşısına geçeceksin yada istasyonun içinde saatlerce duracaksın diğer türlü bilgisayardan yediğin radyasyon kadar istasyondan yemiyorsun...ama günümüz insanında şöyle bir olay var şimdi hem türkcell hem vodafone hemde avea istasyonu kurmak için kiraladıgı yere yerin değerine ve önemine göre yıllık belli bir miktarda ücret ödüyor sahibine çevredeki insanlar ise radyasyonu bahane ederek istasyonu yerinden söktürmeye çalışıyorlar amaç belli o o kadar parayı alıyorda neden ben almıyorum ? ... bunu defalarca gördük hatta bir çok kez istasyon kurulumu için gittigimiz yerlerde dayak yedigimiz arabalarımızın parçalandıgı zamanlar oldu...kısacası radayasyon olayı birebir temas olmadıgı sürece çokk çok zayıf...

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

vodafone kullaniyom turkcellden daha beter

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Aynı Msjı 3 Kere Atıyorum Çogu Zaman Anca İletiliyo.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:
    -----------------------------

Aynı Msjı 3 Kere Atıyorum Çogu Zaman Anca İletiliyo.

mesajın geç gitmesi yada iletilememesi durumu vodafonda oluyor bende.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

çekim gücü  felan palavra. adam gibi avea kulancan. heryerdende gayed iyi zaplamakta. ama bu sorun senini telfondanda olabilir. şayet trcll eyi de reklam yapıor. milleti innandırmışlar şayed çekemediii yer yok :\

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Hocam turkcellin çekmediği yeri son 1 senedir sadece kayserinin 70 km ötesinde bir kraterin ortasında yakalayabildim ben...

Nerede çektirmeye calışıyorsun telefonu manş denizinin ortasında flnmı :|

ankara-çankırı yolunda bir noktada , çift sim kartlı bir telefonla yaptığım denemeler üzerine , turkcell şebeke bulunamıyor derken avea full çekiyordu , çok şaşırmıştım :D

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Hocam turkcellin çekmediği yeri son 1 senedir sadece kayserinin 70 km ötesinde bir kraterin ortasında yakalayabildim ben...

Nerede çektirmeye calışıyorsun telefonu manş denizinin ortasında flnmı :|

Bizim evin ön odalarında full çekiyor , arka odalarda hiç çekmiyor. İstanbul'un Şişli'ye bağlı bir semtinde oturuyorum. Nedenini anlayabilmiş değilim.

Toplam Hit: 3441 Toplam Mesaj: 28